Bildirim
Lifecell kullananlar buraya lütfen (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
https://forum.donanimhaber.com/hazir-kart-katlanan-internet-kampanyasi-10-tl--137962657 bı arkadaş açıklamıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba salla kazandan google play için 10 tl çıktı bunu nasıl kullanabilirim oynadığım oyunların içinden uygulama almak için kullanabilirmiyim. -
Kullanabilirsiniz. PAYCELL uygulamasını yükleyin orada HEDİYELER kısmında görünmesi lazım 10 TL'nin. Google Play'den de ödeme yöntemi olarak Turkcell mobil ödeme seçerseniz kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 20 Nisan 2019; 12:1:25 > -
Uygulama içi satın alabiliyor muyuz yani oynadığımız oyunlardaki uygulamaları bilgilendirdigin için teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet. Rica ederim. -
Herkese merhaba sizlere bir sorum olacaktı. Ben türk telekom kullanıcısyım 2 güne taahhüdüm bitiyor. Forumda lifecell hoşgeldin kampanyasını gördüm ve araştırdım. Yalnız bugün turkcell bayisine gittiğim de arkadaş bana haziran da son bulacağını söyledi yani şimdi geçersem bu tarifeye sadece 2 ay kullanacağım. Faturalı olduğum için faturasız durumunu bilmiyorum yani bir sene değil de 2 aylık durum için geçiş sağlamak istemiyorum acaba 1 senelik kullanabilceğim bir tarife varmı dır turkcell için yalnız faturasız hat için soruyorum sorumu. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. -
O pakete geçiş için son başvuru tarihi.
Haziran sonuna kadar geçiş yaparsan ve sms yoluyla başvurursan paket 12 ay boyunca aynı fiyattan otomatik yenilenir.
Haziran sonunda paket kalkacak veya yenilenip yeni fiyatla sunulacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 20 Nisan 2019; 15:2:16 >
Bayi de ki çocuk öyle deyince şaşırdım zaten minimal bir faturasız hat istiyordum yardımınız için teşekkürler . Taşıdıktan sonra + 2 gb 12 ay boyunca ücretsiz internette veriliyor değilmi ?
+2GB olayı şu şekilde.
12.04.2019 tarihinden sonra kampanyaya katılan müşteriler 25-34 TL arası paket yüklemesi yapmaları durumunda 30 gün boyunca yurt içinde geçerli hediye 1 GB, 35 TL ve üzeri paket yüklemesi yapmaları durumunda ise 30 gün boyunca yurt içinde geçerli hediye 2 GB olmak üzere internet faydası kazanacaklardır, faydalar müşterilerin hatlarına otomatik olarak yüklenecektir. Katılım sağlayan müşteriler, 25-34 TL arası paket yüklemesi yaptıkları aylarda 30 gün boyunca yurt içinde geçerli hediye 1 GB, 35 TL ve üzeri paket yüklemesi yaptıkları aylarda ise 30 gün boyunca yurt içinde geçerli hediye 2 GB kazanacaklardır, faydalar hatlarına otomatik yüklenecektir.
60gb bip var sen Turkcell'i bilirsin ne yapabilirim
Abi hiçbir fikrim yok :(
Değişti sanırım 45 ve üzeri oldu. 40 yükledim 1gb geldi
SS alıp twitter'dan Turkcell'e bi yazıver?
Bugün güncelleme yapmış ve siteye yansıtmamış olabilirler.
Sanırım bu m.turkcell.com.trYükle ve Kazanhttps://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/yukle-ve-kazan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Numaranı taşıyalı 15 günden fazlamıydı,önceki haydi gel +1GB kampanyasına katılmışmıydın numaran taşınınca?
Evet haydi gel'e katıldım 3. Ay oldu numarayı taşıyali
Önceki +1GB haydi gel zamanında numaranı taşıyıp yararlanmaya başladınsa +2 GB kampanyasını alma hakkın olmayabilir. Müşteri hizmetlerini bir ara sor,2 ay önce haydi gel 1 GB kampanyasından yararlanmaya başladım,yeni yüklemelerimde +2GB kampanyası bana da uygulanır mı de. Belki manuel olarak ekleyebilirler yararlanamıyorsan. Bazen Turkcell kampanya dışı olsan da dahil edebiliyor.
Teşekkür ederim
Arkadaşlar benim operatör ismi tekrar Turkcell olmuş neden acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X