Şimdi Ara

Lifecell kullananlar buraya lütfen (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
12
Favori
73.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Limonen

Arkadaşlar benim operatör ismi tekrar Turkcell olmuş neden acaba
    Yenilikçi marka Lifecell telefon ekranlarında da yerini alıyor.
    Lifecell’li olduğunuzu herkes bilsin, görsün diye, cep telefonu ekranındaki operator ismi de Lifecell TR.

Operatör ismini tekrar Turkcell yapmak için "IPTAL LIFECELL TR" yazın 2200'a yollayın, yeniden LIFECELL TR yapmak için benzer şekilde "LIFECELL TR" yazın 2200'a yollayın. Bilgilendirme kısa mesajları geldiğinde telefonunuzu açıp kapatmanız yeterli.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin dostum, lifecell hoş geldin 5 gb faturasız taşıdım çok memnunum 35₺. fakat hat 2-3 diş arası çekiyor çoğu zaman İstanbul yaşıyorum ilginç bence, verdiği sim kart üzerinde yedek yazıyordu ondan olabilir mi? yoksa müş hizmeti mi aramalıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    4G şebekesinden bahsediyorsanız, Turkcell çoğu yerde artık 2600 bandından da yayın yaptığı için 2 diş görünmesine takılmayın. Aslında telefon full çekiyor. Garip bir cümle oldu bende farkındayım ama bu şekilde anlatabildim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Simkartta yedek yazması sorun olmaz orjinal 4.5G simkart. Numara taşımalarda yedek yazan simkart veriliyormuş.
    Telefon modeliniz nedir? Başka yerlerde hiç 4 dişe çıkmıyor mu? Sürekli diş değişmesi bataryayı daha hızlı bitirir düzenli 4 dişe göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 1 Mayıs 2019; 0:1:26 >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    çok sağolun şuan full :) operatör isim turkcell çevirdim siz lifecell mi kullanıyorsun?

• huawei p9 lite 2017 model. genel anlamda memnunum lifecellden. söyledik ya full diş çekiyor devamlı :)) ayrıca İnternet apn ayarı var mı sizde ben hiç ayar yapmadan direkt kullanıyorum

Tarife olarak evet, operatör ismi olarak hayır. Ama telefonunuzun full olmasının bununla alakası yoktur. 2600 bandından 1800 bandına geçiş yaptı muhtemelen.

birşey daha soracağım, faturasız lifecell 5gb 35₺ iken faturalı daha pahalı sebebi nedir? hem faturalı avantaj diyorlar hem fiyat yüksek

Nedenini bilmiyorum. Turkcell’de enteresan bir şekilde faturasız paketler daha avantajlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordinaryus1

birşey daha soracağım, faturasız lifecell 5gb 35₺ iken faturalı daha pahalı sebebi nedir? hem faturalı avantaj diyorlar hem fiyat yüksek
    50 TL altı içeriklerde faturasız paketler avantajlı ama 50 TL üzeri içeriklerde faturalı içerikler daha avantajlı. Zaten 50 TL üzeri faturasız bişey de yok.

• yaklaşık 1 yl oldu lifecell kullanıyorum
    bi sıkıntı yok tarife yenileyeceğiz bakalım 4 tl zam yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthcyr -- 30 Nisan 2019; 22:49:28 >
  • Fthcyr F kullanıcısına yanıt
    Hangi tarife? Ne kadardı? Ne kadar ödeyeceksiniz?

• 5 gb internet iki gb tewewter face ve diğer uygulamalarda kullanmak üzere yirmi 5 gb ne
    yanii uygulaması beleş
    750 dk 100 sms vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthcyr -- 30 Nisan 2019; 22:57:54 >
  • Var.

dostum benim faturasız ya, 1 sene sonra yenileme olayı vs nasıl olacak hangi kanalla. diji operatörden mi ç

Olmayacak. Ya turkcell.com.tr den bir tarife seçeceksiniz, ya da yeni müşteri kampanya ve paketlerinden faydalanabilmek için 30 gün başka operatöre gideceksiniz.

50 TL üstü numara taşıyana en avantajlı faturasız paket hangisi sizce? 50 TL'ye GNC paket var 6GB +5 GB,bana göre avantajlı değil. Başka var mı sizce faturasız seçenek. 55 TL, 65 TL de olabilir.

• İllaki faturasız kullanacağım diyorsanız uçuran paketlerin bol gb’lı 500 dk ve 1000 dk seçenekleri var. (Hatta bu uçuran paketleri Turkcell.com.tr üzerinden paket yükleme şeklinde direk yüklerseniz ekstra 1 GB daha veriyor. )

Uçuran 10 GB 500 dk 75 ve 1000 dk 85 TL.

Uçuran 8 GB 500 dk 65 ve 1000 dk 75 TL.

başka operatör uğraşmam da lifecell seçebilir miyim yeniden? yeni gelen olmayacağım için fiyatlar uçmaz inş?

• ben tarife yi yeniledim
    5 gb internet
    3 gb yani arama motoru
    2 gb face tiwiter
    ve diğer uygulamalarda 25 gb
    750 dk 100 sms 35 tl di
    39 oldu %10 zam yaptılar gayet makul bence
    eski üyelere 39 yeni gelen olursa aynı tarife 49
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.