Şimdi Ara

Lifecell kullananlar buraya lütfen (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
12
Favori
73.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lifecell 35 tl 5 +1 paketini kullanıyorim haftalık hediye yarışından 5 gb da öyle geliyor. Para ile aldığım 5 gb bitmeden paket yenileme tarihi geliyor. Hediye yarışı kadar şahane bi kampanya görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar turkcell kullanıyorum, bugün numaramı turk telekoma taşıdım ve hat taşınınca tekrar turkcell'e geçip bu kampanyadan yararlanmayı duşunuyordum lakin yapamayacağım gibi.

"Son 90 gün içinde numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell Hazır Kart’a gelen ve son 30 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımamış aboneler yararlanabilir."

bu madde yeni mi geldi? o zaman 30 gün türk telekomda durmam gerekiyor.

• loiloyse kullanıcısına yanıt
    o madde hep vardı, evet 30 gün başka yerde durmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

o madde hep vardı, evet 30 gün başka yerde durmalısın
    ya o kadar şey okudum, o maddeyi kaçırmışım iyi mi :)

umarım bir zam falan gelmez o zaman 1 ay boyunca da, 35 tlye alabilirim.

o zaman türk telekomdan 1 aylık paket yapıcam onunla idare ederim.
    30 hazirana kadar zamanı var fiyat aynı durur sanırım. haydi gel ile +2 de alırsın

• quote:

30 hazirana kadar zamanı var fiyat aynı durur sanırım. haydi gel ile +2 de alırsın
    öyle yapacağım. vodafone denemiştim, berbattı. turk telekom 8 yıldır kullanmıyorum, 4G'si vodafone'dan iyi diyorlar. 1 ay test etmiş oluruz :D
    git gel ile uğraştırmasalar keşke
    yerine göre değişiyor ama bence de vodafonedan iyidir telekom, turkcell değil hiç biri tabi

• quote:

git gel ile uğraştırmasalar keşke
    yerine göre değişiyor ama bence de vodafonedan iyidir telekom, turkcell değil hiç biri tabi
    bana kalırsa frekanslar çok etki etti. vodafone sadece 800 mhz frekansını alabildiği için anca "biz her yerde 4.5g veriyoruz" diyor ama hız 3g seviyesine bile zor çıkıyor. türk telekomun frekansları hiç fena değil, kendi fiber altyapıları da olduğu için 4.5g'de beklenenin çok ötesinde performans sergiledi. vodafone zaten hala nasıl abonelerini elinde tutuyor anlamak zor. ses desen bugün türk telekom da ses kalitesini arttırdı, internet desen vodafone rezalet. müşteri hizmetleri açık ara en kötüsü, kampanyaya girerken bile sizi taşeron arıyor şaka gibi. zaten pazar payı da kaybediyorlar. beter olsunlar.

turkcell, 8 yıllık vodafone maceramdan sonra ilaç gibi geldi ama 48 tl'ye 2+2 gb almak da enayilik olduğu için 75 tl taahhüt bozmayı göze alarak çıktım, bu saatten sonra da çok avantajlı olmadığı sürece faturalı da kullanmam açıkçası.

git gel ile uğraştırmamaları lazım evet, 1 ay türk telekom kullanacağım, internetini test edeceğim bakalım. düşük ihtimal de olsa türk telekomda kalabilirim. şimdi paket bakıyorum 1 aylık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loiloyse -- 4 Mayıs 2019; 2:15:54 >

• lifecell 12 ay faturali taahhutum bu ay bitiyor.... yine bir lifecell paketi secip 12 ay taahhutle devam etmek icin, hangi turkcell musteri hizmetleri no sunu aramalıyım ?

daha onceden vodafone dayken , bu taahhut islerini yapan telefon numarası farklı oluyodu normal musteri hizmetleri nosundan... turkcellde de oyle olabilir diye sormak istedim
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Lifecell'e geçmeyi düşünüyorum. Türk Telekom taahhütüm 22 Mayıs'ta bitiyor. Ne zaman geçiş yapabilirim ya da yapmalıyım?
  • Son fatura doneminde isen geçiş yapabilirsin. Genelde 22 mayıs a 5 gün kala taşıma işlemini yap

• LuckySlevin kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda 2 defa bu işlemi yaptım perşembe akşam başvurdum cumartesi sabah geçiş oldu iki işlemde de.
  • Anladım hocam aslına bakarsanız ben şimdiden geçsem sıkıntı olur mu onu merak ediyorum. İlla taahhüt dolunca mı geçmek gerekiyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckySlevin

Merhaba arkadaşlar. Ben Lifecell'e geçmeyi düşünüyorum. Türk Telekom taahhütüm 22 Mayıs'ta bitiyor. Ne zaman geçiş yapabilirim ya da yapmalıyım?
    benim de 27 mayısta bitiyor mh aradım son ay içerisinde geçerseniz sözleşme cayma bedeli olmaz dedi
  • vonaleee kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. O zaman çok iyi. Teşekkürler.

• LuckySlevin kullanıcısına yanıt
    Hocam 22 nisandan itibaren ceza ödemeden çıkabilirsin ama şöyle bir durum oluyor 15 günden az kullanımlarda günlük tutarda fatura geliyor. Senin bugün 15 olmuş senin yerine olsam 15 ine kadar kullanırım o şekilde başvuruda bulunurum şimdide geçsen 15 inde de geçsen tam fatura çıkacaktır karşına.
  • Anladım hocam. Çok teşekkürler.

• Arkadaşlar şu an lifecell hoşgeldin 5gb kullanıyorum. Bunun gibi faturalı paket var mı

• Faturasız lifecell 5gb kullanıyorum gelen mesaj:
    Aylik 35 TL ye 5 GB, uygulamalarda gecerli 20 GB, her yone 500 dakika, BiP ten her yone 1000 dakika paketi icin LIFECELL AVANTAJ 5GB yazip 2200 a gonderin, size ozel bu firsati kacirmayin. 20GB uygulama kota dagilimi: TV+ 5GB, fizy 5GB, Dergilik 5GB, Yaani 3GB ve Facebook&Twitter 2GB

• arkadaşlar merhaba

bugün ilcemdeki türkcell ana bayisine gittim geçiş yapacaktım...

muhabbet esnasında ttnet pek çekmiyor ondan geçeceğim turkcele lifecell 35 tl lik paketi düşünüyorum dedim

adam bana lifecell turkcel ile aynı çekmez bilgin olsun dedi

ikiside aynı firma ama turkcelin çekim gcü daha yüskek defalarca müşterilerim bu konuda geri dönüş yaptı bana dedi

böyle birşey mümkün mü neden böyle dedi anlam veremedim?
    satış stratejisi midir bu
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.