Şimdi Ara

Lifecell kullananlar buraya lütfen (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
12
Favori
73.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bayinin boş lafları.
  • vonaleee kullanıcısına yanıt
    Lifecell 2.öncelikli kullanıcı gözüküyor.

Turkcell ve platinum müşterileri 1.öncelikli

Ben hali hazırda bi çekim farkı göremedim ama internet hızları değişken bilesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama bi tt den iyi bilesin.

Lifecell öneririm pişman olmazsın

• Verdikleri fizy keşke bi işe yarasa fizy veriyoruz diyorlar içerde şarkı yok hepsini dinleyeceğim diyorsun premium a geç diyorlar dalga geçiyorlar resmen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • by_Jazz B kullanıcısına yanıt
    Tarihi Mısır Çarşında çok turist olur. Malum orada lokum çok satılır. Tezgahtarlar turistlere zorla lokum tattırır turkish delight! turkish delight! diye bağıra bağıra. 1 lokum verirler bedavaya,tattırırlar. 2.sini yemeleri için satın almaları lazım. Turkcell'in taktiği de böyledir hem fizy'de hem TVplus'da. Yalnız turist 1 tane yiyip almayınca bazı tezgahtarlar çıldırıyor,hesap soruyor madam bakarmısın,neden almadınız,neden almıyorsunuz,beğenmediniz mi diye
    Sürekli oralarda olan bazı turistler de sistemi çakmış,her dükkanda 1 tane farklı lokum deneyerek işini görüyor. Özellikle ingiliz turistler biraz çakal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gebeskeli

Lifecell 2.öncelikli kullanıcı gözüküyor.

Turkcell ve platinum müşterileri 1.öncelikli

Ben hali hazırda bi çekim farkı göremedim ama internet hızları değişken bilesin
    değişkenden kasıt nedir?

türkcell ile lifecell arasnda hız farkı mı var yoksa lifecellde yavaşlama hızlanma dalgalanma mı var?

telefonum çift hatlı bugun turkcell hattı alıp emaneten dağ bayır gezdim tt komple sinyal kayboldu turkcell 2 de olsa çekiyordu

1.ci sırada ulaşılabilirlik zaten
  • vonaleee kullanıcısına yanıt
    Evt bence hız farkı bu yazıyor sitede lifecell de alabılecegin maks. Hız.

Çekim aynıdır ama int. Bağlantı hızında lifecell 2.öncelikli

• Bugün lifecell5 li oldum. Ama aramayla ilgili sorunlarım var. 2 kere görüşmem esnasında hat kesildi ve ekranda yeterli bakiyem olmadığıyla ilgili yazı çıktı. Tvplus uygulamasindaki kanalların iki tanesi hariç diğerleri ücretli gozukmekte. Herhalde yeni geçiş olduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bir iki gün bekleyeceğim bakalım ne olacak.😢

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanamca -- 12 Mayıs 2019; 3:55:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de aranıza katıldım biraz önce...

geçiş esnasnda banka kaynaklı sorunlar yaşadım turkcel uygulaması uzerınden kontor yuklemeye çalışınca onay kodu gelmedi kontor olmadığı ıcın bankayı arayıp sım blokesını kaldıramadım
    evde wifi var salla kazandan bip hediyesi geldi
    sonra bipten aramayı denedim bipten normal numaraların aranabildiğini bilmiyordum aranabiliyormuş güzel oldu bu

sonunda geçtim şuanki masamda ttnetin interneti e çektiği yerde 4.5g çekiyor...ilk yarım saat internet .4.5 g h arası gidip geldi sürekli koptu ama normal sanırım.kopmalar devam ederse 3g ye sabitleyeceğim telefonu

şuan 8gb internet var... :D sanırım facebook kullanımı ayrı bir paketten düşüyor bana hayli hayli yeter bu paket
  • 8gblik lifecell kullanıyorum 2 gb face twitter dergilik bip falan bos seylere de gb vermisler de keske onlari direkt kullanabilecegimiz şekilde verseler ben napacam dergilikte 5gbyi

• Spotify icin sinirsiz tarife yokmudur arkadaslar life de ekstra 5gb diyor sadece 5gb yetmezki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam fizy desteği var o yüzden spotify vermezler.
  • Bende şu anda o belirtmiş olduğun uygulamalarda geçerli 100gb internet var bir işime yaramıyor.
    Lifecell kullananlar buraya lütfen

• Lifecell kullananlar buraya lütfen

• Lifecell kullananlar buraya lütfen

• zebvural kullanıcısına yanıt
    35 liraya heryerde geçerli ne kadar internet veriyor peki 9 gb mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lifecell'e geçesim var, ama aklıma takılan bir şey de var;
    Eski konularda dikkatimi çeken, Lifecell ile arama yapıldığında, karşı tarafın telefonu çalmadan önce "Bip'ten Bip'e konuşmak..." ya da farklı reklam içeriklerini anlatıldığı anonslar dinletiliyor(muş) zoraki olarak.. Sonra telefon bağlanıyor(muş).

Halen böyle bir şey mevcut mu?
    Yoksa arama ve görüşme prosedürü standart Turkcell hatla aynı mı?
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    5gb

• dreamin kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey yok.
  • dreamin kullanıcısına yanıt
    geç hocam düşünme hiç, vodafoneluydum lifecell 5gb hoşgeldin geçtim neti bitiremedim daha ay sonu geldi :) hep hediye gblar. iyiki geçtim ya kurtuldum

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.