Şimdi Ara

Lifecell kullananlar buraya lütfen (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
12
Favori
73.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aman hocam yapmayın bu memlekette faturalı kolayını bulsam hiçbirşey kullanman.faturasız bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lifecell 500 dk her yöne,1000 dk bip her yöne,100 SMS,5GB internet(1 GB haydi gel 2 GB il’e özel 1 GB paket ve 1 GB paycell) 20gb de tv plus fizy felan var 29 tl ye aldım.hepsi 12 ay boyunca yenilenecek.(faturalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyLo -- 23 Mayıs 2019; 10:16:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyLo

Lifecell 500 dk her yöne,1000 dk bip her yöne,100 SMS,5GB internet(1 GB haydi gel 2 GB il’e özel 1 GB paket ve 1 GB paycell) 20gb de tv plus fizy felan var 29 tl ye aldım.hepsi 12 ay boyunca yenilenecek.(faturalı)
    nasıl aldınız bende taahhüdüm bitiyor ben lifecell avantaj 5 gb 33,40 tl kullanıyorum herşey dahil şimdi 70 tl diyorlar
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Hocam bayiiye gittiğimde bu paketi söylediler.İl’e özel olabilir Adana’da oturuyorum.Bu arada hat taşıma yaptıgım icin bu paketi aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyLo -- 23 Mayıs 2019; 10:44:42 >
  • quote:

Hocam bayiiye gittiğimde bu paketi söylediler.İl’e özel olabilir Adana’da oturuyorum.Bu arada hat taşıma yaptıgım icin bu paketi aldım
    tamam o zaman iyi fiyat 29 tl

bende 11 aydır bunu kullanıyorum taahhüd bitecek bu ay türk telekoma geçecem 3 gb 500 dk 500 sms 19 tl
  • meeb kullanıcısına yanıt
    hep faturalı kullandık rahat kolay diye, fiyat yüksek olduğu için faturasız aldım lifecell. eksi yönleri nedir hocam faturalı :)?

• Faturali hat almayin.. Tum bayiler faturaliya yonlendiriyorlar, faturasız istiyoruz diyince yuzlerini asıyorlar.. Faturali almayin. Bugun lifecell hosgeldin 5gb a basvurdum faturasiz 35tl..bana gore en iyi fiyat..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 aydır Lifecell'deyim. 1 aydır salla kazan her hafta birebir aynı hediyeyi veriyor. Bip dakikası ve 3 saat geçerli 1 GB internet...
    3 saatlik hediye mi olur yahu? Bu salla kazan işi bitmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gebeskeli

Lifecell de 4.5g de gördüğüm en yüksek hız.

2. Öncelik dedikleri bu sanırım

İnternet kullanımının düşük olduğu saatlerde 2.öncelik durumu kalkıyor ve interneti son hızda kullanabiliyorum. Aldığım en yüksek hız... Keşke hep böyle olsa. Turkcell'in altyapı kalitesi başka hakikaten.

Lifecell kullananlar buraya lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 24 Mayıs 2019; 20:29:21 >

• quote:

Lifecell 500 dk her yöne,1000 dk bip her yöne,100 SMS,5GB internet(1 GB haydi gel 2 GB il’e özel 1 GB paket ve 1 GB paycell) 20gb de tv plus fizy felan var 29 tl ye aldım.hepsi 12 ay boyunca yenilenecek.(faturalı)
    hocam ben de aynı paketi aldım ama 1gb paycell nasıl yapıyoruz ?
    ayrıca mesajda 50tl paycell yazıyordu ama bana 35tl geldi sizde de mi öyle

Edit: paycell sanal kart olusturunca geldi 12 ay 1gb
    50tl de yuklendi
    29tl 5gb 500dk 100sms gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehawk -- 26 Mayıs 2019; 21:3:8 >
  • Taahhutum bitiyor. Lifecell firsat 5 gb kullanoyorum. 34 liraydi. 50 tl olacak dediler. 54 liraya 7gb tarifesi var. Ona gecmek istiyorum. Numara tasiyip hemen geleceğim turkcelle. Iki sey soracagim bu islerden anlayan arkadaslara:
    1. Turkcellden baska hatta gecer gecmez hemen yeniden donebilir miyim turkcelle
    2. Basvuruyu internetten yapsam 4 ay boyunca 2gb hediyesi. 3 gb haydi gel. Ikisi birlikte hatta tanimlanir mi? Yani 54 tlye 12 gb yapma sansim olur mu? Yoksa sistem 2 ayri hediyeyi tanimlamama gibi birsey yapar mi?

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    1) Diğer operatörde sinyal aldığın an Turkcell'e faturalı olarak dönebilirsin.

2) Web'den başvurularda sadece 4 ay boyunca 2GB veriliyor, haydi gel kampanyası sadece bayii üzerinden başvurularda geçerli.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    O zaman bayiden yapmak daha mantikli basvuruyu. Tesekur ederim hocam saolasin cevaplar icin

• şimdi arkadaşlar sıcak fırsatlarda gordum de emın olmak için burayada sorayım..tt den turkcele bu cuma geçiş yapmayı dusunuyorum fatura kesımı hazıran 10 3-4 gun tt ye faturadan hıbe edecegım artık..geçiş yaptıktan sonra hat acılınca sms ılemı basvuru yapacagım..5gb+2 gb yuklemeye+1 gb numrara tasıyna olmak uzere zaten 8 gb gelıyor..onun dısında lifecellın hedıyelerı vs de var..bana uyar gibi..
  • reko kullanıcısına yanıt
    Şu yazımı okudunuz mu bilmiyorum. Beğenip okursanız çok işinize yarayacaktır. Paycell 50 TL hediyesini mutlaka kullanın anlattığım goller cepte paketlerini alıp maç tahmin ederek. Haftada en az 2GB,ayda en az 8 GB,biraz şanslıysanız,30 günde 15 GB beleş internet alırsınız,sadece paycell 50 TL hediyesini kullanarak. 1 kuruş masrafınız olmayacak. 40 gün paket almadan 20 GB internet kullanabilirsiniz.
    Yazımı mutlaka okuyun,sorunuz olursa sorun vaktim oldukça cevap yazarım.
    Yazı linki: https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=138365884

• Okudum o yazıyı sıkıntı yok paycell ile devam edeceğim bende..bu arada paycell kullanım ücreti varmı aylık vs gibi

• reko kullanıcısına yanıt
    Ayda 2 TL ama zaten ilk ay paycellden hatta 50 TL yukleyince 5 TL normal bakiye veriyor,2 ayın parası çıkıyor. Paycell kullandikca sana normal TL hediye ediyor ve paycell aylik masrafinin parasi geliyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: derya78

tamam o zaman iyi fiyat 29 tl

bende 11 aydır bunu kullanıyorum taahhüd bitecek bu ay türk telekoma geçecem 3 gb 500 dk 500 sms 19 tl

Alıntıları Göster
    hangı tarife 19tl olan TT deki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

hangı tarife 19tl olan TT deki

Alıntıları Göster
    faturasız çoşturan 3 gb paketi
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Coşturan 3GB Paketi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/costuran-3gb-paketi-yeni.aspx

• Türk Telekom ile taahhüdüm Ağustos başında sona erecek. Lifecell faturasız 5 GB güzel görünüyor +2 GB'da Haydi Gel kampanyasından.

Lakin, 30 Haziran'a kadar geçerlidir diyor. Umarım uzatırlar ya da benzer alternatif koyarlar :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.