Şimdi Ara

Lifecell kullananlar buraya lütfen (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
401
Cevap
12
Favori
73.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün 2 tim'e gittim bana dedikleri şey bu hoşgeldin faturasıza geçmek için önce hattını taşıyacaksın daha sonra numarana çıkarsa bu kampanya kullanabilirsin.. hele biri dedi ki hoşgeldin paketini sadece 1 ay kullanabilirsin fiyatı artar vs bir sürü şey dedi.. Bunların doğruluğu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre845

bugün 2 tim'e gittim bana dedikleri şey bu hoşgeldin faturasıza geçmek için önce hattını taşıyacaksın daha sonra numarana çıkarsa bu kampanya kullanabilirsin.. hele biri dedi ki hoşgeldin paketini sadece 1 ay kullanabilirsin fiyatı artar vs bir sürü şey dedi.. Bunların doğruluğu nedir?
    doğruluğu sıfır
    faturasıza taşısın gerisine karışmasın, hepsi bir şeyler sallıyor allah bilir faturalıya geç demişlerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre845

bugün 2 tim'e gittim bana dedikleri şey bu hoşgeldin faturasıza geçmek için önce hattını taşıyacaksın daha sonra numarana çıkarsa bu kampanya kullanabilirsin.. hele biri dedi ki hoşgeldin paketini sadece 1 ay kullanabilirsin fiyatı artar vs bir sürü şey dedi.. Bunların doğruluğu nedir?
    Bu durum çok konuşuldu ve çok anlattık. Bayii posdan satış yapmak istiyor para kazanmak istiyor. Bu konuda Turkcell bayileri fazlasıyla abartıyor. Siz hattınızı taşıyın,paycell yukleyin paycell üzerinden hattınıza tl aktarın paycell kombosuyla 6 ay 12 GB ,3 ay 3GB internet alın. Her 100 TL harcamaya da 1 GB alırsınız. Dijital Operatorde aramaya lifecell hoşgeldin 5GB yazın,ekranda paketi bulun alın.
    Şu yazımı mutlaka okuyun. Turkcel paketler konusu var sıcak fırsatlarda,onun son 10 sayfasını da okuyunuz.

Mobil link:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=138303625

• hocam yanlışlık olmasın, lifecell hoş geldin paketini sms kanalı ile almazsa 12 ay yenilenmez digital operatörden değil de sms ile kayıt olarak alması daha iyi olur

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Bayi posdan alınırsa yenilenmez,dijital operatorden alınırsa yenilenir diye biliyorum. Yine de hemen arayıp konuşayım. Ben dijitalden aldım,bitince yenilemedim 2 kere mesaj geldi bakiye olmadigi icin yenilenmedi diye.

Edit: Bu durumu musteri hizmetleriyle konuşarak emin olup dijital operatorden paket almıştım. Bana bayi posdan alırsanız yenilenmez sadece denmişti. Mesajlara baktım TL oldugunda yenilenecek diyor. 2 gün arayla 2 kere bu yönde bilgilendirme mesajı gelmiş TL yuklerseniz paket yenilenir diye.

Lifecell kullananlar buraya lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 16 Mayıs 2019; 23:37:7 >

• şartlarda sms diye belirtilmişti, yine de riske girmezdim ben sms ile kayıt olurdum, hazirandan sonra paket kapanınca dışarda kalma ihtimali var

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Turkcell müşteri hizmetleriyle tekrar görüştüm. Dijital operatör üzerinden paketi tanımladığım 2 hattımı da inceleyerek açıklama yaptı. Dijital operator üzerinden de,SMS üzerinden de paketi tanımladıysanız bakiyeniz oldukça 60 gün içinde paketler otomatik yuklenir dedi.
    Bazı yenilenmeyen paketler var,onları sms ile de alsanız,dijitalden de alsanız yenilenmez dedi. Bayi post cihazından alındığında yenilenmeyecegini,tekrar bayi pos cihazından alınması gerektigini söyledi. 2 ay önce konuştugumda da aynı bilgiyi almıştım.

• teyit için teşekkürler hocam

• Lifecell Hoşgeldin 5 GB paketiyle yaklaşık 2 haftadır Turkcell'deyim. Genel olarak bu geçişten memnunum ancak Turkcell, altyapı kullanımında Lifecell abonelerine biraz üvey evlat muamelesi yapıyor sanırım.
    Gündüzleri download hızım 3-5 megabit arasıyken, gece 70 megabitlere kadar çıkıyor.
    Bu paketin alt kısmındaki detaylar bölümünde belirtilen 1.öncelik 2.öncelik durumu doğru galiba.
    Türk Telekom, kendi altyapısını kullanan sanal operatörlerine bile yapmıyordu bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanane900

Lifecell Hoşgeldin 5 GB paketiyle yaklaşık 2 haftadır Turkcell'deyim. Genel olarak bu geçişten memnunum ancak Turkcell, altyapı kullanımında Lifecell abonelerine biraz üvey evlat muamelesi yapıyor sanırım.
    Gündüzleri download hızım 3-5 megabit arasıyken, gece 70 megabitlere kadar çıkıyor.
    Bu paketin alt kısmındaki detaylar bölümünde belirtilen 1.öncelik 2.öncelik durumu doğru galiba.
    Türk Telekom, kendi altyapısını kullanan sanal operatörlerine bile yapmıyordu bunu.
    Bende yaklaşık 2 ay oldu.. geçtim geçeli, ama TurkTelekom ile gayet iyi çektiği yerlerde Turkcell sıkıntılı çekiyor, arada bir whtspp mesajları gitmiyor, gelmiyor TurkTelekomda hiç yaşamamıştım .
  • Bir haftadan beri lifecell5 kullanıyorum. Herhangi bir problemde karşılaşmadım. Yanlız her görüşme sonunda ekranda şu kadar dakika şu kadar SMS diye mesaj çıkıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim bilgisi olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hasanamca H kullanıcısına yanıt
    IPTAL yazarak 2142‘ye mesaj gönder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    hocam bu faturasız da 12 aylık dönem bitince siteden mi yoksa dijital öperatörden mi paket baksak incelesek avantajlı olur?

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    digital operatörde sadakat programı adı altında en fazla 5 6 ay faydalanacak paketler çıkıyor.en güzeli siteden paket bulmak özellikle gnc paketleri avantajlı 26 yaş altı tc no ile üye olup alabilirsiniz.yada en temiz i git gel yapabilirsiniz.1 ay başka operatörde durmak yetiyor.

gitgel zor benim için. faturalıya geçsek avantajı var mı, pahalı hep ya faturalı paketler :/

hocam webten turkcell hesabımda kampanlarım var bakın bir sadakar programında yıl sonuna kadar güzel paketler verebiiliyor.Eşime lifecell avantaj 5 gb 35 tl ye vermiş.
    eyv hocam. bişey daha Telekom nasıl sizce kullandınız mı hiç, çekim kalite fiyatları vs?

fiyat hız olarak iyi ancak çekim problemi özellikle kırsalda devam ediyor.özellikle araplardan sonra yatırım yapılmadı.tavsiye etmem.

son soru kafanızı şişirdim kusura bakmayın ::) faturasız devam mı edeyim tarife bulursam yoksa faturalıya geçiş mi yapıyım sürem bitince.

• Lifecell de 4.5g de gördüğüm en yüksek hız.

2. Öncelik dedikleri bu sanırım

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.