Şimdi Ara

Lifecell kullananlar buraya lütfen (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
12
Favori
73.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turktelekomda 7 aylık taahhütüm var ayda 22 tl fakat bulunduğum yerde çekmiyor rezillik dizboyu. Turkcell e geçiş yapmak istiyorum uygun çok pahalı olmayan faturalı mı faturasız mı önerirsiniz?

Kullanım alışkanlığım
    4 GB internet
    500 veya 750 dk
    50-100 sms
  • E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    Faturalida ilk ay 10GB ve 2 ay sonra tekrar alabileceğin bir 10GB hediyeli şu tarife;

Faturasızda ise 5+2GB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hattımı taşıdığımı daha söylemiştim bu sabah işlem bitti hattına 35 tl hoşgeldin tanımlandı ancak haydigel +2 gb gelmedi neden acaba bilen varmıdır
    Edit: 2gb haydi gel ve diğer hediyeler geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 2 Haziran 2019; 9:57:52 >
  • reko kullanıcısına yanıt
    Hattını Turkcell'e yeni taşıdınsa şu yazımı mutlaka okumalısın. Hediye taktikleri ve yöntemlerini anlattım. Biraz uzun kafan karışabilir

Mobil site:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=137432399

Standart site:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137432399

• Hocam siz Paycell konusunda bilgiliydiniz. Size danışmak istedim.
    -Sanal kart açtım. Bugün itibariyle TL yüklemelerimi Paycell'den yapsam ne gibi bir avantajım olur? Önceki mesajlarda belirttiğiniz Paycell kampanyaları şu an güncel değil sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 3 Haziran 2019; 14:33:44 >
  • selamlar, hattımı yeni turkcell e taşıdım , gnç paketlerinden almak mı daha mantıklı yoksa lifecell 5gb hoşgeldin mi daha mantıklı ?
  • Merhabalar paycell inde hediye ettiği 50 tl nin skt si yarındı ama bugün baktığımda orda salla kazandan kazandığım 10 tl gösteriyor, ne yapabilirim? Bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: metalman133

selamlar, hattımı yeni turkcell e taşıdım , gnç paketlerinden almak mı daha mantıklı yoksa lifecell 5gb hoşgeldin mi daha mantıklı ?
    Lifecell tercih et hocam.
  • Şimdi deniyorki, Lifecell Turkcell'e göre 2.öncelikli kullanıcıdır? Şimdi bu nedemek? Yani Türktelekomun az çekip, Turkcellin canavar gibi çektiği yazlıkta, bu lifecell hattım ile, aynı turkcell gibi hıza ulaşamayacakmıyım?
    Yani turkcellin çanak hizmeti önce turkcell kullanıcılarına daha sonra onlardan kalanı lifecell kullananlaramı veriyor? Yani bu durumda, turktelekomdan bile kötü olmazmı? Yaw turkcell diye 15 gb 59 TL'lik kampanyadan lifecell aldım. Turkcell gibi çekecek zannettim umarım böyle olur. Daha yazlıkta denemedim.

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Hattiniz turkcell. Lifecel tarife gibi dusunun. Hiz kapsama birebir turkcell. Kulkanin 2 3 gun sonra farki hemen anlayacaksiniz zaten. 2. onceliklendirme turkcellin platinium aboneleri dışında tum abonelerin olduğu grup. Sadece acil durumlarda arama yaptiginiz da oncelik onlarda oluyor. Keyfini surun tarifenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Hattiniz turkcell. Lifecel tarife gibi dusunun. Hiz kapsama birebir turkcell. Kulkanin 2 3 gun sonra farki hemen anlayacaksiniz zaten. 2. onceliklendirme turkcellin platinium aboneleri dışında tum abonelerin olduğu grup. Sadece acil durumlarda arama yaptiginiz da oncelik onlarda oluyor. Keyfini surun tarifenin.
    Hay ALLAH Sizden Razı Olsun. İçimi rahatlattınız? Çok ama çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Hay ALLAH Sizden Razı Olsun. İçimi rahatlattınız? Çok ama çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Valla turkcell kullaninca daha da rahatlayacaksiniz. Ben telefon kullanmamisim dedim ben ilk gectigimde. Yillarca turk telekom avea aria kullanan birisi olarak. Simdi taahhutum bitti 34 tlden 59 tlye yukseldi fiyat ama aldigim hizmet kusursuz. Bu arada turkcell cok fazla hediye verir. Burada birisi konu acmisti. Onu takip edin. Ben gecen ay 39gb internet kullandim. 4 gb da kaldi hatta. Gule gule kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Valla turkcell kullaninca daha da rahatlayacaksiniz. Ben telefon kullanmamisim dedim ben ilk gectigimde. Yillarca turk telekom avea aria kullanan birisi olarak. Simdi taahhutum bitti 34 tlden 59 tlye yukseldi fiyat ama aldigim hizmet kusursuz. Bu arada turkcell cok fazla hediye verir. Burada birisi konu acmisti. Onu takip edin. Ben gecen ay 39gb internet kullandim. 4 gb da kaldi hatta. Gule gule kullanin.

Alıntıları Göster
    Dün aklımdan geçtin aslında. Dedim ki kendi kendime "Ulan bu adam 35 liralık birşey kullanıyordu, üstüne hediyelerden faydalanıyordu. Diğerleri ne kadar kötü olabilir ki 35 liradan 59 liraya çıkmayı göze aldı." Şimdi hediyelerde 50GB'a vurursun herhalde

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    34 tl olan 5 gbti 59 olan 15gb. Artik yapicaz biseyler 😀

• Lİfecell 49 TL ödüyordum 1 yıldır şu an 70 TL yapmışlar bu soygun değilde nedir !!! çeksin çekmesin ben vodafone ye gidiyorum biz bu paraları kazanana kadar göbeğimiz çatlıyor 20 TL zam nedir ya hoş 49 lira hiç bir zaman gelmedi 52-53 TL geldi hep telsiz miş vs vs banane lan senin telsizinden biz salak oldukçe bu operatörler 1 lira 2 lira yola yola ayda 50 milyon 60 milyon TL ekstra cebinden para çıkarmıyor bu fiyatlara herkesi alıştırdılar herkes razı şaka gibisiniz valla helal olsun 33 liraya vodafone ye taşıyacam çeksin çekmesin umrumda değil çektiğinde konuşur internete girerim
  • Faturalıya mı geçmeliyiz acaba 35 TL lik
    Lifecell kullananlar buraya lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 29 Haziran 2019; 1:21:26 >
  • Hocam iyi güzel yazmışsınızda telefon çekmiyor s10e cayır cayır yanıyor telefon çok sinir bozucu türk telekom sağolsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugun itibariyla Lifecell Up 5 tarifesine geçtim 51-52 tl daha öncekinde 40 liramı ne ödüyordum
  • Bende bu sabah turkcelle geçtim. Lifecell 15 gb sarı günler kampanyasi. Bu tarife baya kisiye turkcellw gecirek sanirsam

• Life cell kullandım 1 sene ama bana önerilen tarife iğrençti ve fiyat 40 tl geçen ay eşim bana sormadan arayan müşteri temsilcisinin kötü tarife önerisini kabul edip taahhüt etmiş, 1. 5 ay yeni taahhütle kullandı bugün turk Telekom 27 tlye 8gb olan hazırkart tarifeye geçirdim acaba cayma bedeli çok yansır mı ya bilemedim turkcell çok tok satıcı müşteri tutmayı bilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 29 Haziran 2019; 22:40:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.