Şimdi Ara

Lifecell kullananlar buraya lütfen (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
12
Favori
73.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-DC74C27F3

Hocam iyi güzel yazmışsınızda telefon çekmiyor s10e cayır cayır yanıyor telefon çok sinir bozucu türk telekom sağolsun
    valla benim yanmıyor cayır cayır telefon çekmediği ormanlık bir alanda şarjım daha çabuk bitti hepsi o onun dışında hiç bir sorun yaşamadım 10 gündür gayet memnunum hızı az eyvallah ama ne takılma ne donma video izlerken vs
  • Hocam yanmıyorsa güzel. Eski telefonumda da oluyordu şimdi s10 a geçtim bunda da oluyor cihazdan olmadığı kesin. Turkcell e geçince kalmadı çünkü durduk yere ısınma olayı. Telekomda 4.5g ile 3g arası geçişlerde cihazı mahvediyordu. Hele birde ikisi arasında sık geçiş yapan konuma denk gelince sadece 3g veya 4g ye alıyordum pili emdiği için. Düzgün çeken yerde sorun yok telekomda gayet güzeldi eski evimde 4.5g full çekiyordu ama çekmeyen konumda uğraşılacak dert değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben dün geçtim sarı günler kampanyası ile 59 lira. Telekomdan geçtim, ne dedimse fiyat inmemişlerdi. 15 gb interneti olan bir paketi 65 liraya vermediler, 75 lirada direttiler. Belki yirmi kez görüşme yapıldı, yazışmalar yapıldı. Kendileri kaybetti. Ben de şu yönden mağduriyet yaşadım. Turkcell genel olarak bir buçuk günlük ev, yol güzergahım ve toplu taşıma vs esnasında İstanbul içinde çok daha iyi. Fakat şirket binamızda genel olarak Turkcell internet sürekli kesiliyor. Bazen hiç olmuyor. Bina dışına çıkınca 4,5G problemsiz. Bir tek handikap bu oldu. Nasıl aşılır bilemiyorum. Tüm Turkcell kullanan arkadaşlarda aynı dert var binada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugsymaloone kullanıcısına yanıt
    Bina içi kapsamada bi sorun var belli ki, bi talep açtır incelesinler hocam. Revizyonla giderilrbilecek bi durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bu sabah itibariyle vodafone'dan turcell'e geçiş yapıldı. Hattıma tanımlanan paket :"Lifecell Fırsat Super /Hepsi bir arada"

operatör ismi de LIFECELL TR oldu

şimdi ben bu operatör ismini tekrar nasıl turkcell yapabilirim?

Turkcell yaparsam kullandığım tarifem ve haklarımdan bir kaybım olur mu?

Teşekkürler...
  • red mercury kullanıcısına yanıt
    iptal lifecell tr yazıp 2200 a göndereceksiz telefonu aç kapa yapacaksınız.

paket tarife iptal olmaz sadece operatör bilgisi değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

iptal lifecell tr yazıp 2200 a göndereceksiz telefonu aç kapa yapacaksınız.

paket tarife iptal olmaz sadece operatör bilgisi değişir.
    Teşekkür ederim
  • Ben de lifecell olarak aldım fakat turkcell yazıyor, eğer bir farkı yoksa önemi de yok
  • Merhabalar. Lifecell ile turkcell arasında çekim kalitesi yönünden bir fark var mı? Doğu illerinden birindeyim sırf çekim gücü için turkcelle geçeceğim turk telekom iyi çekmiyor. Lifecell çekim gücü iyi değilse bi anlamı yok.

• kvothe6 kullanıcısına yanıt
    Ayni altyapi lifecell tarifenin adi. Rahatlıkla alabilirsin.

• Hesapta 18TL var tarifem 35TL yenileniyor en düşük yükleme 40TL napcam şimdi ben?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, Lifecell tarifesine geçmeyi düşünüyorum. İnternette bir yerde Bip kullanılmadan yapılan aramalarda aramanın başında Bip'le alakalı bir anons geçtiği sonra aramanın başladığı yazıyor. Böyle bir durum var mı?
  • Arkadaşlar Sarı Gunler + tarifesine geçiş yapma imkanım var ancak internette lifecell hakkında turkcell ile aynı kalitede olmadığına ve internetin daha yavas olduguna dair yorumlar okudum. Bİr de üstüne eskiden turkcell kullanan sonra lifecell e geçen arkadaşım sakın geçme deyince arada kaldım. Benim gördüğüm kadarıyla gnç hariç bu rakamlarda bu kadar dolu bir tarife yok. ne dersiniz kullananlar bir fark var mı sizce önceden turkcell kullanan kişilere özellikle soruyorum. 2. önceliklendirme yazmamışlar ama emin olamadım o kadar çok yorum okuyunca.
    Teşekkürler
  • Arkadaslar merhaba. Gecen sene Turkcellden Turktelekoma gectim. Gecme sebebim fatura tutariydi. 7 ay mukemmel bi internet hizi aldim. Ama 2 aydir nefret ettirdiler beni. Sabah saat 9 dan aksam 6 ya kadar internet hizim 1mb. Vodafone cekme problemi oldugu icin turkcelle geri donucem. 65 tl ye lifecell 15 gb internet teklif ettiler. Bu bipten arama falan demisiniz. Aramalar mecbur mu bipten. Baska gorusme icin dk vermiyorlar mi anlamadim ?

• recep054gs kullanıcısına yanıt
    Yoo var 1000 dakika da normal arama var 😃

• Bende pttcelden lifecell hoşgeldin kampanyasına geçmek istiyorum 5gb+2gb whatsup twittr + 2 gb her ay hediye 34 tl ye uygun bence

• Lifecell faturalı paketler kaldırıldı mı?
  • Bu lifecell 5 gb hosgeldin tarifesi otomatik olarak haydi gel den 2 gb internet hediyesi veriyor mu? Turkcell'e Kasımın sonunda geçtim bana hat hediyesi olarak 25 tl ve uzeri tl yuklemelerimde 3 ay boyunca 5 gb hediye fırsatı sunmuşlardı. İki gun once 40 tl yukledim. Sonrasinda bu hat hediyesi olan 5 gb tanımlandı. Dünde lifecell 5 gb hosgeldin tarifesine katildim. Ama haydi gelden 2 gb hediye internet gelmedi. Neden böyle olduğuna dair bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ya da 5 aydır LIFECELL hoşgeldin 5gb kullanıyordum, şimdi yenilemiyor, acaba tarife önerisi olan var mı

• Diğer operatördeki sözleşmesi bitecek hattımı Turkcell kontörlü hatta taşımayı düşünüyorum.

LIFECELL ile Normal Turkcell hangisi daha avantajlı?

Meselâ LIFECELL in artıları neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müslüm_32 -- 30 Ocak 2020; 8:29:6 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.