Lifecell yeni sunduğu kampanyalarında 3gb normal 5gb youtube 5gb instagram 5gb whatsapp 5gb tv+ 5gb fizy 5gb yaani de veriyor Fiyatı ise 50 TL Sizce geçmek mantıklı mı ? Turkcellin her yerde çok iyi çektiği ve çok çok iyi hızlar sunduğu bir gerçek fakat diğer operatör veya tarifelerden bunun yerine alınabilecek var mı ? Yoksa bunu almak mantıklı mı ?
Aylık ne kadar ortalama kullanım yapıyorsunuz? 3 GB yukarıda yazılı yerler hariç size yeterli gelecek mi? 5 GB Instagram fena değil, WhatsApp için çoğu kişiye fazla bile 5 GB. Youtube ile telefondan kullanmaya alışınca 5 GB yetmez bile. Hani esas olan o 3 GB size yetecek mi ve verdiği servislere ne oranda ihtiyaç duyuyorsunuz? Hani pakette aldık kullanalım bariden ziyade, hangisine ne kadar ihtiyaç duyuyorsunuz?
Ben de bi düşündüm de 5 instagram yaparım 3gb yeter mi 40tl mix pakete diye sanmam. Ben 35 tl ye gnc full6 alıyorum 6+2gb her ay. Ekstraları var. Gollercepte aylık 6-7gb yaklaşık geliyor ancak yetiyor. 3gb çok az ana internet için.
sis651
kullanıcısına yanıt
Şöyle o 3 servisi zaten kendi isteğimle ihtiyacım olduklarınca seçtim youtubede yeter diye düşünüyorum çünkü 7-8 saatlik hd video izleyebiliceğimi hesapladımki dışarıda arkadaşlarımla olucağım için gerek duymam pek youtubede o normal 3 gb de bazen intetnet tarayıcılarında bazende oyunlarda kullanırım kaldıki daha birsürü hediye var ayrıyeten salla kazan çatlat kazan var hatta hediyelerin tam listesinin ss ini atarım
circassianmenC
kullanıcısına yanıt
Ama intetnet tarayıcısı ve oyunlar harici kullanmıycam ve daha birsürü hediye var Hatta hediyelerin listesini göstereyim sende faydalanırsın
circassianmenC
kullanıcısına yanıt
Bu arada goller cepteden nasıl o kadar kazanıyorsun ?
circassianmenC
kullanıcısına yanıt
YunusEmreTR57Y
kullanıcısına yanıt
@asabi arkadaşı bul.
circassianmenC
kullanıcısına yanıt
Tamam kardeşim sağolasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme