Şimdi Ara

LIFEMAXX biss key nasıl girilir ? [yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son güncellemeden sonra biss key menüsü değişmiş. bilenlerden yardım bekliyorum

• cevap yok mu
  • lifemaxx kullanıcısı değilim ama araştırdım buldum
    ikisinden biri eski sanırım

1.menüdeyken 2580 ı tuşlayın açılıyor
    1 kumandaya 8282 yazıp ok tuşuna basarak kolay gelsiin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilic0

lifemaxx kullanıcısı değilim ama araştırdım buldum
    ikisinden biri eski sanırım

1.menüdeyken 2580 ı tuşlayın açılıyor
    1 kumandaya 8282 yazıp ok tuşuna basarak kolay gelsiin

teşekkür ederim cevabın için ama dediğini yapıp biss key menüsünü bende açıyorum. sonrasını yapamıyorum ama
  • Yeni güncelleme sonrası birçok şifreleme sistemi menüye eklendi.Bununla beraber,

Sağ. ID. : 6 haneli kod
    Sağ. Indeks : 2 haneli kod
    Extra Index : 4 haneli kod

alt kısımda ise 2 tane 16 hane kod girme bölümü oluştu.

Şimdi asıl sorun bazı biss şifreli kanalların Sağ. Indeks ve Extra Index değerlerini cihaza uygun olarak girmemiz gerekiyor.Önceden açılan bazı kanallar şimdi açılmaz oldu bu yüzden malesef.Bu durumu nasıl çözücez bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo7000

Yeni güncelleme sonrası birçok şifreleme sistemi menüye eklendi.Bununla beraber,

Sağ. ID. : 6 haneli kod
    Sağ. Indeks : 2 haneli kod
    Extra Index : 4 haneli kod

alt kısımda ise 2 tane 16 hane kod girme bölümü oluştu.

Şimdi asıl sorun bazı biss şifreli kanalların Sağ. Indeks ve Extra Index değerlerini cihaza uygun olarak girmemiz gerekiyor.Önceden açılan bazı kanallar şimdi açılmaz oldu bu yüzden malesef.Bu durumu nasıl çözücez bilmiyorum

Benim cihazda Suuny 14100 hd.memo 7000 arkadaşın cihazı LİFEMAXX 'de Sunny'nin yan ürünü.Aynı yazılımı bende yükledim. Aynı sorunlara ilaveten,Hotbird'deki çocuk kanallarından birisi ismini hatırlayamadım ama jimijim gibi bişeydi.Bu kanal listede 45 ve 46. sırada.''Yav ben aynı kanalı 2 kez hem de alt alta nasıl kaydetmişim'' deyip 46.kanalı sildim.45 ve 46.kanalların göbekleri birbirlerine bağlıymış,45. kanalda silindi.O tp 'yi tekrar taratıp kaydettim yine aynı. Alt alta 2 adet aynı kanal.Yani klonlu.Klonu silince orjinal olanda siliniyor.Bu nasıl bir güncelleştirme bu nasıl bir cihaz hiç bir yerde hiç bir forumda bilen, işinin ehli birisi şu sorunlara cevap veremedi.memo 7000 arkadaşla o forum senin bu forum benim gezip duruyoruz.Sinema tv aşk ve aksiyonun sesini duyuyorum bilen bir arkadaş yardım ederse bu kanalları izlemekte istiyorum.Saygılar.

• bende ask hd ve aksiyon hd ses var görüntü yok yardımcı olursanız sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilen biri yok mu ntvspor izleyemiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aldım ürünü
  • http://www.anatech.com.tr/content/file/91.pdf

Burada belirtilen işlemleri yaptığınızda BISS menüsü normale dönecektir. Ben denedim %100 çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikimyox

http://www.anatech.com.tr/content/file/91.pdf

Burada belirtilen işlemleri yaptığınızda BISS menüsü normale dönecektir. Ben denedim %100 çalışıyor

merhaba...

en son yazılım sanırım bu yazılımı kurmaya imkan vermiyor.. usb içerisindeki dosyayı hiç görmeden direk açılış logosuna geçiyor..
  • Toshiba_A200 T kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Toshiba_A200

quote:

Orijinalden alıntı: nikimyox

http://www.anatech.com.tr/content/file/91.pdf

merhaba...

en son yazılım sanırım bu yazılımı kurmaya imkan vermiyor.. usb içerisindeki dosyayı hiç görmeden direk açılış logosuna geçiyor..

Bu yazılım değil, nasıl işlem yapacağınızı belirten talimatlardır. Talimatlarda kurulum dosyasının nereden indirileceği yazıyor. o dosyayı indirin. USB diskinizin içine sadece kurulum dosyasını yerleştirmelisiniz. Talimatlara göre hareket ederseniz sorununuz çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikimyox -- 20 Aralık 2013; 12:05:56 >

• nikimyox N kullanıcısına yanıt
    cihaz yazılımını pdf dosyasından indirdim usb belleğin içerisine attım..ilk seferde software upgrade error hatası verdi mavi ekranda hemen kayboldu bir daha da ne bu uyarıyı aldım nede başka bir uyarı..
  • Biss key işe yaramaz artık ne izleyeceksiniz hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.