Şimdi Ara

LİFETECH DIŞ FİLTRE 839 ACİL YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE SIFIR ALDIĞIM LİFETECH 839 DIŞ FİLTRE VAR AMA LİFETECH HAKKINDA FAZLA OLUMLU SÖZLER DUYMADIM AÇIKCASI BEN JEBO ALMIŞTIM ELLERİNDE OLMADIĞI İÇİN BANA BUNU DÖNDERDİLER VE 2Sİ ARASINDA FARK VARMI LİFETECH DEN MEMNUN KALIRMIYIM BU ARADA AKVARYUMUM 150.60.60 YAKLAŞIK 540 LT SU HACMİNE SAHİP ACİL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM TŞK EDERİM ŞİMDİDEN HAYIRLI FORUMLAR...

• Her ikiside aynıdır lifetech biraz daha pahalli diye biliyorum. Derbisi 1500 lt saatte yanlış hatırlamıyorsam 5 sepeti var fakat malzemeleri azar azar koyuyorlar eşantiyon gibi.
    Bence akvaryumun için biraz ufak bi dış filtre 440 litre yarım ton demek :) iç filtre iki ayda bir %25 su değişimi yap tertemiz akvaryumun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum, o dış filtreyi kullandım. Malzemelere ilave yapman gerekiyor. Biraz sesli çalışması haricinde, hiç bir kötü yanı yoktur. Saatte 1500 lt. Su çevirir.Jebo ve lifetech aynı markadır.

Bu filtreyle ilgili güzel bir anımı anlatayım 😊

Bu filtreyi canlı doğuran akvaryumumda kullanmıştım.Suyu çektiği kısımdan, yeni doğmuş yavru balıkları içine çekmiş. Filtreyi temizlemek için açtığımda,su debisinin çok fazla olmadığı filtrenin en üst sepetinde yaklaşık 1 Cm boyunda 6 adet platy ile karşılaştığımda çok şaşırmıştım.

Cenab-ı hakkın uygun gördüğü heryerde yaşam devam edebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar kullanmaya konuyu açtığım gün başladım açıkçası fazla ses yapmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.