Şimdi Ara

lig hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler practice lige başlyım dedim ama ne bilym çok basit geldi şu ana kadar 9 da 9 yaptım toplamda 4 maç 1v1 5 maç 2v2 sizce placement ın vakti gelmiş midir ? oynadığım ırk zerg :P

• hocam hiç practşce le uğraşma bence direkt gir placement a bronz a bile düşsen kendini geliştirdikçe çatır çatır yükselirsin lig
  • quote:

Orijinalden alıntı: CenotaphLock

beyler practice lige başlyım dedim ama ne bilym çok basit geldi şu ana kadar 9 da 9 yaptım toplamda 4 maç 1v1 5 maç 2v2 sizce placement ın vakti gelmiş midir ? oynadığım ırk zerg :P

Sen olmuşsun hocam...
  • aynen placement a girdim 5 maçın 4 ünü aldım ve platinum oldum ^^ ehuehu çok eğlenceli oyun :D eyww broodofqueen :D bu arada eklerseniz nickim Cenotaph ve kodum 580

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CenotaphLock -- 3 Eylül 2010; 16:19:14 >
  • ya ben zergle girim dedim placementlara 3 maçı aldım 2sinde yenildim, bronza attı. baktım zergle olcak gibi değil daha zevksiz ve basit olmasına rağmen terranla oynuyorum. uzun zamandır yeniyorum silverları çıkarmaya başladı yendim goldları çıkarmaya başladı onları da yendim şimdi 2 maçtır platinyum adam çıkartıyor onları da yendim hala bronzdayız bakalım aslında oynadığın adamlar yüksek liglerden oldukça pek de önemi yok hangi ligde olduğumun zaten onlarla oynuyorum ama bronze olmasa iyidi tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 5 Eylül 2010; 13:58:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.