Şimdi Ara

Lig le ilgili bi problem lütfen herkez bakabilirmi? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta once Lol tr den Weste geçtim malum cok coluk cocuk var :) amma velakin geçtiğimden beri hiç bir lige giremedim halbuki tr serverinde silver 2 deydim bronza dahi atmadı profil kısmında bronz ligin işareti var ama lig kısmına geldiğimde hiç bir ligte hatta kümede oldugumu göstermiyo ve west e geçtiğimden beride yaklaşık 15 dereceli maça girdim ve 14 galibiyetim var nedenini bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen...

• Konuyu Açmak Yçin Üye Olmu??? -,-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LyViooo -- 30 Temmuz 2013; 15:10:25 >
  • Oyun oynucagina once turkce ogren bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

Oyun oynucagina once turkce ogren bence...
    Arkadaşlar bilginiz varsa cevaplayın boş konuşucaksanız google 900 lü hat yazın orda cıkan numaraları arayıp boş boş konuşabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SodyumNitrat

Arkadaşlar bilginiz varsa cevaplayın boş konuşucaksanız google 900 lü hat yazın orda cıkan numaraları arayıp boş boş konuşabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    şimdi bişey daha fark ettim oynadıgım oyunlarda ranked game değilde normal game yazıyo neden acaba :S
  • 1 El ranked at atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: win8

1 El ranked at atıyor
    Yaklaşık 15 el ranked attım ve az once fark ettim attıgım ranked oyunlarda karşılaşmalar kısmında normal game olarak yazıyo :S
  • quote:

Yaklaşık 15 el ranked attım ve az once fark ettim attıgım ranked oyunlarda karşılaşmalar kısmında normal game olarak yazıyo :S

Alıntıları Göster
    Bence sen orda neye bastıgıını bilmiyorsun normale giriyorsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsstKa

Bence sen orda neye bastıgıını bilmiyorsun normale giriyorsun :D

Alıntıları Göster
    Hadi berbat bi ingilizcem var diyelim hadi okumam yazmamda yok diyelim :D Hero banlama kısmı geliyo oyuna girdiğimde bu hangi normal oyunda var :)
  • quote:

ranked diye draft girmişsin

• quote:

Alıntıları Göster
    Sen yanliskla draft pick normal game girmissin. Siraya girerken rankedi seçmen gerekiyor. Bunu da mi biz söyleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chimeria -- 30 Temmuz 2013; 16:02:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

• Ticket at
  • quote:

quote:

Yazık la Weste yeni geçmiş.Bilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

quote:

quote:

Yazık la Weste yeni geçmiş.Bilmez

Alıntıları Göster
    Şu an oyunu sildim baştan kuruyorum draft game die bakıcam peki draft game ne oluyo tr de öyle bişey yoktu herhalde bu arada oyuna başlıyalım max 1 ay oldu bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :)

• quote:

Şu an oyunu sildim baştan kuruyorum draft game die bakıcam peki draft game ne oluyo tr de öyle bişey yoktu herhalde bu arada oyuna başlıyalım max 1 ay oldu bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :)

Alıntıları Göster
    Sessizce güldüm
  • quote:

draft pick ranked oyunda oldugu gibi şampiyon yasaklama ve sıralı seçme olan normal oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promito

quote:

draft pick ranked oyunda oldugu gibi şampiyon yasaklama ve sıralı seçme olan normal oyun

Alıntıları Göster
    Ağbi adam ranked diye draft oyuna girmiş jadsjkladsjkjadskljkladsdjaskljlska

• Draft pick
  • quote:

Orijinalden alıntı: f4u

Draft pick
    TR'de çoluk çocuk varmış, West sunucusuna gidip 15 Draft oynamış.
    E yuh. Senden alası var mı ?
    Keşke gelmeseydin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.