Şimdi Ara

Lig le ilgili bi problem lütfen herkez bakabilirmi? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta once Lol tr den Weste geçtim malum cok coluk cocuk var :) amma velakin geçtiğimden beri hiç bir lige giremedim halbuki tr serverinde silver 2 deydim bronza dahi atmadı profil kısmında bronz ligin işareti var ama lig kısmına geldiğimde hiç bir ligte hatta kümede oldugumu göstermiyo ve west e geçtiğimden beride yaklaşık 15 dereceli maça girdim ve 14 galibiyetim var nedenini bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen...

• Konuyu Açmak Yçin Üye Olmu??? -,-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LyViooo -- 30 Temmuz 2013; 15:10:25 >
  • Oyun oynucagina once turkce ogren bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilginiz varsa cevaplayın boş konuşucaksanız google 900 lü hat yazın orda cıkan numaraları arayıp boş boş konuşabilirsiniz...
  • şimdi bişey daha fark ettim oynadıgım oyunlarda ranked game değilde normal game yazıyo neden acaba :S
  • 1 El ranked at atıyor

• Yaklaşık 15 el ranked attım ve az once fark ettim attıgım ranked oyunlarda karşılaşmalar kısmında normal game olarak yazıyo :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios ile ilgili, biri bakabilirmi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence sen orda neye bastıgıını bilmiyorsun normale giriyorsun :D
  • Hadi berbat bi ingilizcem var diyelim hadi okumam yazmamda yok diyelim :D Hero banlama kısmı geliyo oyuna girdiğimde bu hangi normal oyunda var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SodyumNitrat

Yaklaşık 15 el ranked attım ve az once fark ettim attıgım ranked oyunlarda karşılaşmalar kısmında normal game olarak yazıyo :S

ranked diye draft girmişsin

• Sen yanliskla draft pick normal game girmissin. Siraya girerken rankedi seçmen gerekiyor. Bunu da mi biz söyleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chimeria -- 30 Temmuz 2013; 16:02:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Yaklaşık 15 el ranked attım ve az once fark ettim attıgım ranked oyunlarda karşılaşmalar kısmında normal game olarak yazıyo :S

• Ticket at

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Yazık la Weste yeni geçmiş.Bilmez

• Şu an oyunu sildim baştan kuruyorum draft game die bakıcam peki draft game ne oluyo tr de öyle bişey yoktu herhalde bu arada oyuna başlıyalım max 1 ay oldu bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :)
  • Sessizce güldüm
  • quote:

Şu an oyunu sildim baştan kuruyorum draft game die bakıcam peki draft game ne oluyo tr de öyle bişey yoktu herhalde bu arada oyuna başlıyalım max 1 ay oldu bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :)

draft pick ranked oyunda oldugu gibi şampiyon yasaklama ve sıralı seçme olan normal oyun
  • Ağbi adam ranked diye draft oyuna girmiş jadsjkladsjkjadskljkladsdjaskljlska

• Draft pick

• TR'de çoluk çocuk varmış, West sunucusuna gidip 15 Draft oynamış.
    E yuh. Senden alası var mı ?
    Keşke gelmeseydin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.