Şimdi Ara

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
0
Favori
26.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eros

sorunuz efenm. cvplamaktan kaçınmam :p

Her neyse, Alpay Erksoy 17 yaşında ve izlediğim maçında, ne yalan söyleyeyim, beni büyüledi.

Şu anda Oyunkuruculuk yeteneğinin berbat civarında olduğunu söyleyebilirim. İyi gelişim gösterirse bu gencin as takıma yükselmeden önce kaliteli Kalecilik olabilecek yeteneğe sahip olduğunu söyleyebilirim. kötü ortalama yeteneğiyle aradığımız oyuncu olma sinyali veriyor.

kalecilik antrenmanı vermeye devam edeyimmi bu cocuga yoksa bunu sallayıp başka bir antrenman türüne geçişmi yapayım?
  • zaten 17 yaşında.. iş görmez... gözcülere de yakın mevkiler arattır.
    mesela :
    ikisi golcü arasın diğeri kanat .. adamlara golcülük + pas verirsin sonra potansiyel doldumu kanat verirsin. pası zaten kanatlarda alacakdır bu yüzden her hafta 7 civarı adam antrenman alır.

ama kalecilik öyle değil. ancak defans veya durantop alabilecek.

a takımda antrenmanın neyse ona odaklan altyapıda özetle bunu diyeyim :)
  • bu arada az önce dikkatimi çekti, takım kaptanı ilk 11de olmak zorundaymış,önceden böyle bir kural zımbırtısı yoktu.
    sanırım ben gecen hafta taktigi verdim ama bu kural yüzünden oyun kaydetmedi bende dikkat edip sebebini aramayınca sonra ugrasırım dedim sanırım.

dikkatimi cekti neredeyse 2 haftadır atak yapamamışım, hemde ortasahaları almama ragmen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 26mi24

bu arada az önce dikkatimi çekti, takım kaptanı ilk 11de olmak zorundaymış,önceden böyle bir kural zımbırtısı yoktu.
    sanırım ben gecen hafta taktigi verdim ama bu kural yüzünden oyun kaydetmedi bende dikkat edip sebebini aramayınca sonra ugrasırım dedim sanırım.

dikkatimi cekti neredeyse 2 haftadır atak yapamamışım, hemde ortasahaları almama ragmen.

takım kaptanı ilk 11 de olmayıp nerede olacaktı; yedek kulubesinde mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: S4NDR0

quote:

bu arada az önce dikkatimi çekti, takım kaptanı ilk 11de olmak zorundaymış,önceden böyle bir kural zımbırtısı yoktu.

• gençsiniz heyecanlısınız, ama eskiden öyle bir kural yoktu
    ayrıca bir takımda 1 tane kaptan olmaz, 1. kaptan,2. kaptan falan filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: S4NDR0

quote:

Evden izlesin

• al işte, küfür etmeyip ne yapayım. geçen hafta toplam 20 hafta sakatlığı görmüştüm, şimdi de kalecim sakatlandı. bu defansın çökmesi demek. lanet olsun senin gibi oyuna. yeter be ne istiyorsun lan benden.
  • hakikaten çok şanssızsın. senin kaleci bence 1 hafta sakatlandı. 2 de olabilir ama 1 diye tahmin ediyorum. 3 olursa uğramam buralara.
  • ee yeni aldığım forvet de cezalı

çift sarı yedi.

bekliyorum başka ne tür bir aksilik olacak???
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

ee yeni aldığım forvet de cezalı

çift sarı yedi.

bekliyorum başka ne tür bir aksilik olacak???

gökten kaya düşse sekip sana çarpıcak bi o kaldı
  • Tekirdağ Gücü 6-0 uyuyan güzeller
  •  LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

quote:

Takım Ruhu: Yeryüzündeki Cennet!

ben bu gazla 3.lige de çıkarım.
  •  LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

böyle 6.lig mi olur.
    valla yine iyi galip gelmişsin adaş. rakibin savunması daş gibim maşallah.
  • oha 4 haftadır üstüste rekor kırdım, IV'ye gitmek istiyorum artık yaooov

bu hafta da hatstat rekorumu yeniledim, 247'deyim..
     LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ
  • sakin oyna talimatıyla,

Bjk United - Bozlak Ayazı 0 - 8
  • quote:

Orjinalden alıntı: döküntü

sakin oyna talimatıyla,

biri benim adımı kullanıyor!!! gerçi benimki bjkunited.... isim hakkımı tescil ettirmiştim ben.. nereye dava açıyoruz ?
  • FCANKARA - Hailstorm 0-2 5-4-1 den vazgeçip 4-4-2 ye döndüğüm ilk maçı aldım. Haftaya liderle oynuyorum kese kağıdı gibi patlatabilir beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkunited

quote:

Orjinalden alıntı: döküntü

sakin oyna talimatıyla,

biri benim adımı kullanıyor!!! gerçi benimki bjkunited.... isim hakkımı tescil ettirmiştim ben.. nereye dava açıyoruz ?

Sulh hukuk mahkemesine. Ama dava süreci biraz uzun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mucizevi

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

böyle 6.lig mi olur.
    valla yine iyi galip gelmişsin adaş. rakibin savunması daş gibim maşallah.

sakin oynadım

doğa üstü kalecim 10. dakikada mefta oldu
    dünya dışı forvet de ikinci yarı atıldı.

yoksa çok daha güzel ratingler bekliyordum, bu şansla bu ligden çıkacağımı sanmıyorum.
    tüm futbolcuları satıp, 7 ye düşüp şansımı tekrar denesem mi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.