Şimdi Ara

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
0
Favori
26.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hafta bi ilki başardım, üstün(çok yüksek) ortasaha değeri çıkardım, çok keyifliymiş rakip tek pozisyona bile girememiş..
  • Bang-Bang 3-0 imamköyspor kupada 3.turdayım

ordulu52 0-6 Bang-Bang buda lig maçım...
    Bu sezon kupada 4. tur için orta sahaları yetiştirmeye ara verdim biraz..
  • Bozlak Ayazı - ThE TuRk Is ThE 3 - 2

yağmurlu hava da reytingler hemen hemen eşit olmasına rağmen yendim. Haftaya rahatım biraz daha. Bu gece oyun satıyorum. Satabilirsem ne mutlu. Antrenör değiştircem.

Teşekkürler sandro sana da,

bu arada Heroes 3ten mi geliyor senin nik?
  • hayatımda oynamadım heroes
  • bombacı mülayim spor bu hafta kazandı.
    geçen senin şampiyonu yenilince bende 2. sıraya yükseldim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S4NDR0

hayatımda oynamadım heroes

O oyunda bir heronun adıydı da. Senin nik.
  • canım heroes oynamak cekti :)
    hemen kurayım, 3 hafta sonra finallerde var, oohhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: 26mi24

canım heroes oynamak cekti :)
    hemen kurayım, 3 hafta sonra finallerde var, oohhh

Senin yüzünden benim de canım çekti. Aslında üstteki mesajda aklıma geldi finalleri sallayıp hemen kuracaktım da kendimi zor frenledim.
  • Sakin oyna talimatıyla çıktığım maçı kazandım. Güzel oldu. 2-3 de olsa kazanmayı bildim. Yeni antrenörümle ilk maçımdı. .önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
  • Bir beraberlik daha aldım. Lig oldukça çekişmeli oluyor bu sezon. Gerçi 1. belli, 2. kim diye tartışıyoruz
  • :D:D
  • Ligde eğlenceli maçlar çıkarıyorum alfabetik sırayla 2. im umarım çıkacağım kümede fena tokatlamazlar

id=135196
  • Tekirdağ Gücü 6-0 [B]aby_[B]oys
    VI.452 4. sıradayım benim için iyi sayılır fakat kupa ya daha çok yöneliyorum. Çok zor da olsa mostlayarak, motorda yardım ederse, karşı tarafta hafife alıp farklı kadro çıkarırsa 5. tura çıkarım
  • böyle olacagını biliyordum
    gecen hafta ugrasamam diyip golcü transferi yapmadım yenildim,
    bu hafta transfer ettiğim adamı "şimdi ugraşamam taktikle falan sonra ayarlarim" derken kadroya almayı unuttum berabere kaldım

altyapı okulu kurdum, dogru düzgün ilgilenmiyorum bile, neyse şu 6 hafta gecsin, eski altyapıya dönerim heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: 26mi24

böyle olacagını biliyordum
    gecen hafta ugrasamam diyip golcü transferi yapmadım yenildim,
    bu hafta transfer ettiğim adamı "şimdi ugraşamam taktikle falan sonra ayarlarim" derken kadroya almayı unuttum berabere kaldım

altyapı okulu kurdum, dogru düzgün ilgilenmiyorum bile, neyse şu 6 hafta gecsin, eski altyapıya dönerim heralde

Dönme bence hata edersin

• quote:

Orjinalden alıntı: döküntü

Dönme bence hata edersin

hata etmem, cünkü altyapı okuluyla ilgilenemiyorum, böyle oluncada getirisi olacagını sanmıyorum.
  • bence de hata edersin. fazla değil haftada 5 dk cık ilgilenicen sadece yav :)
  • bi sürü soru sorarım o zaman sana
  • sorunuz efenm. cvplamaktan kaçınmam :p
  • bombacı mülayim kazandı ama bu haftaki rakibim benim için büyük sorun olabilir dizilim ve oyuncularımız kaleciler ve forvetler hariç neredeyse aynı!!!!!
    gerçi asli yerlerde ben üstün duruyorum ama yinede beni çok kastı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.