Şimdi Ara

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
824
Cevap
0
Favori
26.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. sezonda çıktık üst lige bakalım aksilik olmazsa burdada zorlanamıcam gibi(form abanırsam çıkarım gibi duruyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

alıntı yapan arkadaş da silerse iyi olur.

boşver ben zaten bıraktım oyunu
    yoksa katil olurum

senin ligi takip ediyordum. v.lige çıkamaman kötü olmuş. ama gerçekten zor bi kümeye sahipsin.
    üstün forvetin yerine en az görkemli forvet alabilirsen iyi olur. bence oyunu bırakma. söylememe gerek yok ama zor bi kümeye sahip olmanın da gerçekten avantajları vardır. taktik kabiliyetini geliştirirsin. bu sezon bi aksilik olmazsa çıkarsın bence. bu sezon kupayı falan salla. lige asıl bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mucizevi

quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

alıntı yapan arkadaş da silerse iyi olur.

boşver ben zaten bıraktım oyunu
    yoksa katil olurum

senin ligi takip ediyordum. v.lige çıkamaman kötü olmuş. ama gerçekten zor bi kümeye sahipsin.
    üstün forvetin yerine en az görkemli forvet alabilirsen iyi olur. bence oyunu bırakma. söylememe gerek yok ama zor bi kümeye sahip olmanın da gerçekten avantajları vardır. taktik kabiliyetini geliştirirsin. bu sezon bi aksilik olmazsa çıkarsın bence. bu sezon kupayı falan salla. lige asıl bence.

tamamen katılıyorum

• dünya çapında 1 forvetim var zaten yanına yenisini almak demek maliyet demek. onu da zor kaldırırım herhalde. olmadı 1 genç satabilirim haftaya. ama oyundan gerçek anlamda soğudum.
  • Yaklaşık 1 saat sonra 27. sezona resmen merhaba diyecegiz.
    Herkese sakatlıksız, bol kazançlı, bol puanlı bir sezon dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ECF42B471 -- 20 Mayıs 2009; 8:39:52 >
  • İlk kupa maçım:

Fark yedim, netice itibariyle acemiyim

7-0..
  • Tekirdağ Gücü 3-0 aslanım_fc

6. lige iyi başladım diyebilirim, normal 160 hatstats, 40,5 yıldız çıkarmısım anasını satim
  • düzce spor - Kivi SK 1 - 1

Bende bu sezona iyi başladım sayılır, IV'den gelen takımla yaptım, 243 hatstat'a 219 karşılık verdim.kendi hatstat rekorumu yine kırmış oldum..
  • etimesgut şeker spor - Bozlak Ayazı 2 - 6

İyi bir başlangıç oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S4NDR0

Tekirdağ Gücü 3-0 aslanım_fc

6. lige iyi başladım diyebilirim, normal 160 hatstats, 40,5 yıldız çıkarmısım anasını satim

aşmışın yeğen değerlerin liginde kalmana yeter. Kupamı ligmi ayrımı iyi yapman lazım .

Wellet 1 - 1 Trakya

dk 14. 10 kişi kaldık. Pes etmedik maçta galibiyeti kaçıran taraf olduk. 227 hatstatsa 217 hatstatsımıza ruhumuzu koyduk farkı kapadık ama yetmedi. Olsun. :)

• Hailstorm - YİĞİT 1 - 0 forvetim golü attı ve peşinden oyundan atıldı. Herşeye rağmen maçı aldık ve en önemlisi gol yemedik. Oyunucularım formsuzlukan geberiyor bi çare bulmak lazım bu işe
  • ben bu hafta sadece bir kere yazacağım rakip 5-4-1 çıktı.
    kontra atak oynadı. maç 0-0 bitti bunun çaresi nedir?
    yani rakibim eğer kotra atak oynayacaksa ben ne yapmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimikonen

ben bu hafta sadece bir kere yazacağım rakip 5-4-1 çıktı.

Ben biliyorum ama söylemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

quote:

hadi ya
    yok sana sormadım zaten senin bilmediğine eminim. bilene soruyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

quote:

hadi ya
    yok sana sormadım zaten senin bilmediğine eminim. bilene soruyorum.

peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMXex -- 25 Mayıs 2009; 17:25:31 >

• Bugün reyting olarak bana çok yakın bir rakibimle oynayacağım. Yenmem gerekiyor. Elimden geldiği kadar maça asılacağım. Hattrick'teki ilk ciddi taktiksel sınavımı bugün vereceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: döküntü

Bugün reyting olarak bana çok yakın bir rakibimle oynayacağım. Yenmem gerekiyor. Elimden geldiği kadar maça asılacağım. Hattrick'teki ilk ciddi taktiksel sınavımı bugün vereceğim.

başarılar dilerim

bugün benden çok üstün olduğunu düşündüğüm rakibimle, köpürmüş takım ruhuyla, maçta sakin oynıcam
  • vezirköprü 3-0 Tekirdağ Gücü

adam 268 hatstats ben 132 hatstats çıkarmısım sakin oynadığım maçta, iyi gene dayı farka vurmamış maçı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joe Barbaro -- 31 Mayıs 2009; 18:35:07 >
  • 3-0 dan 3-3 berabere kaldım! ilk yarı önde olan bendim.. ikinci yarı dağıldık.. üstüne birde kırmızı gördük!!
  • Şanssız şekilde berabere kaldık, keşke yedek defans kadrosuyla çıkmasaydım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.