Şimdi Ara

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
0
Favori
26.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

Sizce bu maç kaç kaç bitmiştir?
  • 1-1.

=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: criused

1-1.

=)

Sen takımımı biliyon sayılmaz.
  • cevap verilmiş:)
    Deplasman takımının en az bir kanadı daha iyi olsa maç onun olur gibi geliyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

hoşgeldin

deplasman takımının alması gereken bir maç ama beraberlik o kadar da sürpriz bir sonuç değil. 2 sezondur çok daha kötüleri başıma geldiği için mi böyle iyimserim bilmiyorum. ben daha çok 4 hafta sakatlanan oyunkurucuya üzülürdüm. taraftar beklentisi, takım ruhu falan filan bunlar kupada düzeltilebilir. bu beraberlik de ligin geri kalanında telafi edilebilir.
    yalnız şunu söyleyeyim, 1-2 sezon önce yapılacak bir değişiklikten bahsediliyordu. sankim bu değişiklik uygulamaya konduktan sonra bu motor facialarında bir artış oldu. rakip takımdan daha iyi değerler çıkartsanız bile eskiye oranla kazanma olasılığınız daha düşük gibi. aradaki o fark azaldı gibi gibi..

ben de bu hafta kazandım. hayret. yalnız devasa defans kırmızı yedi. geçen hagi sakatlanmıştı. diğer hagi de kankasını yalnız bırakmadı o da sakatlandı.

• hocam hıc sansın yok senınde be=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emhotep

cevap verilmiş:)
    Deplasman takımının en az bir kanadı daha iyi olsa maç onun olur gibi geliyor:)

3-4-3 oynadığımdan kanat oyuncu oynatamıyorum. 4 tane pm ile ortayı almam gerekiyor golcülük antrenmanı yüzünden. Başka türlü de maç kazanmam pek mümkün değil...

quote:

Orijinalden alıntı: mucizevi

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

hoşgeldin

deplasman takımının alması gereken bir maç ama beraberlik o kadar da sürpriz bir sonuç değil. 2 sezondur çok daha kötüleri başıma geldiği için mi böyle iyimserim bilmiyorum. ben daha çok 4 hafta sakatlanan oyunkurucuya üzülürdüm. taraftar beklentisi, takım ruhu falan filan bunlar kupada düzeltilebilir. bu beraberlik de ligin geri kalanında telafi edilebilir.
    yalnız şunu söyleyeyim, 1-2 sezon önce yapılacak bir değişiklikten bahsediliyordu. sankim bu değişiklik uygulamaya konduktan sonra bu motor facialarında bir artış oldu. rakip takımdan daha iyi değerler çıkartsanız bile eskiye oranla kazanma olasılığınız daha düşük gibi. aradaki o fark azaldı gibi gibi..

ben de bu hafta kazandım. hayret. yalnız devasa defans kırmızı yedi. geçen hagi sakatlanmıştı. diğer hagi de kankasını yalnız bırakmadı o da sakatlandı.

Öncelikle hoşbulduk. Oyuncumum 4 hafta sakatlandığını biliyorsan büyük olasılıkla htdeki maç yakınmaları başlığını takip ediyorsun. Orda da dediğim gibi saçma olan şey böyle atak değerleriyle golü kötü atak reytingli sağ kanattan atmam. Zaten 2. yarının sonuna doğru ortayı da verdim o sakatlık yüzünden. Sakatlanmasa adam %90 kazanırdım gibime geliyor.

Bu beraberlik de ne yazık ki kolay kolay telafi edilmez. Ligimde mükemmel orta saha çıkaran bir takım var. Geçen sezon onu 2 maçta da yenerek anca 1. olabilmiştim. U-20'ye oyuncu yetiştirmeye çalıştığımdan da 1. olup eleme maçı oynamam benim için çok önemli. Olmazsa 5 veya 6. olacağım ki gene eleme maçı oynayabileyim.

Son olarak, senin motor durumun da aynı benim 3 sezon önceki istemeden yükseldiğim(eleme oynayalım derken direk yükselmiştim. ) 4. ligdeki halim gibiymiş. Kaybettiğim hemen hemen her maçta ya motor felaketi ya kırmızı kart ya da sakatlık yüzünden puan kaybetmiştim. Ligden düşerek o talihsizliğimi kırdım sayılır...

• Son maçım da 1-1 bitti gelecek maça 5-3-2 yapcam... İnş. kazanıcaz bu sefer...
  • Zar zor, 4-3 galip geldik
    2 oyuncum sakatlandı, allahtan as oynayacak oyuncu 1 hafta yedi de fazla üzmedi başkanını..
  • Bu sene 7. ligteyiz galiba..
  • 2-0 geri düştüğüm maçı 2-2ye getirmişim fakat 3-2 yenilmişim 7.ligdeki kötü gidişim devam ediyor ligde kalırsam iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

Bu sene 7. ligteyiz galiba..

önümüzdeki sezon 6.ligteyim

• ENJEKTÖR FC hashusspor
    Orta Saha üstün (yüksek) çok iyi (çok düşük)
    Sağ Defans zayıf (çok yüksek) yeterli (düşük)
    Göbek Defans üstün (yüksek) kaliteli (yüksek)
    Sol Defans zayıf (düşük) çok iyi (düşük)
    Sağ Atak vasat (çok düşük) görkemli (çok yüksek)
    Göbek Atak vasat (çok yüksek) çok iyi (yüksek)
    Sol Atak kötü (düşük) kötü (çok yüksek)

Çift vuruş
    Savunma vasat (çok yüksek) vasat (düşük)
    Hücum zayıf (çok yüksek) vasat (çok yüksek)

253 rating çıkardık. 4-1 aldım maçı.
    asıl kötü yanı, 1 forvetim kırmızı yedi, orta sahadan alex +4. mefta oldu adam. yoksa daha iyi ratingler çıkabilirdi.
  • ligde iyi gidiyorsun şu ana kadar. enjektör sağlam takım. ki ona da 6 puan takmışsın daha şimdiden. bu sezon rahat şampiyon olursun bence. sıralama maçına kalmadan yükselirsin umarım. kupaya da -bence- sezonun maçı çıkma. tam rakibini incelemedim ama 1-2 tur için ligi tehlikeye atma derim. sen yükselemedikçe ben sıkıntıya giriyorum valla. çık artık.
  • Bu hafta 2-1 yenildik 4. ligte tutunmak lazım, operayşın başlasın..
  • 10-0
  • adaş kupayı boşverdim zaten. buraya kadar şansa geldik. son turda da talimat vermeyi unutmuştum. iyi bir para kaynağı olur diyeceğim de maaşlar hayvani seviyede. gelecek sezon alexi satacağım ya da piyasaya bakarım şimdi yüksekse 2 hafta sonra iyileşir herhalde satarız.

ilk hafta da talimat vermemiştim yoksa o beraberliği de almazdım. neyse internet bağlatırız bugün yarın. ev eşyalarını da di,zdik rahatız artık
  • Cabbage-Pow 3-0 Van

Çok zorlu bir maçtı.
  • kastamonu spor 2-4 Cabbage-Pow

Dönüyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.