Şimdi Ara

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
0
Favori
26.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eros

dua et de alttan sağlam takım gelmesin sıralama maçına :))

istediği kadar sağlam olsun
  • Akşam saat 23:00'e kadar hazırlık maçı teklifleri kabul edilecek:

Kivi SK (1705789)

Unutanlar dadansın

• Sezon başından beri 12 maçtır yenilmeyen, sadece 7 gol yiyen rakibi yola getirdik

4 - 1
  • liderle aynı puandayım ve son maç lirderle deplasmanda.....
  • @kivi , rakibinin defansı neden öyle perişan
  • 2 gün internete giremedim..talimat veremedim...ikinciye yenildim ama hala averajla liderim...haftaya kendi sahamda yener şampiyonluğu ilan ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

@kivi , rakibinin defansı neden öyle perişan

Kendisi şöyle cevap verdi forumda:

quote:

Sonuçta böyle çıkmamda Kivi'ye karşıda bir art niyet yoktu. Öyle denk geldi. Seri yapmama bu maçın engel olabileceğinden korkuyordum zaten. Ama son maçta Gloomy maçı olması, bu maça sezonun maçı çıkmama rahat bir imkan verdi. Transferleride bu maça yönelik yapmadım. Zaten çoğu aldığım oyuncu bu maçta oynamadı sanırım. Orta saha oyuncularımdan birisinin sakatlanması orta saha değerlerime zarar verdi. Kivi'de kazanmak için çıkmış olması planlarımı bozdu. Şansta kesinlikle yanımda değildi. Yoksa sahaya çıkışım, yaptığım transferler, sezonun maçı diyişim, Kivi'ye bir avantaj verecek şekilde değil, tam tersine maçı kazanmak üzere olduğu şekilde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kaldı ki, dediğim gibi defans oyuncuları ile çıkmış olsamda, topu çok daha fazla verecektim rakibe, halen rakibin atak reytingleri benim defans reytinglerimden yüksek olacaktı. Belki bir iki gol az bulacaktı ama zaten ben şimdikinden de az pozisyon bulacağım ve kanat değerlerim düşük olacağı için bu maçta bulduğum 1 golüde bulamayarak yine yenilecektim. Ama kazanma şansım o dizilişle hiç olmayacaktı. Ama şu reytinglere bakınca sakatlık olmasa daha fazla orta sahada topa sahip olmamla, kanatta yakaladığım muhteşem, görkemli reytinglerle galibiyete ortak olduğum söylenebilir. Kivi hakkı ile yendi beni ama bu maçı kazanmış olmasına rağmen Osmaneli deplasmanından puan çıkarmadığı sürece yine sıralama maçına kalacak.

Ortasahayı almak için defansa da ortasaha oyuncularını dizmiş. Fakat ortasahayı alamadı.

• şu özel olayları kaldırsalar en çok ben rahatlarım herhalde.
  • FenerBahçeSK12 1-1 Cabbage-Pow

Rahat yenebilirdim.Karşımdaki bot takımdı.
    Ama 1 kırmızı kart ve 2 sakatlık aldım.
    Haftaya forvet hattımda 33 yaşında kaliteli forvet Benoit ve vasat forvetim Ali ikilisinin şovu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Remus

FenerBahçeSK12 1-1 Cabbage-Pow

Rahat yenebilirdim.Karşımdaki bot takımdı.
    Ama 1 kırmızı kart ve 2 sakatlık aldım.
    Haftaya forvet hattımda 33 yaşında kaliteli forvet Benoit ve vasat forvetim Ali ikilisinin şovu var.

Tanrı bizi Benoit ve alinin gazabından korusun (amin)
  • 7. Ligdeyim, dün ben maçı koparmışken ligde çekiştiğim takımda yeniyodu, neyse ki 82'de yemiş bitane. Ligin orta güçte denilebilecek takımıyla berabere kalmış. 6. Lig şimdiden garanti gibi.
  •  LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

Haldur huldur geliyoruz Sadece kümenin değil, IV'nin de şampiyonu olacaz !!

http://alltid.org/country/turkey/level,4/topteamratings/

• Hey maşallah. Ben de 4. ligdeyim ama benim ratingler böyle olsa 5. yerine 1. olurum bizim kümede. Kendimi çok şanslı hissettim :)

Ratinglerimi incelemek isteyen varsa

Takım Adı : Batak (1712977)
  • Bende ligde 5.yim ama nasıl 5.'yim

1. takımın 13 puanı var
    2.,3.,4. ve 5. takımın 12 puanı var

Bugünkü maçta 2. olan takımı yenip geçicem gibi gözüküyor
    Taraftarlar bizden yana , değerlerim ondan daha yüksek , hadi bakalım

Yüce motor ! Sen bize yardım et , dinimiz amin

• Şu maç hakkında birisi birşey diyebilir mi ? ==>

http://www.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=263269995

(Maç ID = 263269995)
  • Buranın eski tadı kalmamış galiba artık ?

Eskisi gibi online sayısı neden fazla değil
  • herkes oyunu öğrenmiş olmasın :p
  • biri Drow u durdursun
  • bi 6-1 olsun da mavroyu gör :D
  • quote:

Misafir takımın artık ağzıyla kuş tutma vakti gelmiş gibi gözüküyordu zira, KBW, 64.dakikada bir gol daha bularak skoru 5 - 1 yaptı.

bu sene 5. ligdeyim inşallah
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.