Şimdi Ara

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
0
Favori
26.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bjkunited

biri Drow u durdursun

16 olur..sayılmaz :P
  • Oha oha !

49:49 49. dakikada topla buluşan Mintaka oyuncusu Feyzullah Güçlü, defansın ortasından içeri daldı ve önünde seken topa sertçe vurdu. Sarsılan ağlar skorun 0 - 3 olarak değiştiğini gösteriyordu.

25:02 Ev sahibi takımın kalecisi 25. dakikada Feyzullah Güçlü tarafından kullanılan falsolu serbest vuruşu ters köşeye doğru uçarak kurtarmaya çalışınca durum 0 - 2 oldu.

23:02 Feyzullah Güçlü 23. dakikada ev sahibi takımı şok eden golü serbest vuruştan kaydetti ve bu golle Mintaka durumu 0 - 1 yaptı.

Hay ben böyle motorunda , böyle Feyzullah Güçlü'nünde

Adam 2 gol attı serbest vuruştan ya !
  • Böyle maç olmaz ya

O kadar adam aldık , orta sahayı düzelttik ettik .

3 tane gol yedik

Acaba kanattan atak yaptığım için mi oldu ?
    Ne yapmak gerekti ?

Öneribileceğiniz birşeyler varmı beyler ?

Edit : 20 dakika kalmıştı dedim 2 gol atarız bari , adamlar güçlenir falan , o da yok
    Tam 20 dakikadır hiçbir haber,kart,olay,gol çıkmadı ya !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 7 Şubat 2010; 18:18:15 >
  • ratinglerini yazsana bi karar verelüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros

ratinglerini yazsana bi karar verelüm

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

Deli olucam ya

Kanattan oynadığım için mi oldu acaba ?
    2 Forvetimde güzeldi , orta sahadan 2 adamımın da golcülük seviyeleri güzeldi ve yinede gol atamadık

• bizim kümenin sıralaması güncellendi puan durumu kaldı öyle
    benim yöneticilere bildirmem gerekir mi napıyım ? ne güzel lider olmuştuk

edit : herkesin mi böyle ya demek genel bir sorun var

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 7 Şubat 2010; 22:03:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

Orijinalden alıntı: eros

ratinglerini yazsana bi karar verelüm

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

Deli olucam ya

Kanattan oynadığım için mi oldu acaba ?
    2 Forvetimde güzeldi , orta sahadan 2 adamımın da golcülük seviyeleri güzeldi ve yinede gol atamadık

Maç ortadaymış. Ortayı da sen aldığın için kazanma olasılığın biraz daha fazlaymış. Bu atak değerleriyle kanattan atak oynayıp gereksiz yere orta defansını düşürmesen iyi edersin. Bir de orta sahadaki adamların golcülüğü atak değerlerine hiç katkısı yok. Golcülük sadece forvette işe yarıyor...

@michael j fox
    Liglerde genel bir sorun var. Son maçlardan sonra çoğu güncellenmedi. Hatta Portekiz'de bir ligde 16 takım gözüküyor. Gerçi aynı takımların 2 kere yazılmasından dolayı ama olsun. HT çalışanları sorunu bulmuş ve düzeltmeye çalışıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 8 Şubat 2010; 20:38:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

bizim kümenin sıralaması güncellendi puan durumu kaldı öyle
    benim yöneticilere bildirmem gerekir mi napıyım ? ne güzel lider olmuştuk

edit : herkesin mi böyle ya demek genel bir sorun var

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

Bende de böyle oldu. Maç günü sistem güncellemelerinde bilgi verilmişti ama hâlâ aynı.

• puan durumu düzeldi sonunda.
  • Evet beyler , maçlar başladı , bazıların bitti hatta

Dakika 11 , 0-0 olaysız devam ediyor maçım
  • ilk defa bu kadar yüksek rating çıkarttım ama 2-2 berabere kaldım

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ
  •  LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

0-0 bitti ama ömrümden de ömür gitti. garanti yenilirim diyordum, motora itimadım kalmadı.
  • oh be kaç hafta sonra sakat ve cezalı vermeden maçı tamamladım sonunda. kazandım da.
    kötü seviyedeki 352 taktik tecrübemi de karmaşa yemeden yeterli seviyesine çıkarttım. 352 taktiği bundan sonraki maçlarda epey işime yarayacak.
    en önemli oyunkurucum sakattı. adam cumartesi günkü güncellemede düzelmiş ama farketmeyip maç kadrosuna almamaşım. olaya bak ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucizevi
    en önemli oyunkurucum sakattı. adam cumartesi günkü güncellemede düzelmiş ama farketmeyip maç kadrosuna almamaşım. olaya bak ya.

komik adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimikonen

quote:

komik adam

peki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kimikonen

quote:

komik adam

peki.

sanada.
    kazandıysan sorun yok. sonuç önemli.

• sen bir 3.lige çık. 2.lig hesapları yaparken bir yandan da kupada 10.tura kadar çıkmaya çalış. bunları yaparken önemli oyuncuların da cezalı ve sakat olsun. iyileştirmek için 10 tane doktor bayıl. ama iyileştiğini farketmeyip senin için önemli bir maç kadrosuna en önemli oyunkurucunu alma. 6.ligde ve kupada olmayan bir kullanıcı gözüyle bakarsan senin için bir önemi olmaz tabi. bunun ne kadar aptalca olduğunu anlamak için benim yerimde olman lazım.
  • sizin aranızda ne var yahu? didişiyorsunuz hep
  • biz sadece arkadaşız aramızda bir şey yok.
  • 9 da 9 gidiyorum pazar günü 2. ve 3. nün maçı var 2. puan kaybedersen çok rahatlayacağım.
    dh ın diğer takımları nasıllar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimikonen -- 1 Mart 2010; 16:52:11 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.