Şimdi Ara

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
0
Favori
26.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

7. ligteyim. garantiledim diyebiliriz.

nasıl oluyor???

bende de durum iyi 3 tane 12 puanda takımdık. birini 4-0 yendim. şimdi 15 puanda 2 takımız.
    diğeriyle son hafta maçım var.
    ilk hafta feci şanslı bir galibiyetle geçmiştim.(9 kişiyle yendim.)

takılmadan devam etmeliyim.
  • quote:

benimki daha ilk haftadan garantiydi...altınca ligteyim garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkunited

quote:

benimki daha ilk haftadan garantiydi...altınca ligteyim garanti

aynen daha şimdiden 6 fark oldu.
  • 03:24 Edmund Gałkiewicz yaptığı ortada rakip defansı kontrpiyede bıraktı ve topu Finn Axnix ile buluşturdu ve o da topu ağlara göndererek skorun 1 - 0 olduğunu ilan etti.

wayy bee iLk defa bu kadar erken goL attım.. ama mağLup oLacam kesin öyLe bi his war içimde

EDIT :

40:11 Oyunun 40. dakikasında misafir takım skora dengeyi getirdi: 1 - 1. Sağdan gelen sert şutta üst direkten dönen topu iyi takip ederek tamamlayan Ignacio Lucero bu golle takımına umut verdi.
    42:23 Konuk takımı öne geçiren gol 42 dakika geride kalmışken sağ kanattan geliştirilen atağın sonucunda topla buluşan Cansoy Feray tarafından yapılan düzgün vuruş sayesinde geldi. Durum 1 - 2 oldu.
    47:26 47. dakikada cannabisgücü skoru 1 - 3 yapan golü buldu. Gol sağ kanattan başlayan akında bocalayan rakip defans oyuncularının topu bir an önce uzaklaştıramaması sonucunda geldi. Son vuruşu Bertie Schubernigg yaptı.

ağLıcammm yaaa offf offf

69:22 Haytef takımından Finn Axnix sol kanatta başlayan hücumu golle sonuçlandırıp skoru 2 - 3 yaptı ve taraftarlarını puan için umutlandırdı.

bu Finn Axnix de oLmasa ha gayrett !!!

o kadar heyecanLandım ama oLmadı xD

90:00 Haytef United F.C. - cannabisgücü FC 2 - 3

napaLım haftaya artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshout Ryan -- 25 Ekim 2009; 18:19:26 >

• quote:

26. dakika geride kalırken, Cihangir oyuncusu Émile Monnerie, sol kanattan ceza sahasına doğru girerken yaptığı marsilya ruletiyle rakip defans oyuncusunun belini kırdı, akabinde ise çektiği sert şutla topu kalecinin kapattığı köşeden ağlarla buluşturan futbolcu taraftarları sevince boğdu. Bu gol aynı zamanda takımına beraberliği de getiriyordu: 1 - 1.

quote:

32. dakikada Émile Monnerie taraftarlarını büyük bir sevince boğdu. Son defans oyuncusunu ceza yayında çalımlayarak kaleciyle karşı karşıya kalan Cihangir oyuncusu skoru 2 - 1 yaptı.

quote:

Maçın 75. dakikasında, Émile Monnerie hız avantajını kullanarak Bruno Borup ile yaptığı mücadeleyi kazandı ve skoru 3 - 1 yapan golü attı.

3'ü de hızlı yetenekten dolayı ya, ona üzülüyorum.. yoksa yenildiğime değil

• Bir maçta 3 sakat nasıl olur anlamış değilim. Motor bizim ligte iyice amporladı bu aralar
    maçı 1-6 aldım
  • 10-0 yendim, matematiksel açıdan henüz garantiliyememiş olsam da pratik olarak garantiledim.
  • eeeeey hattrick kullanıcılarııııı

bana şu maçın skorunu tahmin edin.

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

eeeeey hattrick kullanıcılarııııı

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

Niye 3-5-2 oynamayıp işi motora bırakıyorsun ki
  • quote:

quote:

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

Niye 3-5-2 oynamayıp işi motora bırakıyorsun ki

3-5-2 nin garantisi nedir?

• quote:

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

2-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkunited

quote:

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

2-1

Bilemedin tabii ki de,
  • karakartal da yenilmiş ama. :) enjektör de berabere kalmış. senin maç o kadar da sürpriz değil. ortayı tahmin mi edemedin bilemiyorum ama ortayı almalıydın. 343 yerine 352 çıkmalıydın bence de. ama çok sorun değil yav. kaybettiğin bir şey yok.
  • İlk defa kupa maçım için ligi feda ediyorum 10. tur aşkına !
  • Kupada ne kadar iyiysem ligde o kadar kötüyüm 75 dakika 2-1 götürdüğüm maçta adam 5 dakikada 3 gol atarak 4-2 yendi.. koyum böle motora, geçen hafta da haketmediğimiz 5 gol yedik
    Son 5 haftada 4 mağlubiyet aldım, Eğer bu hafta da kupada tur atlamayı başarırsam bu sezon V'ye düşme ihtimalim var

• quote:

Orijinalden alıntı: _kivi

Kupada ne kadar iyiysem ligde o kadar kötüyüm 75 dakika 2-1 götürdüğüm maçta adam 5 dakikada 3 gol atarak 4-2 yendi.. koyum böle motora, geçen hafta da haketmediğimiz 5 gol yedik
    Son 5 haftada 4 mağlubiyet aldım, Eğer bu hafta da kupada tur atlamayı başarırsam bu sezon V'ye düşme ihtimalim var

/>

usta sonunculuğamı oynuyorsun?

• Uzun bir süredir burada yoktum ligede kötü başlamıştım ama son haftalardaki müthiş çıkışımla ligte 5.liğe geldim 3 maç kala 7 puan farkıda açtım... Yani küme düşmiycekm büyük ihtimal bir orta saha almaya çalışıyorum şimdi. İşler iyi gidiyor hadi kalın sağlıcakla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimikonen

usta sonunculuğamı oynuyorsun?

Valla durum bunu gerektirdi, son 2'ye kalmayız fakat son 4'te duracağız gibi geliyor.
  • dua et de alttan sağlam takım gelmesin sıralama maçına :))
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.