Şimdi Ara

LİG TV- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: woltagen

Türksat üzerinden uydu izleyen binlerce insandan para kazanmak istemiyorlarsa söyleyecek bir şey yok Ben sırf Lig tv için birde diğitürk anteni taktırıp standart üyelik+lig tv üyelik ücreti ödeyemem.

Aynen
  • Bu sene bende kendi receiverimden kartlı olarak lig tv ye üye olacaktım ama durum böyle olacaksa eğer maçları dışarda izlemeye devam o zaman. Evde receiver varken bide ona para veremem.
  • bende bugun konustum lig tv için modül satışı olmayacak dediler ekospor paketini kendi uydundan 49,80 izleyebilirsiniz dedi bence yinede çıkar gibi geliyor bakalım zamanla göreceğiz
  • Aylık 49.80 para vereceğime gider kendi takımımın maçlarını ve derbileri cafede dev ekranda izlerim daha ucuz
  • beklemedeyiz halen bakalım nasıl bir pazarlama tekniği uygulayacaklar lig tv hususiyetinde.

açıkçası 29.90 aylık taksitle çanak + receiver + lig tv ballı kaymak olur ve birçok yeni aboneyi bünyelerine katarlar.
    1.üye benim galatasarayım için feda olsun bizimde katkımız olsun.

bende digitürk satışla görüştüm.bu sene yok öyle birşey dediler ama kanımca onlarında haberi yok bu husussiyette.önümüzdeki hafta çıkar sanırım.ligin başlamasına 3-4 hafta kaldı.

9.90 a standart paket veriyolar + 20 de lig tv olur.işte paket fiyatı 29.90 birde baby tv ve disneyi bonus verirlerse tek kelimeyle harika olur ben ve benim gibi çocuklular için.herkesi memnun ederler.bilemiyorum maliyetleri kurtarırmı ama bence olay bu olmalı.ne dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainbowdivx -- 8 Temmuz 2007; 17:02:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainbowdivx

beklemedeyiz halen bakalım nasıl bir pazarlama tekniği uygulayacaklar lig tv hususiyetinde.

açıkçası 29.90 aylık taksitle çanak + receiver + lig tv ballı kaymak olur ve birçok yeni aboneyi bünyelerine katarlar.
    1.üye benim galatasarayım için feda olsun bizimde katkımız olsun.

bende digitürk satışla görüştüm.bu sene yok öyle birşey dediler ama kanımca onlarında haberi yok bu husussiyette.önümüzdeki hafta çıkar sanırım.ligin başlamasına 3-4 hafta kaldı.

9.90 a standart paket veriyolar + 20 de lig tv olur.işte paket fiyatı 29.90 birde baby tv ve disneyi bonus verirlerse tek kelimeyle harika olur ben ve benim gibi çocuklular için.herkesi memnun ederler.bilemiyorum maliyetleri kurtarırmı ama bence olay bu olmalı.ne dersiniz.

BEN SADECE LİGTV MODÜL+ KART TA 34 MİLYON AYLIK VERİYORUM HEMDE GEÇEN SENE ÜYELİĞİM OLDUĞU HALDE EĞER AYDA 29 MİLYON OLACAK SA HEMEN İPTAL EDİP DİJİTÜRKE YE GEÇERİM DİYORUM AMA SİZİN DEDİĞİNİZ O FİYATTAN OLACAĞINI SANMIYORUM OLURSA DA ÇOK FENA KAZIK YİYECEĞİM ANLAMINA GELİR ÇANAK BENDEN RECİVER BENDEN BİDE ÜSTÜNE DAHA FAZLA PARA VEREYİM :)

BU ARADA UMARIM ŞU LİNCOLNÜN PARASINI ÖDERLER :)))

• arkadaşlar ilk kampanya haberi çıktı.artık gözümüz aydınmı desem nedesem bilemiyorum

world karta 46.50 ytl taksitle modül + çanak düzeltme parası dahil birde 112 kanal dahil fiyat budur. gazetede gördüm bugün.

receiver + çanak vs tabiiki bizden olursa bu fiyat geçerlidir.

hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

arkadaşlar ilk kampanya haberi çıktı.artık gözümüz aydınmı desem nedesem bilemiyorum

world karta 46.50 ytl taksitle modül + çanak düzeltme parası dahil birde 112 kanal dahil fiyat budur. gazetede gördüm bugün.

hayırlı uğurlu olsun.

hangi gazete?
  • Bu kampanya hakkında detaylı bilgisi olan var mı? Son sözleri buysa hayırlı olsun ne diyeyim artık maçların geniş özetlerini seyrederiz.

quote:

arkadaşlar ilk kampanya haberi çıktı.artık gözümüz aydınmı desem nedesem bilemiyorum

hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woltagen -- 9 Temmuz 2007; 13:47:12 >
  • posta gazetesi
  • Dün DT bende aradım Türksat üzerinden LİG tv kampanyası olmadığını söylediler eğer istersem çanağımı çevirip DT kendi recever'ım la izleyebileceğimi söylediler ücretide 49,90 ytl.
    Bana çok pahalı geldi artık önümüzdeki sezon ne olacak ona bakacaz.İşte rekabetin olmadığı yerde adamlar istediği gibi kampanya yapıp fiyat belirliyor nerede tüketici hakları nerede rekabet... Canı istediğinde 49 canı isterse 39 bunun bir kuralı kanunu olması lazım bir şirketin yayın haklarını alıp istediği gibi fiyatlandırmasını hatta Türksat izleyene yok eutelsat izleyene var gibi ayrım yapmasını kabul edemiyorum saygılar.
  • şuan halihazırda en mantıklı kampanya vestelinki gözüküyor(uydu alıcısı olmayıp düşünenler adına)

44.50 ytl ye 18 ay garanti edilerecek tüm sistem veriliyor.daha iyisi çıkarmı inanın şüphe duymaya başladım dediğiniz gibi rekabet olmayınca.
  • son kampanya hakkında bilgi almak isteyenler buraya bakabilir.

http://www.worldcard.com.tr/worldhaber/kampanya120.shtml
  • Bana pahalı gelir sizi bilemem ben sadece lig tv istiyorum bu para benim için çok fazla.
  • anladığım kadarıyla bu sene sadece lig tv satmak istemiyor bunlar.digitürk satayım içinde lig tvde olsun istiyolar..fiyat bence de yüksek...bu fiyata receiver de vermiyolar...kendi kartlı cihazın olmalı,bi de çanağı eutelsat uydusuna çevircekler.....çok zahmetli yaww...satsalar lig tv kartını takıp türksattan izlesek ya...
  • arkadaşlar bi ara kablolu tv den lig tv izleme imkanı vardı.ayrıyetten para veriyodun.3-4 sene önce eve kablolu bağlatırken postanede afişi vardı ordan gördüm.şimdi de öle bi kampanya filan var mı.
  • Türkiyedeki kablolu tv sisteminde şu anda öyle birşey yapılması mümkün değil ancak kablolu sistemini dijitale çevirler ve evine bir recver koyarsan olur yoksa şu anda kablo tv analog yayın yapıyor o yüzdende öyle birşey mümkün değil.

quote:

Orjinalden alıntı: my_gan

arkadaşlar bi ara kablolu tv den lig tv izleme imkanı vardı.ayrıyetten para veriyodun.3-4 sene önce eve kablolu bağlatırken postanede afişi vardı ordan gördüm.şimdi de öle bi kampanya filan var mı.
  • woltagen sağol cevapladığın için.walla eve lig tv düşünüyorum ama harbiden pahallı ya.burdaki yazılanları okudm.şu an vestelin kampanyası varmış 45 ytl civarında.oda çok pahallı gelir bana.benim düşündüğüm modullü filan bişey aylık 30 ytl.ama o kampanyayıda yapmıcaklarmış.neyse sağlık olsun.ilerde belki yaparlar uygun bişey.
  • bekliyoruz.

gelişmeleri paylaşırız.bakalım neler çıkacak 15-25 temmuz arası.
    eğer gerçekten halihazırdaki kampanyalarla yüksek miktarda alıcı bekliyorlarsa yanılıyorlar vestele gittim .bu hususta çok fazla satışın asla olmadığını düşünüyorum.46 ytl çok yüksek bir fiyat sadece lig tv izleyenler adına.
    maksimum 30 ytl bence.
  • peki arkadaşlar.. madem modulu satmıyolar bi yerlerden modul bulsak yine mı olmuo bu iş..
    yani sonuc olarak turksattan lig tv komple kalktı mı... veya digiturk reciverı ve uydusu dısında farklı bi donanıma sahip insanlar bu alternatifi kullanmazmı..

diger yandan ellerinde modlu olanlar dewam edebilekmi izlemeye??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.