Şimdi Ara

LİG TV- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle saçmalık olmaz buna birinin DUR demesi lazım Mesela siz GS taraftarısınız bazı maçları için Dsmart lig maçları için Lig tv mi satın alacaksınız Biri türksatta diğeri eutelsatta bunlar için iki tane çanak iki tane recever mı alacağız Bu konuya yetkililerin el koyup bir çözüm getirmesi gerekir yoksa her taraf çanak tarlasına dönecek.
  • woltagen sana kesinlikle katılıyorum.acayip saçma bişey yapıyolar.gs-bjk bin avrupa maçlarıda mı d-smarta bu arada.bn sadece hazırlık maçlarının orda olduğunu bilyodum..öleyse yandık...
  • Rütük mü olur rekabet kurulu mu olur birinin bu işe bir DUR demesi gerekir. Yokmu vatandaşın haklarını savunacak bir Yer.
  • Aslında toplu şekilde mail atılmalı gerekli yerlere. Yok mu böyle bir adres oraya yüklensek böyle birilerinin bizi savunmasını beklersek... bu ülkede bunu görmeye ömrümüz yeter mi acaba? Kime şikayet edilmesi gerekiyorsa birisi versin buraya linki hep beraber mail bombardımanına tutalım. Adamların biri ligi aldı diğer avrupa kupası maçlarını diğeride milli maçları alır artık. Protesto edip almamak lazım. ben almayı düşünüyordum digitürk ama adamlar sadece ligtv vermiyo banane yok aile paketi yok bilmem ne. Adamların niyeti belli ne kadar tırtıklarsak iyidir mantığıyla hareket ediyorlar ve futbol tutkusunuda buna alet ediyorlar.
  • birşeyi çok ama çok merak ediyorum...

bizim ligte yer alan maçlar tv de oynarken aynı saatlerde tüm kanallarda maçlar şifresiz ve açık.aklınıza gelen tüm ülke futbolları.premier lig dahil buna.

biz gerçekten çok zengin ülkeyizki (tüm avrupadan maçlarımız şifreli)ve yayıncı kuruluş burnundan kıl aldırmamakta ısrarlı.
    birde farklı farklı fiyatlar sözkonusu.bir arkadaşım 31 ytl ye bir arkadaşım 35 ytl ye izliyorlar.ben telefon açtığımda ise 62.80 ytl en düşük paket diyorlar.
    yokmu bu işin bir çıkar yolu yaaa.ben sadece ve sadece GS maçları izlemek istiyorum.Aylık bir antlaşma yapalım sadece bana GS maçlarını aç(böyle imkanları var).

kaç defa mail atmama karşın hiçbir yanıt gelmedi bu hususta.ne diyim açıkçası inatla almayacağım çok istememe karşın.benim gibi binlercesi böyle düşünüyor.Arkadaşım 31 ytl ye izlerken ben 62 ytl ye izleyeceğim varmı böyle birşey yaaaa söylermsiniz.

• Şu konuyada bakın !
    http://forum.donanimhaber.com/m_16542209/mpage_1/key_//tm.htm#16542209

Neden sadece LiG Tv alamıyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.