Şimdi Ara

LİG TV-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ligtv kampanyası başladımı bileniniz varmı acaba lütfen yardımcı olun sormuştm sezon bitince başlyacak demişlerdi bilen varmı

• Hangi kampanyadan bahsediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanpac

Hangi kampanyadan bahsediyorsunuz?
    quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Hangi kampanyadan bahsediyorsunuz?

arkadaşım hani digitaller için lig tv satılıyorya
    aylık 39 ytl geçen sene idi diyorumki bu sene de varmı modül satışı bilgisi olan varmı
  • bilen yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_DiaMoND

bilen yokmu
    bunun için başka konularda açıldı. henüz satış yok. bazısı d-smart'ta da modül girişi var onlarda izler diye digiturk çıkarmıyor diyor bazısı temmuzda diyor. beklemedeyiz
  • tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

bunun için başka konularda açıldı. henüz satış yok. bazısı d-smart'ta da modül girişi var onlarda izler diye digiturk çıkarmıyor diyor bazısı temmuzda diyor. beklemedeyiz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

kimin hangi uydu alıcıyla izlediğinden digiturk e ne .. başka cihazla izleyebilir ama d smartla izleyemez gibi bir mantık olamaz bence .. modülü alan aldı kullanıyor zaten.. böyle satış yapmayacaklarsa kendileri kaybederler..

bende vestel zap 3001 cw CI bir uydu alıcı var .. zap kart verdiler bana direk taktım modülle falan uğraşmıyorum yani direk lig tv açılıyor.. tek başına lig tv aboneliğim var ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Subat

quote:

kimin hangi uydu alıcıyla izlediğinden digiturk e ne .. başka cihazla izleyebilir ama d smartla izleyemez gibi bir mantık olamaz bence .. modülü alan aldı kullanıyor zaten.. böyle satış yapmayacaklarsa kendileri kaybederler..

bende vestel zap 3001 cw CI bir uydu alıcı var .. zap kart verdiler bana direk taktım modülle falan uğraşmıyorum yani direk lig tv açılıyor.. tek başına lig tv aboneliğim var ..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kankys

quote:

zaten bende bu görüşü destekliyorum demedim. ama DT istemezse DS sahiplerinin izlemesini, satmaz bundan sonra. Tabi umarım satarda isteyen istediği cihazda izler...

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orjinalden alıntı: kankys

quote:

zaten bende bu görüşü destekliyorum demedim. ama DT istemezse DS sahiplerinin izlemesini, satmaz bundan sonra. Tabi umarım satarda isteyen istediği cihazda izler...

Alıntıları Göster
    Botech marka kartlı uydu alıcımla türksat üzerinden lig tv seyredebilirmiyim? Varsa Aylık ücretininde ne kadar olduğunu bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: woltagen

Botech marka kartlı uydu alıcımla türksat üzerinden lig tv seyredebilirmiyim? Varsa Aylık ücretininde ne kadar olduğunu bilen var mı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar modüllü üyelikler sezon başlamadan 2 hafta önce acıklanıyor.digitürk d-smart var diye cıkarmıyo değil bunu bi anlayın.moduller sezonun ilk yarısı ve 2. yarısının belli bi zamanına kadar verilir ondan sonra verilmez cunki maliyeti kurtarmıyor. o yüzden kim nerde isterse izleyebilir. digitürk zaten d-smart gibi kuruluşlarla ugraşmaz gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: setci

arkadaşlar modüllü üyelikler sezon başlamadan 2 hafta önce acıklanıyor.digitürk d-smart var diye cıkarmıyo değil bunu bi anlayın.moduller sezonun ilk yarısı ve 2. yarısının belli bi zamanına kadar verilir ondan sonra verilmez cunki maliyeti kurtarmıyor. o yüzden kim nerde isterse izleyebilir. digitürk zaten d-smart gibi kuruluşlarla ugraşmaz gerek yok

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR................................................

SADECE LİG MAÇLARINI NEKADARA İZLERİM.....................................

ARKADAŞLAR BENDE KART OKUYUCU VAR TV KARTIMDA İZLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SADECE KART LAZIM BANA REC VE MODÜLE İHTİYACIM YOK SADECE KART LAZIM YILLIK NE KADAR BİLEN VARMIIIIIIIIIIIIIIIIII SAYGILAR...

• quote:

Orijinalden alıntı: monarıza

ARKADAŞLAR BENDE KART OKUYUCU VAR TV KARTIMDA İZLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SADECE KART LAZIM BANA REC VE MODÜLE İHTİYACIM YOK SADECE KART LAZIM YILLIK NE KADAR BİLEN VARMIIIIIIIIIIIIIIIIII SAYGILAR...

Alıntıları Göster
    Bu d smart lı cihaza lıg tv kartı takılıyor mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: vaynett

Bu d smart lı cihaza lıg tv kartı takılıyor mu acaba

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar dt heryerde izlenir yeterki kartlı cihazınız olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarıza

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: monarıza

ya arkadaşım acıklamasını yaptım.fiyatlar daha acıklanmadı.acıklandıgında ben buraya yazarım ok...

• quote:

Orijinalden alıntı: setci

quote:

Orjinalden alıntı: monarıza

ya arkadaşım acıklamasını yaptım.fiyatlar daha acıklanmadı.acıklandıgında ben buraya yazarım ok...

Alıntıları Göster
    Ne oldu haber yok mu?

• quote:

Ne oldu haber yok mu?

Alıntıları Göster
    evet ya ben de sadece lig tv izlemek istiyorum yok mu haber daha?
  • HAYIR BU SENE LİG TV GEÇEN SENE KİNİN AKSİNE MODÜL +KART UYGULAMASI YAPMICAKMIŞ YANİ LİG TV SEYRETMEK İSTEYEN PAŞA PAŞA GİDİP DİJİTÜRK ÜN STANDART + LİG TV PAKETİNE ÜYE OLMASI GEREKİYORMUŞ ESKİ ABONELER DEVAM EDEBİLECEKMİŞ SIRF O Y ÜZDEN LİG TV MODÜL +KART ABONELİĞİMİ İPTAL EDEMEDEİM KORKUMDAN BİR DAHA ÜYE OLAMAM DİYE
    MERKEZLERİNİ ARADIM ORDAN B İLİYORUM
    SEVGİLER SAYGILAR:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: angina76

HAYIR BU SENE LİG TV GEÇEN SENE KİNİN AKSİNE MODÜL +KART UYGULAMASI YAPMICAKMIŞ YANİ LİG TV SEYRETMEK İSTEYEN PAŞA PAŞA GİDİP DİJİTÜRK ÜN STANDART + LİG TV PAKETİNE ÜYE OLMASI GEREKİYORMUŞ ESKİ ABONELER DEVAM EDEBİLECEKMİŞ SIRF O Y ÜZDEN LİG TV MODÜL +KART ABONELİĞİMİ İPTAL EDEMEDEİM KORKUMDAN BİR DAHA ÜYE OLAMAM DİYE
    MERKEZLERİNİ ARADIM ORDAN B İLİYORUM
    SEVGİLER SAYGILAR:)
    Türksat üzerinden uydu izleyen binlerce insandan para kazanmak istemiyorlarsa söyleyecek bir şey yok Ben sırf Lig tv için birde diğitürk anteni taktırıp standart üyelik+lig tv üyelik ücreti ödeyemem.
  • quote:

Türksat üzerinden uydu izleyen binlerce insandan para kazanmak istemiyorlarsa söyleyecek bir şey yok Ben sırf Lig tv için birde diğitürk anteni taktırıp standart üyelik+lig tv üyelik ücreti ödeyemem.

Alıntıları Göster
    KAMPANYALAR KUTULU OLARAK YAPILACAK LİG TV YE ÜYE OLAN BİRDE DİGİTURK UYUMLU BİR RECİVER SAHİBİ OLACAK
  • quote:

Alıntıları Göster
    doğru söylüyorsun banada çok saçma geliyor ama sanırım bu ısrarlarından vaz geçerler diye düşünüyorum
    dedim ya sırf o yüzden lig tv üyeliğimi bu yaz dönemde bile sona erdiremedim bir ay ara verdirdim en fazla
    şeytan diyorki iptal et üyeliği ama .. bu sene çok iyi tranferler yaptık :) merak ediyorum (gs):)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.