Şimdi Ara

Lig Tv Güncel Fiyat Listesi Türksat 2013 - 2014 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
21.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizde iş yerine bağlatmak istiyoruz lig tv ancak 3 ofis var 3 ofisede tv konulacak tek abonelikle 3 ofiste de farklı kanal izleyebilir miyiz ? Mesela bir odada lig tv izlenirken diğer odada nat geo başka odada trt izlenicek böyle bir şey mümkün mü ?
  • Saturn ve mediamarktta satilan hd sampiyonlsr paketi en mantiklisi ve ucuzu bence bakin aylik 42 tl gp+2 keyif +sampiyonlar + hd kutu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar paketi bjk-gs-fb bu üçünün maçlarımı yoksa üçünden birini mi secicez 37tl'lik taraftar paketinde
  • Ayda 33tl ye turksat üzerinden şampiyonlar paketi gibi bir kampanya okumuştum. Keyif paketi giriş çıkış paketi vs yokmuş.

Yok mu şu anda böyle birşey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpacino55

Taraftar paketi bjk-gs-fb bu üçünün maçlarımı yoksa üçünden birini mi secicez 37tl'lik taraftar paketinde

1 tanesini seciyorsun sadece...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollager

spor extra paketi ne oluyor ingiltere premier ligini ve beko basketbol ligini izleyebiliyormuyuz mesela bu pakette ?

evet aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Sonkaya

Arkadaşlar bizde iş yerine bağlatmak istiyoruz lig tv ancak 3 ofis var 3 ofisede tv konulacak tek abonelikle 3 ofiste de farklı kanal izleyebilir miyiz ? Mesela bir odada lig tv izlenirken diğer odada nat geo başka odada trt izlenicek böyle bir şey mümkün mü ?

iş yerine lig tv baglanamaz ticari statüsüne girer. ayrıca tek üyelik üzerinden farklı farklı 3 kanal izleyemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Ayda 33tl ye turksat üzerinden şampiyonlar paketi gibi bir kampanya okumuştum. Keyif paketi giriş çıkış paketi vs yokmuş.

o kampanya sona erdi kredi kartlı kampanyaydı.
  • bende nisan 2012de almıştım 1sene tahatütlü şampiyonlar şuan 58,99 TL fatura geldi en son
    giriş paketi + 2 keyif(belgesel+müzik) + şampiyonlar paketi + hd

şampiyonlar paketine 39 tl den ödemeye devam edecekmiyim ben nisan 2013den sonramı 42 tl olur acaba yada tahattüt iptal etsemmi nisan 2013den sonra çünkü ligin sonuna geliyoruz yazın boşuna para ödememek için
  • Bu digitürk sitesine hiç bakmıyor, hala temmuzun 31 inde biten lig tv eylüle kadar bedava kampanyası duruyor.
  • valla ben kampanya falan yakalayamadım. sadece ilk 2 ay 11.99, sonraki aylar 65.99 (14 ay boyunca başlangıç,şampiyonlar,belgesel,sporsever,HD). ama bu 15 ayın sonunda iyi bir indirim gelmezse kimse beni tutamaz. 30 yaşında kazık kadar adam olduk dedik. evimizde ligtv izleyelim dedik ve bu haltı yedik ;)
  • Bu fiyatları görünce MM kampanyası harbi 10 numaraymış..
  • Digiturk web tv kullanıyorum raadım
    (10 ay aylık 20tl)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

Digiturk web tv kullanıyorum raadım
    (10 ay aylık 20tl)

Hocam derbilerde takılmaz gecen sene olduğu gibi insallah.. Agız tadıyla ızletmyrlardı gecen sene..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

Digiturk web tv kullanıyorum raadım
    (10 ay aylık 20tl)

Hocam derbilerde takılmaz gecen sene olduğu gibi insallah.. Agız tadıyla ızletmyrlardı gecen sene..

İnşallah. Derbilerde link 3 açılacakmış bu yıl rahat rahat izleriz herhalde.
  • tek takım(fenerbahçe) ne kadar bir bilginiz var mı? geçen sezon reklamlarda 13 tl deniyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 8 Ağustos 2012; 0:25:30 >
  • bsl nedir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Selection

tek takım(fenerbahçe) ne kadar bir bilginiz var mı? geçen sezon reklamlarda 13 tl deniyordu

türksattan fenerbahce 37,90 tl eutelsattan 58 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

bsl nedir arkadaşlar?

bsl yani başlangıç kanalları anlamına geliyr. almak zorunda oldugunuz giriş paketidir. hangi paketi alırsanız alın bu paketi mecburi almak durumundasınız. fiyatı 11,99 tl dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Ayda 33tl ye turksat üzerinden şampiyonlar paketi gibi bir kampanya okumuştum. Keyif paketi giriş çıkış paketi vs yokmuş.

o kampanya sona erdi kredi kartlı kampanyaydı.

Türksattan şampiyonlar paketi 37.99*12 mi oldu? yine kredi kartı üzerindenmi taksitler?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.