Şimdi Ara

Lig Tv kanallarindaki Sag Ustteki Kirmizi Nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kanallarin sifrelemesiyle ilgili biseymis mh ole dedi. buyuk ihtimal kanallarin sifrelerini kiramasinlar diye biseyler yapiyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

Kanallarin sifrelemesiyle ilgili biseymis mh ole dedi. buyuk ihtimal kanallarin sifrelerini kiramasinlar diye biseyler yapiyolar

Bende fark ettim sinir bozucu bisey o nokta ekranda sifre cikmasi gidip boyle bisey mi yaptilar nedir.

Edit: hatta lig tv 1 de la tv mi bozuldu diye bi dikkatli baktim:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezekos -- 24 Kasım 2014; 19:17:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardan beri dt ne yaparsa yapsın bir şekilde şifreleri kırıyolar avrupa daki platformlarda kırılıp servis ediliyor ilk zamanlar modül+kart+yazılım ile bu işler yürüyordu sonra server ccam çıktı şimdilerde ip tv olayı var falan yani bir şekilde devam ediyor ne yaparsa yapsınlar engelleyemezler haa ne zaman adam akkıllı fiyat çekerler hiç kimse uğraşmaz bu işlerde insanlar her zaman istedikleri şeylerin ucuzuna yönelirler

• Aynısını dün ben de maçta fark ettim, rahatsızda ediyor insanı, ama müşteri hizmetlerindekiler kesin bilmiyordur diye aramamıştım.
  • Kahvehaneler ve restorantlar gibi ticari yayın yapan yerlerde o logonun görünmesi gerekiyor ,şayet o logo yoksa ceza kesebiliyor digitürk. İllegal yayın yapanlarda o logo yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 25 Kasım 2014; 16:02:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.