Şimdi Ara

Lig TV TDünya'ya gelsin alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lig TV abonelik için aramasın artık; kutu, kumanda uğraşamam. Anlaşsın TeleDünya'yla, HD yapsın, hemen alayım.

• digiturk hemen seni duydu zaten...
    ayda 9,5 TL ye teledünyadaki hd yayınlar kaçmaz, bence lig tv yi bekleme...
  • TDünya var zaten. LigTV yok. Sadece LigTV için Digiturk almak makul değil. Bir sürü kumanda, kutu... LigTV nin 700.000 abonesi var ve son ihaleden sonra yeni abone bulmak için çok uğraşıyorlar. KabloTv'nin 1,2Milyon abonesi var. Benim gibi çok kişi vardır diye tahmin ediyorum.
  • Evet bende bunu isterim.teledunyaya gelmisi cok iyi olur lig tvnin.ama biraz pahali olur sanirim.
  • ewt aslında ligtv,dizimax'i teledünya ile izleyebilsek güzel olur
  • Teledünya ya geçsin bi de 39,99 kampanya patlatsın tadından yenilmesin derim :)
  • ahh nerde o günler. lig tv hd teledünyaya gelse 35 değil 45 veririm. ama nerde. sırf cihaz ve kablo kalabalığı yüzünden dt+ almıyorum. zaten recevirı 899 tl. çoğu kişide şikayetçi bu cihazdan. digitürkte çok eskiden modül ve kart satışı vardı. şimdi yok. keşke modül ve kart olsada taksak dvs2 tunerli kdl-40ex705 e de izlesek maçları hd olarak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜPLÜ TV NE ZAMAN SONA ERECEK
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • digitürk iyice pisliğe vuruyo bur aralar satış için telefonumu nerden bulduysalar her seferinde farklı kişi 1 hafta boyunca aradı satmak için dedim siz ilk önce HD recever i ucuzlatın görüntü kalitesini artırın sonra telefon edin ... 1 hafta boyunca peşimi bırakmadılar.Umarım Teledunyaya gelirde alırız beşiktaşımı izlemek istiyorum.
  • Ah işte Beşiktaş davasına ikilemdeyim, DT yi iptal etsem mi etmesem mi.. Yoksa umurumda değil Digiturk.. 9 yıllık yolunmuş üyeyim...
  • digiturk var lig tv için dsmat var 3 4 tane avrupa maçı izlemek için star var 3 4 tane o da sene de şampiyonlar ligi maçı izlemek icin teledunya var butun kanalları izlemek için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.