Şimdi Ara

Lig TV Ticari Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kurduğumuz dernek için LİG TV düşündük.Ama ticari gruba girdiğimizi öğrendim.Görüştüğümüz bayi bölge bayinin geleceğini ondan fiyat almamızı tavsiye etti.Bölge bayi 6.000 fiyat verdi.Ayrıca 200 TL ilave para istedi.
    Sizin oralarda fiyatlar nedir?

• Yillik fiyatmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soyguncu bunlar cidden.halki enayi yerine koyuyorlar

• Gayet iyi fiyat.İzmirde içkili mekandan 35 milyar istediler...
  • aynen katılyıorum yok üyelik parası yok şu parası
  • Sudan ucuz teklif. Giriş paketi dahil değildir normalde ortalama 7-8 bin ₺ arasında değişiyor

• orhangokce kullanıcısına yanıt
    hocam digiturk mersinde ticariyi bir kişiye satıyor o da tutuyor kahvehane cafe restoran neresi varsa oralara satıyor.. ama burda olay tamamen pazarlık meselesi.. sanırım bu mersin için olan durum türkiyenin heryerinde gecerli.. öyle bir şeyki bu ticari olayı musteri hizmetleri bile biz karışamayız diyorlar siz satıcınzla görüşün vs diyorlar. fiyat belirlenirken neye göre belirliyorsunuz dedim bulunduğunuz bölgenin nufus durumu vs dedi yanı tamamen fıyat adama baglı eger ıyı bır pazarlık yaparsanız ındırım alabılırsınız. mersinde nufusu 1000-2000 arası olan bır kasabada yıllık 7000tl istediler verirken de sızden baska hıckımseye o bolgede satıs yapmayacagız sız tek olacaksınız dedıler ama bızım arkadasa verdıkten 15 gun sonra baska bır cafeye daha sattılar.yanı sozlerıne de guvenemezsın verdıklerı fıyata da öyle bir firma ki digitürk her müşterisi farklı fatura öder :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlginize teşekkürler..
    Peki bulunduğum ilçedeki bayiden başka bir yerden alabilirmiyim?
    Atıyorum 35 km ötedeki bayiden uygun fiyat gelse o yeni bayiden alabilirmiiyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.