Şimdi Ara

Lig Tv ve Süper Lig Artık Turkcell Abonelerinin Cebinde! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
1
Favori
8.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Deneme amaçlı abone olan arkadaşlar, memnun kalmadıkları zaman WAP adresindeki "abonelik işlemleri" kısmına girip "abonelik iptali"ni tıklayarak abonelik iptal başvurusu yapmazsanız, sistem her ay otomatik olarak aktif oluyor ve faturaya yansıyor.
  • bu turkcell başka bişey
  • Arkadaşlar bir şey var acaba biz bu görüntüyü arkadaşın dediği gibi aktarabiliyor muyuz?
    O zaman aktarsak bir tüplüye nasıl gözükür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355
    Arkadaşlar bir şey var acaba biz bu görüntüyü arkadaşın dediği gibi aktarabiliyor muyuz?
    O zaman aktarsak bir tüplüye nasıl gözükür?

Telefonda net değil ise tv'de de net olmaz.
  • N95 8gb telefonumu tüplü tv ye bağlıyorum ve oynattığım video güzelse dvd kalitesini yakalıyorum....Yani aynen tv de görüyorum görüntüyü...Normal tv çözünürlüğü de bu iş için ideal olduğu için harika oluyor...LCD de denemedim ama çok güzel olacağını düşünmüyorum...

Bir tespitim de vodafone mobil tv abonesiyim e63 ile kullanıyorum.Normal yayın h264 olmayan....Kanalı ilk açtığımda görüntü bozuk çözünürlük düşük gibi çamursu....Ama hemen akabinde (saniyeler sonra) ayna gibi oluyor...Kusursuz bir kalitede izlenebiliyor...Yani memnunum..Lig Tv nin de aynı şekilde izlenebileceğini düşünüp bir niyetlendim fakat burada yazılanlardan turkcell in Türk'e düşman olduğunu anladım....İlk olayım derken yüzüne gözüne bulaştıran müşteri hizmetleri sıfır olan sadece ve sadece nasıl olur da arpayı indiririm peşinde olan firma konumunda...

Heryere 3g götüreceğim diye hiçbir yerden çekmeyen firma...

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

arkadaşlar merak ettiğim bir kaç husus var,

1- tv out olan telefonlarda mobil tv yi tv den seyretme olanağımız varmı? bir tuekcell bayisi hayır yok dedi?

2- şimdi ayda 19.90 ytl verip mobil tv paketi aldığımızda bu tv yi seyrederken tv seyrettiğimiz süre boyunca internete bağlı olduğumuzdan dolayı herhangi bir ücret vb ödenecek mi? bir arkadaş kota yemesinden filan basetmiş? hem internet pakti alıp hemde mobil tv paketi mi almak zorundayız?

3- şayet tv out verme imkanımız yok ise; ekranı en büyük ve en ucuz mobil tv destekleyen telefon hangisidir.

ilginiz için teşekkürler.

aradan 2 yıl geçmiş ama şuan tek maç alma imkanıda var ama bu soruların cevabını merak ediyorum acaba içinizde tv ye görüntüyü aktaran oldumu olduysa görüntü kalitesi nasıl..Bide son olarak tv ye aktarmak için hangi kaploya ihtiyaç var kutudan çıkan kabloyla kayıtlı videoları izleyebiliyorum ama tv izlemek için neye gerek var

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.