Şimdi Ara

Lig Tv ve Süper Lig Artık Turkcell Abonelerinin Cebinde! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
1
Favori
8.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merak ettiğim bir kaç husus var,

1- tv out olan telefonlarda mobil tv yi tv den seyretme olanağımız varmı? bir tuekcell bayisi hayır yok dedi?

2- şimdi ayda 19.90 ytl verip mobil tv paketi aldığımızda bu tv yi seyrederken tv seyrettiğimiz süre boyunca internete bağlı olduğumuzdan dolayı herhangi bir ücret vb ödenecek mi? bir arkadaş kota yemesinden filan basetmiş? hem internet pakti alıp hemde mobil tv paketi mi almak zorundayız?

3- şayet tv out verme imkanımız yok ise; ekranı en büyük ve en ucuz mobil tv destekleyen telefon hangisidir.

ilginiz için teşekkürler.
  • n73 destekliyormu d900i yi satıp alıcağım sırf 3g yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

arkadaşlar merak ettiğim bir kaç husus var,

1- tv out olan telefonlarda mobil tv yi tv den seyretme olanağımız varmı? bir tuekcell bayisi hayır yok dedi?

ilginiz için teşekkürler.

sallamış o.. tv out çıkışından ekranda ne varsa tv de görürsün ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaelisporLu

n73 destekliyormu d900i yi satıp alıcağım sırf 3g yüzünden.

destekliyor ..
  • Güzel olay fakat telefondan Tv izlemek tatmin etmeyebilir
  • Keşke paket aboneligi dısında tek mac izleme olsa.

abonelik ücreti vermek istemyenler için belli bir kontor karşılıgında atıyorum 20 kontore 1 mac izleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: song_31

Keşke paket aboneligi dısında tek mac izleme olsa.

abonelik ücreti vermek istemyenler için belli bir kontor karşılıgında atıyorum 20 kontore 1 mac izleme

Aslında dediğin çok mantıklı. Şuan herşey yeni oldugu için böyle paketler var. Bence müşterilerin istekleri doğrultusunda yeni Tv paket olaylarını geliştirebilirler.
  • Arkadaşlar mrb
    Öncelikle windows live messenger'ı destekleyen cihazlarla aylık TL/30 kontöre sınırsız kullanabilirsizniz yani int paketinizden düşmez. Dışarıdan lisanssız olarak yüklerseniz int paketinizi kullanırsınız. Ayrıca Turkcell'de 100mb int paketinin 31 Ağustos'a kadar devam eden kampanyasıyla birlikte kampanyaya girip aldığınızda 35kontör/3.94 TL karşılığında alıyorsunuz.
    kib
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahirylmz

quote:

Aslında dediğin çok mantıklı. Şuan herşey yeni oldugu için böyle paketler var. Bence müşterilerin istekleri doğrultusunda yeni Tv paket olaylarını geliştirebilirler.

20tl ye 20saat haric , birde 10tl ye 10 saat olsa daha iyi olur boylece kendi tutugumuz takimin maclarini izlemis oluruz sadece artan dakikalarlada maraton izleriz

• ligtv ye abone olanlar standart pakete abone olamıyor. Yani turkcell mbiltv=ligtv veya ligtvsz dğer kanallar.bence çok saçma oldu ya
  • quote:

2- şimdi ayda 19.90 ytl verip mobil tv paketi aldığımızda bu tv yi seyrederken tv seyrettiğimiz süre boyunca internete bağlı olduğumuzdan dolayı herhangi bir ücret vb ödenecek mi? bir arkadaş kota yemesinden filan basetmiş? hem internet pakti alıp hemde mobil tv paketi mi almak zorundayız?

Bunu bende merak ediyorum. T.cell sayfasında ücretlendirme bölümünde başa bir ücret gözükmüyor ama T.cell bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuphoriA

quote:

Bunu bende merak ediyorum. T.cell sayfasında ücretlendirme bölümünde başa bir ücret gözükmüyor ama T.cell bu :)

Tv seyrederken hiçbir internet ücreti ödemezsiniz. Eğer aylık paket sınırı aşarsanız ozaman ücret ödemeye baslarsınız

• Dikkat: bu fiyat yıl sonuna kadar geçerlidir. Yıl sonundan sonra iki katına yükselecektir. Aylık 260 kontör 40tl gibi bir fiyata sahip olacak. Ama izleme sınırı aynı kalacak.
  • turkcell reklamlarında LİG TV ilk kez Turkcell de diyor...Sadece turkcell de demiyor dikkatinizi çekti mi? yani her an lig tv diğer operatörlere de gelebilir.
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/3Gdunyasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

turkcell reklamlarında LİG TV ilk kez Turkcell de diyor...Sadece turkcell de demiyor dikkatinizi çekti mi? yani her an lig tv diğer operatörlere de gelebilir.
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/3Gdunyasi

Hangi oparatore gelir bilemem ama umarim lg kf700 destegini eklerler.Birde hala samsung Jet gibi bir model trcell mobiltv tarafindan desteklenmiyor.Su destek sayisini ciddi anlamda arttirmalilar.
  • Bu lig tv olayı iyi güzel de.İlginçtir Turkcell reklamında bile Nokia N97 ile birlikte izletiyor Lig Tv'yi ama Nokia N97'ye Mobil Tv uygulaması indirilmiyor.Turkcell'in sitesinden uyumlu cihazlara da baktım.Uygulama bu telefon için uygun değil şu anda.Ben de deneyemedim maalesef.Yani görüntü kalitesini merak ediyorum.Wireless üzerinden izlediğimiz Tv gibi değildir umarım.Çünkü orada görüntü kalitesi kötü.Acaba Lig Tv'yi deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awci81 -- 24 Ağustos 2009; 19:15:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahirylmz

quote:

Bu güzel bir düşünce bence bunu Turkcell müşteri hizmetlerine yazın arkadaşlar dikkate alabilirler.

• Batarya biterse nolacak.

Ayrıca 19Tl iyi olabilir fakat kota koyması çok kötü olmuş. Turkcell olduğu için normak karşılıyorum. Bana sorarsanız 19 vereceğinize 1o daha verin 29 tlye ligtvnin kampanyasına katılın daha iyi.
  • lig tvye ne heveslerle üye oldum son 4 gündür 160 konturden fazla sırf şu lig tv için harcadım. neyse dün maç başladı 3g bağlantımda çekiş gücü olarak yarıdan aşağı hiç inmemesine rağmen maç başlayınca görüntü kaymaya ve ses donmaya başladı. Bi maçı izleyemedim radyodan dinlesem daha iyiydi. Defelarca turkcelli aradım yarın bi abone merkezine gidin dediler. Tamam gittim ama maç yokken iyi gösteriyor nezaman maç başlıyor görüntü namına bişey kalmıyor. Aman arkadaşlar sakın siz siz olun benim ağzım yandı sizde yanmayın.
    Turcelli aradığımda bu sorun 1 ay içinde düzelicek dediler ozaman bende bu lig tvyi şimdi iptal ettirip 1 ay sonra abone olsam olmaz mı dedim. Tabi olur ama konturleriniz geri iade edilmez dediler. Maç saati lig tv inanılmaz kötü gösteriyor hatta resimlerinide koymak isterdim ama mobil tv programı resim çekmeyi kabul etmiyor ekran resmini çeken düğmeye bastığımda mobil tv kapanıyor.
    Bu lig tv muhabbetine harcadığım bütün konturleri turkcelle haram ediyorum. 81 il merkezinde diyorlar bursada çekirgede yani bursanın göbeğinde 3g çekmeyen turkcelli ben ne yapayım. Ben evimde sorunsuz vodafone 3g+ ile internete bağlanıyorum turkcellin 3gsi buraların yakınından bile geçmiyor. Arattırma yapıyorum turkcell3g amblemli çıkıyor seçiyorum turkcell normal bağlantıdan bağlanıyo yazıklar olsun bu yalancılara.
    Turkcelle bişey daha dikkatimi çekti telefon heryerde full çekiyo tamam çok güzel ama nezaman bi bağlantı yapsam veya arama yapsam telefonun çekişi düşüyor karşı tarafla zar zor anlaşıyorum.

• Malum mac baslayinca yigilma oldugu icin goruntude kayma ve donma olmasi normal belliki altyapi bu yuku kaldiramiyor.Anlasilanoki trcell in 3g si bursada cuvalliyor diger illerde nasil kullananlar paylasirlarsa bizlerde ogrenmis oluruz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.