Şimdi Ara

Lig Yükselme Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese . Daha önce internet kafede bile hiç Counter Strike oynamamış biri olarak kısa süre önce CS-GOyu aldım . İlk başlarda bilmediğimden dolayı rekabetçi girip feedliyordum doğal olarak . Hemde öyle böyle değil :) . (0.56 kda filandı ) Daha sonra Rekabetçide 5. galibiyeti filan almışken tahminim 10-12 maç oynamışımdır . Rehberler seyretmeye başladım . O güne kadar recoil aim filan hiç bilmiyordum desem yeridir :) Sürekli diğer modlarda çalıştım ve biraz oynamaya başladım en azından o günden sonra girdiğim tüm rekabetçi maçlarda 1. veya 2. oldum . 4 maçın 3 ünü kazandım . 2.2 kda ya ulaştığım oldu . 1.5 un altına düşmedim diyebilirim . Ancak yinede Silver 1 e gittim . Tabi doğal olarak .
    Şimdide Silver 2 ye yükselmeye çalışıyorum . Aynı şekilde devam ediyorum . 16-0 kaybedilen maçta bile 16-16 oynadım . Diğer 4 kişinin toplam 16 kili yoktu :) En azından Silver 2 de oynamayı hakettiğimi düşünüyorum .
    Lig yükselmek için ne yapmam lazım bunu merak ediyorum . Maçı tek başıma kazanma gibi bir durum olmuyor . Belki içinizden birçoğu smurf hesabıyla gelse tek başına kazanır ancak ben o seviyede değilim takımdakiler benim ilk maçlarım gibi çok kötü olursa yapacak birşeyim olmuyor . Çoğu maçı 1. bitiriyorum ancak %50 win ortalamam filan vardır . 18 galibiyetim var . Bana önerilerde bulunabilirmisiniz acaba nasıl lig atlayabilirim . %50 win ortalamasıyla 1. 2. bitirip lig atlamamın imkanı yok mudur ?

Çok uzun yazmışım . Okuyup yanıtlayan herkese şimdiden çok teşekkürler .

• hocam durumuzunu cok guzel bir dille anlatmissiniz oncelikle onun icin tesekkurler, kolayca lig atlamak istiyorsaniz kendinize en kotu sizi kadar oynayan bir takim edinin ve duzenli bir sekilde onlarla maca girin ve emin olun ki devami gelcektir ve asla oynarken zevk almak icin oynadiginizi unutmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.