Şimdi Ara

lige atlamalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan unrankedım 1 senedir oynuyorum ve normal 200 galibiyetim var. 10 maçın 5 ini oynadım 4 galibiyetim var sizce 5 maç daha yapıp bitirip lige atlayayımmı ?eğer düşük bi lige atanırsam bunun sıkıntısını başka sezonlar çekermiyim acaba merak ettimde yoksa hersezonun lige atma puanları farklımı ve hangi lige atlarım büyük ihtimal

• Kendine göre GERÇEKTEN kötü bir oyuncuysan unranked kal veya oyna fakat GERÇEKTEN iyi oynuyorsan normal galibiyetlerini 600-700 yap öyle dereceliye gir çünkü o winlerde yüksek elolu oyuncular gelir.
  • Sana tavsiyem güvendiğin bir arkadaşıyla duo gir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1001LoL

Kendine göre GERÇEKTEN kötü bir oyuncuysan unranked kal veya oyna fakat GERÇEKTEN iyi oynuyorsan normal galibiyetlerini 600-700 yap öyle dereceliye gir çünkü o winlerde yüksek elolu oyuncular gelir.

arkadas kisa ve oz aciklamis

• quote:

Kendine göre GERÇEKTEN kötü bir oyuncuysan unranked kal veya oyna fakat GERÇEKTEN iyi oynuyorsan normal galibiyetlerini 600-700 yap öyle dereceliye gir çünkü o winlerde yüksek elolu oyuncular gelir.

Normal winler unranked ilk 10 maça gelenleri etkilemiyor deniyordu ?
  • quote:

anladım hocam tşk ederim ben devam edeyim en güzeli ve iyi birkaç arkadşmla arada duo girerim
  • 5 maçta 4 winin varsa devam et,korkma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olaylar Olaylar

quote:

Orijinalden alıntı: Kıllar Dökümü v2

Ekle beni duo girelim dia 1 yapayım seni

Sen önce oxi dayını dia 1 yap sincap

HEADSHOTT

• quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

5 maçta 4 winin varsa devam et,korkma.

6da 5 oldu ama kaybettiğim maçı pisi pisine nooblar yüzünden kaybettim , istisnasız her maçın basında küfürleşmeler hat safhada sonra oyun sonu kazanınca bi bakıyorsun birbirlerini ekliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapulcu penguen

quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

5 maçta 4 winin varsa devam et,korkma.

6da 5 oldu ama kaybettiğim maçı pisi pisine nooblar yüzünden kaybettim , istisnasız her maçın basında küfürleşmeler hat safhada sonra oyun sonu kazanınca bi bakıyorsun birbirlerini ekliyorlar

Suçu kendinde aramalısın her zaman,6 da 5 se direk 10 maçını tamamla bence.
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Too Greedy -- 19 Ağustos 2014; 19:28:15 >

• 4 mac yenmissin la devam kalanlarin hepsi lose olmaz silver baslarsin iste

• HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    Ondan bende emin değilim ama yanında olan kişi kesin etkiliyor. Bana göre winler de etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzcanQQ

Ondan bende emin değilim ama yanında olan kişi kesin etkiliyor. Bana göre winler de etkiliyor.

Sana bana göre ile olmuyor ama , genel kanı etkilemediği şeklinde.Olması gereken de o.

Yanında olan kişiler tabii etkiliyor ,ben de s3 preseasonda gold arkadaşla girmiştim silver-goldlar geldi iyi oynadık , 10/8 yapmıştım.
  • Ranked atıp yükselmeyi hedefliyorsan gir.Sezon 3 ün ortalarında başladım, tam sezon bitmesine yakın çerçeve alayım aklıyla girip silver çerçeve aldım şimdi bunun pişanlığını yaşıyorum.
  • evet
  • quote:

Akmış gitmiş +1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.