Şimdi Ara

Lige neye göre atılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 10 maçı tamamladım 7-3 ile silver 1 e yerleştirdi beni. Arkadaşım sinirlendi ve "ben 6 maç kazanıp silver 5 olmuştum hak ettiğim yerde değilim çok ballısın" dedi winden başka bir şey etkiliyor mu hangi lige atacağını?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• riot bu kardeş istediği yere atiyor .D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

riot bu kardeş istediği yere atiyor .D

Bir açıklaması olmalı rastgele atamaz

• Oyunların süresi

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

quote:

Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

riot bu kardeş istediği yere atiyor .D

Bir açıklaması olmalı rastgele atamaz

olsaydı sistem hakkında bilgi verirdi :d
  • normal w/l ile alakalı
  • çok rp çekince üst lige kolay atıyor bir de baron kes daha fazla lp gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blattodea -- 21 Ağustos 2014; 20:33:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşın noobmuş sen de noobsan yakında düşersin silver 5e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

Arkadaşın noobmuş sen de noobsan yakında düşersin silver 5e.

O da silver 1 şuan.

• quote:

quote:

O da silver 1 şuan.

bişiy değişmedi hala noob. Hoş tr diamond da çöp.
  • Karşılaştığın adamların ligi
  • quote:

quote:

quote:

O da silver 1 şuan.

bişiy değişmedi hala noob. Hoş tr diamond da çöp.

Sen nesin kardeş sorabilir miyim?

• sana olayı şu şekilde anlatayım

senin hesabın geçtiğimiz sezonlarda vs daha hiç dereceli maçlarda kullanılmadığı için
    yani o hesapla hiç dereceli maç atılmadığı için en fazla 1 küme farkla(oda oyunlardaki kda oranına göre değişiyor sadece diye biliyorum)standart yerlere atar
    örneğin temiz bir hesapta 10 maçın 5 tanesini kazanan bir kişinin başlayacağı yer silver 5-4 arasıdır

ancak arkadaşın geçen sezon dereceli oynamışsa ve pre season denilen yeni sezona geçiş aşaması gibi olan kısımda ne bileyim ligini gümüş 5 gibi bir ligde tuttuysa onun senin başladığın ligde başlayabilmesi için bu sezon daha çok oyun kazanması gerekti çünkü senin hesabının geçmiş bir lig veya gizli elosu yoktu temiz yeni başlangıç yapılmış bir hesaptı
    onun hesabı ise başlamak istediği yere göre düşük kalmış bir kümedeydi mesela ben pre season u altın 3 bitirdim 10 maçın sadece 3 tanesini kazanabildim ancak silver 1 başladım burdan kafanda bir şekil oluşabilir

özetle eski sezonunda oynadığı ranked maçlar yeni sezondaki 10 maçınla başlayacağın yeri etkiler ancak ilk kez ranked atılacak bir hesapta başlanacak kümeler ve ligler standarttır

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

sana olayı şu şekilde anlatayım

senin hesabın geçtiğimiz sezonlarda vs daha hiç dereceli maçlarda kullanılmadığı için
    yani o hesapla hiç dereceli maç atılmadığı için en fazla 1 küme farkla(oda oyunlardaki kda oranına göre değişiyor sadece diye biliyorum)standart yerlere atar
    örneğin temiz bir hesapta 10 maçın 5 tanesini kazanan bir kişinin başlayacağı yer silver 5-4 arasıdır

ancak arkadaşın geçen sezon dereceli oynamışsa ve pre season denilen yeni sezona geçiş aşaması gibi olan kısımda ne bileyim ligini gümüş 5 gibi bir ligde tuttuysa onun senin başladığın ligde başlayabilmesi için bu sezon daha çok oyun kazanması gerekti çünkü senin hesabının geçmiş bir lig veya gizli elosu yoktu temiz yeni başlangıç yapılmış bir hesaptı
    onun hesabı ise başlamak istediği yere göre düşük kalmış bir kümedeydi mesela ben pre season u altın 3 bitirdim 10 maçın sadece 3 tanesini kazanabildim ancak silver 1 başladım burdan kafanda bir şekil oluşabilir

özetle eski sezonunda oynadığı ranked maçlar yeni sezondaki 10 maçınla başlayacağın yeri etkiler ancak ilk kez ranked atılacak bir hesapta başlanacak kümeler ve ligler standarttır

Teşekkür ederim dostum detaylı açıklaman için. Arkadaşımda ilk girişinden bahsetmişti yani benim gibi ilk kez rankede girip 6-4 de silver 5 e atmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.