Şimdi Ara

lıght feet le kosarken bana yetişiyolar.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum adam onu yaparken video cekebiliyorsan aninda banlatirsin.

bu yöntemle 2 tane banlattim. illegal çünkü
  • glithci bilmiom da baska bisi kullaniyorlar reklam yapmayacam gece ngun assasin de deegil warrior un biri bana yetisti kuplere bindim sulalesine andim :ZZZZZZZZZZZ lag yoktu kasma yoktu
  • bak kerdeş karşındaki düşmanı seç arkasından w ye basılı uttarak kowala we r ye bas yanni adama attack wer burasını anladıysan gerisi basit,bu işlemleri yaperken skill barından durmadan stehlte bas dur sürekli ama .bu sayade sanki 2 tane lf kullanmış gibi oluyorsun
    quote:

Orjinalden alıntı: wejder

anlat burda

• hee saol
  • Bugun Czdeyken human mageyi kovaladım kovaladım yakalayamadım ( ben glıcht yapıom o speed hack kullanıo ) en sonunda vurdum oldu Bu arada Glıcht galıba legal speed hack illegal
  • quote:

Orjinalden alıntı: DragonClaw

Bugun Czdeyken human mageyi kovaladım kovaladım yakalayamadım ( ben glıcht yapıom o speed hack kullanıo ) en sonunda vurdum oldu Bu arada Glıcht galıba legal speed hack illegal

glıch tabi kide legal bılmeyenler olabılır ama glıch legal bır yontem ve herkezde kullanabılır
  • adamlarda kosp war kospta oto light feet war sora sen yolda digerken oto light feetle normal light feet i basıp alt+tab yapıosun yönlendiremiosun o zmn ama çooook hızlı kouşuo
    roguelerde 2xlightfeet yapabiliosun bölece
    warriorlarda lightfeet+sprint yapıosun
    denemişliim war
  • adamda lf varken skill bar a cats eyes ı koy sonra w ile koş koşarkende mouse la çat çat çat hızlıhızlı cats eye s a bas o zmn turbo gidio .işte yaptıkları şey bu.ama ban sebebi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc
    dostum adam onu yaparken video cekebiliyorsan aninda banlatirsin.
    bu yöntemle 2 tane banlattim. illegal çünkü

Eğer bu yöntemle 2 kişiyi banlattıysan, imzamda zero'nun glitch kullanırken çekilmiş videosu var.
    Zero'yu banlarlar mı sence

NOT : Zero'nun videosu imzamdaki "0000000 (zero) bug kullanıyor..." linkinde....
    Ayrıca glitch ile ilgili bir topic'tir..
  • warrior da nasıl ypıcaz peki bunu ?
  • wariorda olmaz o sadece rogue lerde...
  • cok iyi de su olayı detaylı anlatırmısınız light feet bastım sonra adama tıkladım r ye bastım ve sonra adam kosarken sürekli mause ile cats eyes a mı tıklıcam
  • bende wariorla çok ii yapıom glitchi sundriestin 2 sayfasında bi kapğıtlar var 8 m felan onu sağ tuşa aldınmı bir rogueyi bile geçebilirsin yapmayı bilirsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinekk -- 25 Mayıs 2006; 19:57:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinekk

bende wariorla çok ii yapıom glitchi sundriestin 2 sayfasında bi kapğıtlar var 8 m felan onu sağ tuşa aldınmı bir rogueyi bile geçebilirsin yapmayı bilirsen

8 m mi? 1 m 300 k
  • Ben hiçbişi satın almadan yapıyorum hızlı koşmayı warriorum light fit li asaslar yetişemiyor
    yeni bişi buldum legal olmadığı için birdaha denemedim cz de
  • yetişmeyi bırakın 5 metre oteden saydırıyolar damageleri gercı olduremıyolar orası ayrı 300 aclı 800 defansım var nasıl*
  • illegal yoluda var merak etme büyük ihtimal 3.party yazılım desteğiyle yapıolardır!...
  • bugla yapıyorsun artı arkadaşın dediği gibi 3.parti programlarda yapıyor ama yakalanırsan tabi yakalanıp babası muhtar olanlarda var dokunulmazlar yani.......oyunu bırakın gitsin en iyisi
  • glitch galiba o.. illlegal bi iş ban sebebi
  • magelerde bu olay oluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.