Şimdi Ara

lıght feet le kosarken bana yetişiyolar.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu guard tası diye bişi var ilerlerken sürekli ona tıklıyorsun ve bu senın daha hızlı şekılde Gitmeni sağlıyor warrior lar asslara bile Yetişiyor şaşırtıcı?
  • neyse yapmayin bunlari arkadaslar caiz degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: compact

SANIRIM BU iş legal değil? adamlar sekerek geliyo resmen arkamdan ve cok cok uzaklardayken bana yetişebiliyolar nasıl iş bu ? dün cz de birisi imkansız yerlerden beni yakalayabildi! eger legalse nasıl yapılıyor bilen varmı ?

Glitch yada Speed Hack.
  • Benimde charım gitmeden once az yapmazdım ahh be Cypher eski günler

Neyse bu magedede olur prestdede olur rogue de de olur warriordada olur
  • kimi harekete glitch der kimi jinle der::
    olayın aslı::
    ardinden alınan guardiyan sembolunu skil ağacına koy sağ tuşa al ve sora önündeki insana tıkla ve sürekli sağ tuşa bas ne kadar çok basarsan o kadar hızlı olur..
    unutmadan takip halindeyken W tuşuna basmayıda unutmayınhttp://img.photobucket.com/albums/v217/acar/dose1.jpg
  • ya wejder 61 din sen yaw beni geçmişin bile benimki daha 62,35 nası kastın yaw insaaafff
    Gold var bende paso oynuyom genede 87 olmadı hala
    87 olmuşun helal
  • saçmalamayın glitch illegaldir. birazcık düşünseniz anlarsınız warriorla rogue aynı hızda gitsin isteselerde lf koymazlardı. legal diyenler glitch yaptıklarını videoyu koysunlar şuraya, ben k2ye gönderim görelim ne kadar legalmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: compact

SANIRIM BU iş legal değil? adamlar sekerek geliyo resmen arkamdan ve cok cok uzaklardayken bana yetişebiliyolar nasıl iş bu ? dün cz de birisi imkansız yerlerden beni yakalayabildi! eger legalse nasıl yapılıyor bilen varmı ?

kardeş ben biliorum onu.. fucko u açıp kapattığında normal koşu halin light feet li gibi oluo ligh feete bastıında isse inanılmaz derecede hızlı koşuolar ben ark da görüümde o anlatmıştı.
  • Arkadaşlar bu işi warrior ile yapabilen varmi.Cunku bu yontemi genellikle cyperda kullanıyorlar.Sıkıyorlarsa bi areste kullansınlar bakayım :D.
    Cyperdaki warriorla yapacamda anatabilecek varmi warriorla bu olay nasıl oluyor yada oluyormu ?
  • En sevdiğim şeyy glitch
  • bunu xgenonda bi mage de yapıor asasların arkasında koşuyor kendi asaslarını geçiyor sonra bizim kaçan asasinleri geçiyor bize saldırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 26 Mayıs 2006; 10:15:47 >
  • Warriorlarda nasıl oluyor bu olay birisi pm atsın bana ciddi anlamda merak ettim...
  • glitch denir ona.Aslında önceden yapanlar ban yiyordum ama asitle yapılmayı kaldırdılar.Fakat şimdide GUARD taşları var onlarla yapıorlar.Wariorda deneyin çok hızlı ama BANa dikkat:)
  • yaa bi de deneyin diosunuz.küfürü harbi hakediosunuz sizin gibiler yüzünden kaç tane adamımı bıraktım cz ye çıkamadığım için biri kosp kurar biri glitch yapar bıktım ama..warrior ümü 60 yapim s*kcam bı yerıne o rogue ların glitch i.
  • Koxp de swift verebiliyorsun ctrl L ile
    üstene başkasından swift iste

=
    Sınırsız light feet
  • YalNız ArkadasLar Cz De Sek sek Oynamak Yasak
    Sevgili Cyper orc Kralımız da Bu Yüzden banlı Seke seke Gitmekten
  • bu olay kosp ile oluyor benim birçok arkadaşım yapıo sw verio ama sw görünmüo sora lifgt feet e bi basıo char uçuo ayakları gözünkmüo
  • ben mage de gördüm swift bug yapmsı galıba adı her neyse artık fısek gibi ucuyo nova maova vızzzz gelıyo
  • arkadasım onun adına tos diyolar galiba ligt feetle kosarken stelethada basıyolar ama banlanma sebebi bence kullanmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: MajesticEndavur

sanırım lagdan dolayı

bence lagtan değil...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.