bu aralar speed hack çıktı onlara gerek kalmıyor adam 2 saniyede elmorad castle dan kallugaya esland a gidebiliyor...
FUKKO DAN DA OLUO ASAS DAN SW ALINCE lıght feet HIZLI KOSUON
Glitching bug abuse başlığı altında illegal ve süresiz ban sebebi. legal falan diyenler olmuş. sallamayın kafanızdan.ayrıca glitch yapan da eziğin önde gidenidir
quote:
Orjinalden alıntı: steve_nash_
light feetle koşarken karşındaki rakibinin üstüne tıkla ve ona doğru koşarken cats eye skilline sürekli bas adam sekerek gider ve light feetten biraz daha hızlı gidersin
(not:bazıları stealth skillini basınca da oluyor diyo ama ben cats eye a alıştım onla yapıyorum)
+1
bak eğer glitchse masum bişey ama artık fuckKO die bi olay var warrior mage priest her char senin Lf inden çok hızlı koşuo glitchle kaçmama rağmen 4 tane asasın yanındaki warrior beni geçio düşün artık
ewet kosp la normal swit le light feet i aynı anda kullandırior
lagtan değil koçarken görünmezliğe basıolar daha çabuk gidio
Biraz lag birazda tecrübe işi gözle kayabiliyorlar oda ayrı bi tecrübe istiyo..Ama lagda olmuyo deil arada
kestirme yoollardan geliyordur
Glitcherlar bayya coaldı. Buna bi cozum istirouz
zor çözüm yapamazlar
quote:
Orjinalden alıntı: compact
SANIRIM BU iş legal değil? adamlar sekerek geliyo resmen arkamdan ve cok cok uzaklardayken bana yetişebiliyolar nasıl iş bu ? dün cz de birisi imkansız yerlerden beni yakalayabildi! eger legalse nasıl yapılıyor bilen varmı ?
lagmıs ne lagı ezık ezık konusma onunda skılı war
LAG DAN DEĞİL BU Ssundiries de bişe satıyıyo banada birisi söyledi light ffeet den bile hızlı koşan bi bişe var ama hangisi olduğunu bilmiyorum nasıl kullanıldığı da her halde alt tuşuna basıp ona basın ca tamm emin değilim abi gözümüm önünde kullandı çook manyak bişe
Demekki adam pre. lu onun için çünkü koşmak için bi kağıt var %30 hız yapı gerçektende çok hızlı yapıyor adamı
Tabi k i glicht baska ne olabilir lagtan diyenler kendilerini kandırmasınlar
Glicth le yetişiyorlardır.Glicth yapmak kolay.İlk önce R ile düşmanı takip edin nereye giderse gitsin peşinden gidersiniz sonra W ile yürüyün gitmek için mouse la tıklarsanız olmaz,W ile giderken Stealth veya Cat's Eye arka arkaya bas sağ tuşa alırsan da iyi olur.elinlede tıklarsın fark etmez.W ile ileri gitmeye çalıştıkça skill failed verecektir ve adamın daha hızlı gidecektir.
En küçük eziklerin ortak bölenleri her türlü koxp a onay verendir,alkışlayandır.
En büyük charların ortak katları da bakşekil=2
Lightfeetle koşan assası yakalayıp kesebilen wariorlara,mage lere ve bil-umum mümkün olmayan şekilleri gerçekleştirenlere gayri resmi babalık yapmak, ok mesafesinden spear veya axe ile damage vuranlara da resmi baba adayı olmaktır. Ya da hiç birinle ilgilenmemek, çünkü o kişilere o kadar çoook kişi baba olmak ister ki sıra 3-5 yılda ancak gelir...:(
arkadaslar bu light feet roguenin explore skill lerindenn skill pointinin 25 werilmesinden sonra cikan en hizli kosma skillidir cz wea lagla alakasi yoktur...
arkadasım combo cekiolar
lagdan alakası yok adamlar program kullanıyor lag mag deil :d bunlarılamak lazım