Şimdi Ara

Light Kola Kilo Aldırırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldırırmı sizce? kalorisinde 0.2 kcal yazıyor.1 bardağı yarım kalori.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Light Kola Kilo Aldırır mı?

Light kola, şeker içermediği için klasik koladan daha az kalorili bir içecektir. Ancak light kolada bulunan yapay tatlandırıcıların kilo alımına yol açıp açmayacağı konusunda tartışmalar vardır.

Cam Şeker Kilo Aldırır mı?

Evet, light kolada bulunan yapay tatlandırıcılar, gerçek şekerden çok daha tatlıdır ve bu da aşırı tüketimine neden olabilir. Aşırı yapay tatlandırıcı tüketimi, iştahı artırabilir ve kilo alımına katkıda bulunabilir.

Light Kola Kilo Aldırır mı?

Araştırmalar, light kola içmenin kilo alımı ile doğrudan bir bağlantısının bulunmadığını göstermiştir. Ancak light kola, iştahı artırabilecek yapay tatlandırıcılar içerir ve bu da dolaylı olarak kilo alımına yol açabilir.

Sonuç olarak, ılımlı miktarlarda light kola tüketmenin kilo alımına neden olması pek olası değildir. Ancak aşırı yapay tatlandırıcı tüketiminin iştahı artırabileceği ve kilo alımına katkıda bulunabileceği unutulmamalıdır.

Sağlıklı bir kiloyu korumak için aşağıdaki ipuçlarını uygulamanızı öneririz:

• Şekerli içecekleri sınırlandırın.
    • Meyve ve sebzeler gibi sağlıklı atıştırmalıklar tercih edin.
    • Düzenli olarak egzersiz yapın.
    • Bol su için.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aldırmaz.bende onu içiyorum ama zero olmasın light olsun

ama bırakmaya karar verdim zararlı yada 40 yılda bir içerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Uri Boyka. -- 19 Temmuz 2011; 15:50:16 >
  • LİGHT'TAN BAHSEDİYORUM ZATEN.İÇTİM 2 BARDAK ZATEN.
  • Aldırmadığını neye göre yazıyorsun,merak ettim?Light ürünlerin kalorisinin çok düşük olduğu doğrudur ancak kilo alma ya da verme mekanizması sadece kaloriden ibaret değildir.Light kola ve benzerleri sonuçta işlenmiş ürünlerdir ve şekerli ürünler kadar olmasa da KİLO ALDIRIRLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 19 Temmuz 2011; 16:15:48 >
  • ona bakılırsa su da aldırıyor günde 5 litre iç görürsün

ben kolayı zaten çok azalttım.ama aldırmaz abartmadıgın surece
  • dostum kolada kalori az yazabilir ancak içinde çok şeker var antep fıstığını kalorisinede bakarsan o da az ancak çok yağlı içmesen daha iyi alterntif içecekler dene meyve suyu ayran ve hoşaf gibi hem zararlı boşver :)
  • Kolayı 1 Kere Ictıgınız Zamandan Itıbaren Zaman Zaman Sızde Kola Istegı Olabılır.Cunku Kola Herkezın Bıldıgı Gıbı Bagımlılık Yapar.Kolayı Light İçersiniz Fakat O Zaman Sıze Verdıgi Haz Cok aZ Olacagı ıcın Daha Cok Ister Vucudunuz ve Sız Daha Cok Lıght Kola İçersınız ki Buda Cok Zararlıdır.Bence Icmeyın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 19 Temmuz 2011; 18:56:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Coco pops kilo aldırırmı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pepsi max yada türevleriyle hiçbir şekilde kilo almazsın ancak aşırıya kaçarsan içleri full aspartan olduğu için zararlı olabilir. onun yerine light ice tea yada ayran vb gibi içecekleri tüket.
  • aşırıya kaçmadığın sürece max veya zero tüketebilirsin ; light kola değil dikkatini çekerim. diyetisyenler dahi koladan vazgeçemeyenlere sıfır şeker kola tüketimine izin vermektedir
  • Hâlâ cevabını aradığım ve içinde Aspartam olduğu için şüphe duyduğum bir soru. Light yani zero kola içince yağlanma hızla artıyor sanki bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücudumuz tatlandırıcıları da şeker gibi algılar yani kana karıştığı zaman insülin salgılanmaya başlar, insülin salgılanınca yediklerin depoya gider ve kilo alırsın.

• Günde 250 ml Pepsi max içiyorum ama yine de 3 haftada 15 kilo verebildim. Başka tatlı sey yemeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.