Şimdi Ara

LIGHT MIUI/PİL VE RAM PERFORMANSİ ARTTİRMA - GEREKSİZ UYGULAMALAR LİSTESİ VE SİLME (MIUI ROMUMUZU HAFİFLETİYORUZ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
14
Favori
12.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hasanctn33 H kullanıcısına yanıt
    Batarya nin ve sistemin bi oturmasini bekleyin hocam isterseniz bi. Bi sure kullanim sonucunda zamanla degisecektir illa ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01MRT42

Bazı uygulamaları silmek yerine dondurmak daha mantıklı, silinince problem çıkaranları dondurun bence...

Google Klavye de yazım denetimini ben kapatamadım farklı yollar var denedim olmadı.
    Ama ben zaten swiftkey kullanıyordum, her halükarda silmem gerekiyordu yani.

Listedeki uygulamalar herhangi bi sorun teskil etmiyor aslında hocam. Yine de dondurmak da bi cozum tabiki. En azindan anlasilir sekilde de.
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Kardesim global stabilden global developer roma gectim, cihazimin bootloader'i acik degildi recoveryden wipe data vs yapmadan direkt indirip yukledim gelistirici romunu. Simdilik sarji nispeten daha iyi gibi biraz daha ugrasacagim haberdar edelim birbirimizi
  • Hocam konuyu takip ediyorum dediklerinizi uygulayacağım lakin 7.5.11 sürümü yüklü sıkıntı olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Hocam konuyu takip ediyorum dediklerinizi uygulayacağım lakin 7.5.11 sürümü yüklü sıkıntı olur mu

Hesabım bloke oldugundan konuyla ilgilenemedim ufak duzenleme yapacagim konuyla ilgili öncelikle.

7.7.13 ve sonraki sürümlerde stabil miui 8.2 ve 8.5 surumlerinde her hangi bir sorunla karsilasmadim ben. Yine de oncelikli olarak 3rd party dedigimiz google vb ekstra uygulamalarini kaldirip yedek almanizi tavsiye ederim. Ardindan sistem uygulamalarini kaldirabilirsiniz.
  • isteğinize göre room oluşturabilirsiniz, içeriğini kendiniz düzenleyebilirsiniz

http://mi-globe.com/index.php/rom-builder/

cihaz modelinizi seçtikten sonra açılan sayfada, istdiğiniz room sürümünü seçip, gelişmiş seçeneğine tıkladığınızda hangi içeriği yüklemek hangisini devre dışı bırakmak istediğinizi size soruyor.
    Kişiye özel room oluşturp telefona yüklüyorsunuz.
  • Eskiletor E kullanıcısına yanıt
    ROM işleri bu kadar kolaylaştı demek. İyiymiş valla. Denemek lazım.

Teşekkürler
  • Geliştirici seçeneklerinde uygulama animasyonlarını kapatmak da çok fayda sağlıyor bu arada hız konusunda. İlk mesajda göremedim yazdıysanız da.

Konu faydalı gerçekten özellikle global rom kullananlar için. Ben redmi note 3 mtk ile epicrom kullanıyorum haftalık. Global rom kadar olmasa da onda da silinmesi gereken uygulamalar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Batarya nin ve sistemin bi oturmasini bekleyin hocam isterseniz bi. Bi sure kullanim sonucunda zamanla degisecektir illa ki.

Hocam ilk mesajınızdaki uygulama ikonlarına nasıl ulaşabilirim? Çok şık duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

Geliştirici seçeneklerinde uygulama animasyonlarını kapatmak da çok fayda sağlıyor bu arada hız konusunda. İlk mesajda göremedim yazdıysanız da.

Konu faydalı gerçekten özellikle global rom kullananlar için. Ben redmi note 3 mtk ile epicrom kullanıyorum haftalık. Global rom kadar olmasa da onda da silinmesi gereken uygulamalar oluyor.

Epic rom denemedim hocam. Global rom dan ve eu roma kiyasla nasildir.

Animasyon kismini yazmadim animasyonlari kapamak cokta hosuma gitmiyor o kadarina gerek duymadigim icin eklemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gendrya

quote:

Hocam ilk mesajınızdaki uygulama ikonlarına nasıl ulaşabilirim? Çok şık duruyor.

Multirom un ikon paketi hocam. Miui forumunda bulmustum onu kullaniyorum. Temayi yukledikten sonra kisisellestir kismindan simgelere uyguluyoruz sadece. Gercekten cok hos tüm uygulamalarin ikonu. Yaklasik 3000 ikon iceriyor.

• quote:

quote:

quote:

Multirom un ikon paketi hocam. Miui forumunda bulmustum onu kullaniyorum. Temayi yukledikten sonra kisisellestir kismindan simgelere uyguluyoruz sadece. Gercekten cok hos tüm uygulamalarin ikonu. Yaklasik 3000 ikon iceriyor.

http://en.miui.com/thread-416224-1-1.html

Çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için. Gerçekten çok şık. Hemen deniyorum.

• Uygularken bilinmeyen kaynaklar uyarısı alıyorum, çözümü nedir acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://en.miui.com/thread-416224-1-1.html

Çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için. Gerçekten çok şık. Hemen deniyorum.

Forum yuzunden anca yazabildim hocam dun defalarca yuklenmedi sayfa. Bi de ikonlarla uyumlu bi duvar kagidi koyarsaniz çok şık duruyor

• Gendrya kullanıcısına yanıt
    Tam olarak nerede bu hatayi aliyorsunuz? Uygulamalari yuklerken aliyorsaniz ayarlardan güvenlik kismindan bilinmeyen kaynaklara izin vermeniz gerekiyor yuklemek icin.
  • quote:

Tam olarak nerede bu hatayi aliyorsunuz? Uygulamalari yuklerken aliyorsaniz ayarlardan güvenlik kismindan bilinmeyen kaynaklara izin vermeniz gerekiyor yuklemek icin.

Hocam hayır uygulamayı yüklerken problem yok. Temalar uygulamasından içe aktarıyorum, simgeler kısmından seçip uygula'ya tıklıyorum ama bilinmeyen temaların yüklenmesi desteklenmemektedir diye bir şey çıkıyor...

Edit: Bilinmeyen kaynaklar değil de, üçüncü parti diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gendrya -- 15 Eylül 2017; 0:16:31 >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    eu romun üzerine yapıyorlar hocam epic romu ama eu romdan çok daha iyi bence gerek stabilite gerekse batarya ömrü açısından.

anladım hocam ben animasyonları da kapatıyorum maksimum hız alabilmek için onun için dileyen varsa mesajımı dikkate alabilir.

tekradan elinize sağlık güzel rehber olmuş.
  • Gendrya kullanıcısına yanıt
    Karistirdim hocam pardon. Miui nin tema yapim sayfasindan hesap acmaniz gerekiyor. Designer hesabi acmalisiniz. Hesabiniz aktif olduğunda ucuncu parti temalari yukleyebiliyorsunuz. Ya da beklemek istemiyorsaniz miui theme editor uygulamasini marketten yukleyin. Uygalamayi acip temayi secin duzenlemek icin. Bir dey yapmadan ilerleyin kaydedin tema yuklensin mi diye soracak yukleyin. Sonra temalar uygulamasından temayi aktiflestirebilirsiniz. Tam anlatamadim simdi ama yukleyince anlarsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.