Şimdi Ara

light scribe özelliği nasıl kullanılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir hevesle light scribe özelliği olan dvd yazıcı aldım. aylar geçti ama hala bir türlü light scribe özelliğini kullanamadım. nero 8 yükledim. dvd yazıcım asus drv 1814blt. deneme yanılma yöntemi ile gidiyorum ama bir sonuca ulaşamadım. zaten kitapçığında tek sayfa türkçe bilgi var. orada da takınca direk kullanıldığını yazıyor. başka bir şey yok. asusu sitesinde de anlatılmıyor veya ben bulamadım. bilen birisi anlatırsa duacısı olurum.

• http://www.lightscribe.com/ burdan en son driverı çek ve kur.Driver kurulduktan sonra neroda sağ üst tarafta light scribe etiketi yazdır diye bir ikon kullanılır hale geliyor.light scribe diske normal veriyi yazdırdıktan sonra diski ters çeviriyorsun ve bu ikona basınca yazıyor.
  • teşekkür ederim. ilk fırsatta yapacağım yazdıklarınızı.
  • diskinde lightscribe destekli olması lazım tabi.
  • çok ama çoook teşekkür ederim. ilgilenipte cevap yazanlardan Allah cc razı olsun. light scribe özellikli dvd leri de aldım ve artık sıkılıp bırakmıştım. şimdi iki tane dvd nin üzerini yazdım. hem de istediğim resimlerle. tekrar teşekkür ederim .Allah cc. razı olsun
  • slm arkadaslar!..
    oncelikle lightscribe kullanmak isteyen arkadaslarımız Sonic Express Labeler programı nı yuklemelerı lazım.en ıyı sonucu bu programdan alırsınız.ayrıca lightscribe kullanabılmek ıcın lightscribe destekli cd veya dvd almanız lazım.tabi ki surucunuzun de lightscribe desteklı olması lazım.zaten surucunun ustunde bu etıket varsa sorun yok.sımdı nasıl kullanacagınızı solım.bunu programın kullnım klavuzundan aldım.sızde sonıc express labeler ı yuklersenız gettıng started a turkce olarak ayrıntılı bı sekılde kullanım klavuzu vardır.buyrun:

Sonic Express Labeler kullanarak LightScribe Etiketi yapma
    Windows Platform

Başlat->Tüm Programlar->Sonic->Express Labeler seçeneklerine tıklayınız.

Step 1: Select Project (Proje Seçimi) adımında Disc Label (Disk Etiketleme'yi) seçin.
    Disc Titles (Disk Başlıkları) unsuruna tıklayarak Title ve Subtitle için ad giriniz.
    Her bölüm için başlık girmek üzere Tracks unsuruna tıklayınız. Eklemek istediğiniz bilgi için New (Yeni) unsuruna tıklayınız ve sonra da OK (Tamam) seçeneğine tıklayınız. Bölüm başlıklarını görüntülemek için başka bir etiketleme şablonu seçmeniz gerekebilir.
    Layout (Düzen) seçeneğine tıklayarak bir etiket şablonundan bir düzen seçiniz.
    sterseniz, Background (Arka plan)seçeneğine tıklayarak bir arka plan seçebilirsiniz. Hazır arka planlardan seçebilir ya da arka plan olarak kullanmak üzere kendi görüntülerinizi yüklemek için More (Diğer) unsurua tıklayabilirsiniz.
    Etiket tasarımınızın görünüşü hoşunuza giderse, LightScribe diskini (etiket yüzü aşağı) disk sürücüsü tepsisine yerleştirin ve Print (Bas) unsuruna tıklayın.
    Disc Label (Disk Etiketi) menüsünden, LightScribe 12cm Disc seçeneğini seçin.
    Bir Kontrast düzeyi (Contrast Level) seçin ve etiketi yazmak için OK seçeneğine tıklayın. Bir ilerleyiş çubuğu ile birlikte etiketi tamamlamak için gereken tahmini süre görüntülenir. LightScribe etiketi yazarken siz bilgisayarınızda çalışmaya devam edebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.