light ardream magem var.. pointleri 126mp kalanı inte verdim. sadece sopa ile kilitlemeye oynuyorum. ve sopa ile daha iyi kilitlemek için takılarda İNT mi yoksa MP mi olması lazım. takılar wse ce amulet of godness le ve pr takıorum.. yardım ederseniz sevinirim.. sopa ile nasıl kilitlenio burdan bakabilirsiniz :D http://www.youtube.com/watch?v=mJhJyAR06qc
Kitlemek için int e vermen lazım damage için MP ye vermek lazım
tamam zaten ben damge deil sadece sopa kullanıyorum pkda.. stat pointleri int verdim satfı kullancak kadar mp den sonra. öğrenmek istediğim takılarda int olması kilitlemeye yardımcı olurmu..
quote:
Orjinalden alıntı: ReDThunder
tamam zaten ben damge deil sadece sopa kullanıyorum pkda.. stat pointleri int verdim satfı kullancak kadar mp den sonra. öğrenmek istediğim takılarda int olması kilitlemeye yardımcı olurmu..
Çok saçma olmuş yaptığın gerektiği kadar mp int gerisi hp olması lazımdı adamı kitlemeden seni spike + thurust + pierce alırlar
haha arkadas ardream charım vede 3 asasla tek kapışıyorum.. itemlerim derken wse ce aog le+6 crimson hp set dual pr ve DD+7 vede wlakyri set var bufsuz 1524 hp ve 4493 mana var su an. daha hp takı takmam. orda youtubeden bakabilirsin sp tr tüm skillerle yatıomuyum..
bence int çak gerisini mp
ya bu char ı corba yapmısın valla bence biran önce düzeltmen lazım light magesin kitlemek istiyosun digerini skilleri flameye vemişin boyle bişey varmı ya ZİYA. eğer light mageysen full kitlemek istiyosan iki 45 alanınıda acacaksın bilizard ve lighting alanını buz ile dondurur digeri ile kitlersin elbiseleri giyecek kadar int e ve mp ye kalanını hp ye vericeksin