Özellikle Blader lara bir yalancı Bahar Olacak aşağıda anlatacaklarım..Ama Henüz Ayıkan ! sayısı az olduğu için Madara ettiğim Sun Parçacıklı , Snow shiled li Gerilmiş Gabarmış zat lar; Dumur Etkisini hala üzerinden atamamış vaziyetteler Bu etkiye bi Pill de yok henüz dermişim ..
Vaazı kısa tutalım; Mevzu şu Cemaat :Büyük update den sonra Lightning chain diye yeni bir kombomuz oldu Bicheon skillerinde..es kaza belki merakla maus imlecini üstüne getirdiyseniz; bu skill in 3 tane Abnormal status Koyan etkisi mevcut..Bleed - impotent - division
BLeed :
Bu etki göründüğünde aynı yanma yada zehirlenmede görülen az bi miktarda can inerken bunla beraber büyü ve fizik defansta da bi düşüş olacak
İmpotent :
Bu etkide ise; etkiyi yemiş oyuncu yada canavarın büyü ve fizik atak gücü düşecek,daha az hasar ı oalcak vuruşlarının
Division :
Bu etkide de büyü ve fizik defans düşmekte etki süresince...
Bu 3 etki Weakening Series Adı altında belirtilmekte. Etki süreleri 30 saniye,fire shiled serisi etkiyi max : (fire shiled emperor - 78 ) indirmekte;town larda bulunan pot çu amcalardan da bunun pill i mevcut temin edebilirsiniz ( mavi torbalarda kara üzüm habbeleri gibin hani). Bilmeyen emmilere gitsin bu teranelerde ...
Uğraş ve paylaşım için saol
bn bunu bildiim icin glavier act1m
ugrasmıssın Türkceye cevirmisin...emege saygı
Bence de emeğe saygı.
ben pek anlamadımda resimdeki adamın hp si ne kadar çok azalıyor hemde yeşil canavarına
Güzel olmuş elne sağlık
eet bencede güzel bi çalışma ama yinede bu avrupa çarlarına gıcık oluyorum çok feci gömüyolr bundan sonra açacağım ilk char avrupalı olacak
bende mavi pillerin ne işe yaradığını merak ediyordum.paylaşım için teşekkürler.
Farm yapıyorum. Bicheon 71de. Daha o skilli hiç kullanmadım. Farm bitince nasip olacak inşallah.
Bu arada paylaşım için saol.
emeğe saygı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme