Şimdi Ara

LIGHTNING IGREEEENC!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAW BEN HER TURLU SKILL SECTIM BI LIGHTNING OLMADIYDIM BI OLIM DEDIM HANI DURDURURUM ADAMLARI FALAN AYAGINA... AMAA HIKAYE O DURDURMA 5 TANE DEN BIRI ANCA DURDURUYO BIDE DAMAGE COK AZ INFERNOYLA VURDUGUMDAN 100 200 FAZLASINI NOWAYLA VURUYOM.AMA ISE YARAMIODA DEIL BAZEN HAYAT KURTARDIGI OLUYO DURDURMANIN.FAKAT ADAM OLDURMENIZ COK ZOR SIZ DURDURCAKSINIZ KACCAKASINIZ (BELKI)BASKALARI KESCEK.KIMSEYE TAVSIYE ETMIYORUM!!!!

• LIGHTNING bı gusel yanı war staff wurusu we thundercold we nowası ıle donuolar yoqsa donmazlar
    bend e LIGHTNING ım we cok mutluyum olmuyorum fazla:)))
  • eğer party ile takılırsan iyi olur lr neden diyeceksen sen vuracan millet kitlencek sonra sizin party deki novacılar başlayacak novaları atmaya ve bölelikle np kasarsın ve bence bi party de olması gereken mage lr dir hele pusu partylerinde çok işe yarar lr...
  • Lightining isen int in mutlaka 170 üzeri olmalı minimum ki rahat rahat dondurasın.
    ama light ın asıl özelliği durdurması değil bence
    casting failed verdirmesi
    yani karşındaki char hangi skilini kullanırsa kullansın büyük ihtimalle failed verdirir.

söyle 20 tane flame novacı aynı anda nova atmaya kalksın üstlerine o an tek bir light nova düşsün hiç bir flame nova düşmez fail verir

bu oyundaki bence en iyi charlardan biridir light mage ama yüksek lvl olması lazım hele lvl 70 bir light mage çok çok çok tehlikeli olur hem güçlü olur hende iyi adam yatırır.

elixir +8 ile lvl 62 bir light mage charged bladeyle ortalama 350 400 arası seri şekilde vurabilir. ve tekek tekte çoğu charı alır bunlara barbar ve rogue dahil dier mageleri saymıyorum onların hiç şansı yok zaten
  • valla ben lr mage lerle uğraşmıyorum artık çok tehlikeliler..
  • tabi hiç gusel yanı yok deil durdurmak mUkemmel birşey ama asagıda hiç FROZEN DEFEATED ...... YAZMICAKBİDE ARKADASIM İNTİN NİYE 170 OLMASI LAZIM Kİ?160 NEYE YETMEZ DONDURMAYLA İNTİN ALAKASI NE ANLAMADIM,PAPER NIYE OLMAZ HEM??????

• lightning güzeldir neden dersen karsı ırkı base önünde sıkıstırınca duvara carptırdıgın skill etraftaki herkese carpar
    eğer uygun zamanda olursa en az 10-15 kişi alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VERTU ASCENT ORJINAL SERTIFIKALI
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PEKI INT MI PAPER MI PAPER KEN BILE BU KADAR AZ VURUYOSAM INTKEN KAC VURURUM ACABA?OOOO!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _:___:_

tabi hiç gusel yanı yok deil durdurmak mUkemmel birşey ama asagıda hiç FROZEN DEFEATED ...... YAZMICAKBİDE ARKADASIM İNTİN NİYE 170 OLMASI LAZIM Kİ?160 NEYE YETMEZ DONDURMAYLA İNTİN ALAKASI NE ANLAMADIM,PAPER NIYE OLMAZ HEM??????

stunt süresi ve stunt yapabilme oranı int ile alakalı yüksek in ile light resistance si yük olan vatandaşlarıda rahat durdurmanı sağlar

yani int in ne kadar yüksekse hem o kadar uzun stunt yaparsın hem o kadar güçlü stunt yaparsın

sonuçta bu oyun bir yazılımdır ve yazılımlar denklemlerden oluşur int de bu denklemdeki bir elemandır yani denklemin diğer tarafında bir karşılığı vardır bu da resistancelerdir.

bazı arkadaşlar int in bu oyunda sadece mana artırdığını sanırlar onlar sanmaya devam etsinler :)

paper olmaz çünkü int in az olduğu zaman lightining in stutn oranı çok çok düşer amacına uygun olmaz yani yoksa keyif senin ama light mageler en çok birebir giren magelerdir barbarlarla roguelerle birbir

dalmayı severler o yüzden defansta çok önemlidir. birde elinde light erenion +8 olursa çok daha şeker olur hoş olur tadından yenmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiR MaNiaC -- 26 Nisan 2006; 11:05:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SiR MaNiaC

Lightining isen int in mutlaka 170 üzeri olmalı minimum ki rahat rahat dondurasın.
    ama light ın asıl özelliği durdurması değil bence
    casting failed verdirmesi
    yani karşındaki char hangi skilini kullanırsa kullansın büyük ihtimalle failed verdirir.

söyle 20 tane flame novacı aynı anda nova atmaya kalksın üstlerine o an tek bir light nova düşsün hiç bir flame nova düşmez fail verir

bu oyundaki bence en iyi charlardan biridir light mage ama yüksek lvl olması lazım hele lvl 70 bir light mage çok çok çok tehlikeli olur hem güçlü olur hende iyi adam yatırır.

elixir +8 ile lvl 62 bir light mage charged bladeyle ortalama 350 400 arası seri şekilde vurabilir. ve tekek tekte çoğu charı alır bunlara barbar ve rogue dahil dier mageleri saymıyorum onların hiç şansı yok zaten

int neden 170 olsun 160 sora inte verilmeski hem mp yi çoğaltıyor int ne alakası damege le

• sadece 170 değil mp yi elixir+8 kaç istiyorsa oraya kadar verip gerisini int e ver 170 180 200 ne kadar verebiliyorsan
  • valla bence 45 lvl bir mage elektrik ise lr defansı olmayan bir 60 mageyi rahat alır.ama ilk vuruşu 45 lik yapması lazım sonra zaten pot basmaktan başka bişi yapaz 60 mage.

ama sonra kalkar kalk maz bir vuruş ta alır seni orası ayrı.

lr olmayan herkesi yatırırsın. adam habire pot basmazsa tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerousx -- 26 Nisan 2006; 12:33:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.