Bildirim
Lightning kablo önerisi
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Orjinalinden daha iyisi var mıdır bilmem ama Hama marka lightning kablolar var. Ben kullandım 1-2 ay daha sonra kaybettim. Ancak sağlamdı yani baya da sert kullandım yıpranma falan yoktu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
D&R dan 30TL ye ttec marka almıştım. Bundan önce 2 tane orjinal kablo kullandım ama hep sıkıntı yaşadım, çabucak deforme oldular bu çok iyi çıktı uzun zamandır hem ipad hem iphone için kullanıyorum harici batarya için yanımda gezdiriyorum yinede bişey olmadı tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods pil değişimi
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- wifi ağına katılamadı
- apple watch 7 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X