Şimdi Ara

Liglerinizden düşük adamlarla premade girmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir nevi qq konusudur ama bügün 4. kez aynı şeyi yaşayınca yazayım dedim , adamlar pre giriyor gold 1 ligindeyim silver 3 adamlarla eşleşiyorum neyse işte bu preler beraber giriyor genelde preler ya bot premade olur yada jungle-mid premade.... bot premadeden bahsetmiyeceğim bile çoğunuzun bilidiği gibi hayatında bot pre oynamamış adamlar skypeden konuşunca adamları ezeriz piskolojisi var veya birisi iyi olsa bile diğerinin yanında yıldızı düşüyor şimdi siz giriyorsunuz bu low premadenizle örnek veriyorum o mid oynuyor sende support , jungle de haliyle sürekli mide gitmek zorunda çünkü o low dediğimiz adam karşısındaki gold 3-2-1 olan adamların karşısında oynamıyor her ne kadar jungle onu kamplasada killeri aldırsada tf lerde işe yaramıyor çünkü her ligte oyun tarzı değişiyor ve farklılaşıyor !!! kendiniz şikayetçi değilmisiniz low oynayan adamlardan. Siz o kadar iyisinizki onu taşıdınız diyelim ama hakkıyla o lige geçmeyen adam o ligteki oyundan ne zevk alır nede takımının oyundan zevk almasını sağlar lig atlıyan hakkıyla atlasın artık

• Eğer bot lane premade ise usulca oyundan çıkın ve bekleyin
  • Support oynarım ve duo girdiğim adc arkadaşlarım var . Daha feedleyecek kadar ezildiğimizi hatırlamıyorum . Çok ön yargılı olmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Eğer bot lane premade ise usulca oyundan çıkın ve bekleyin

Gördüğüm en iyi tavsiye
  • Ya da 3 kişiyi taşıyabileceğiniz kadar düşüklerke girin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben s5 dim arkadaşım da gold 1 di bot pre yapıyoduk genelde eziyoduk kamp yemezsek bence genellememek lazım.
    keşke ss lerim olsa da gösterebilsem.
  • bu yüzden heralde çok beyinsiz plat,gold var yeminle adam 600 hpli blueya smite atıyor çaldırıyor daha oynamam ben afk diyip çıkıyor.Ben nasıl gümüş1im anlamadım 1 maç bile rakibe şöyle gümüş 3-4 gelmiyor nerde plat nerde altın doluyor karşıya.Benim takımdada ise böyle adam geliyor,bildigi 2 laftan biri Kümen ne olan bu adamları görünce dodge atın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.