Şimdi Ara

LikAll.org Yardım | Abone Kazan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
11.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam bende anlamadım linklerde sıkıntı yok kredide sıkıntı yok cpc 10 sıkıntı nerde anlamadım hergün tıklayıp günlük bonusunmuda alıyorum ama anlamadın ki :(
  • roboken kullanıcısına yanıt
    Mail atın hocam o zaman
  • wmqp kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam birde onu deneyeyim ben
    ilgin için sağol
  • ben instagram hesabı ekledim 1 gün geçti. şuanda 4000 kredi var ama instagrama hiç takipçi vermiyor ? Nasıl olacak ?
  • lsrj00 kullanıcısına yanıt
    hocam aynı sıkıntı bende de var mail attım önceliği üyelik satın alanlara veriyormuş. free üyelere sıra zor geliyo anlaşılan
  • Mentioned Dude kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Twitter kullanıcı adını yazıyorum kaydet e bastığımda bu kullanıcı adı kayıtlı diyor, acaba iki kez mi kaydediyorum diye eklenen siteleri kontrol ettiğimde, eklenen sitelerde her hangi bir şey olmadığını görüyorum. Sorun nerede acaba ?

Birde en avantajlı kredi alımı hangisi acaba ? Vip üyelik mi yoksa 60000 kredi mi ?

Teşekkürler
  • dytcnk D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Belirttiğiniz hatanın 2 sebebi vardır.

1- Eklemeye çalıştığınız kullanıcı adını sisteme ekleyip daha sonrada silmişsinizdir.
    2- Eklemeye çalıştığınız kullanıcı adı farklı bir kullanıcı tarafından sisteme eklenmiştir.

yukarıdaki 2 sebepten dolayı bu hatayı alıyorsunuz.info@likeall.org adresine konu ile ilgili detaylı mail atarsanız yardımcı olurlar.

Benim görüşüm GOLD üye olup az miktarda kredi satın almanızdır.GOLD üye olduktan sonra sistemi tam anlamıyla çok iyi kullanabiliyorsunuz.
  • Sevgili kullanıcı, linkiniz otomatik sistemimiz tarafından bloklandı fakat eğer linkininz doğru olduğunu düşünüyorsanız veya hata ile bloklandığını düşünüyorsanız tekrar kontrol edebilir ve bloğu kaldırabilirsiniz.

ne demek arkadaslar bu uyarı
    not: yeni üye oldum unblock ve yanında bu hesap onay için bekliyor diyor sevgiler
  • muka M kullanıcısına yanıt
    Tarayıcı olarak chrome,mozilla yada yandex kullan.
  • video id nedir
  • http://forum.donanimhaber.com/m_84317417/tm.htm

Bu konuya bakarsanız tüm likeall kategorilerin detaylı bir şekilde anlatımı var arkadaşlar.
  • bende günde 50 sayfa begeniyorum nasıl gönderiyorsunuz kuponn
  • Arkadaşlar acaba bu siteden gelen beğeniler yabancılardan mı geliyor? Yada profilde reklam vs. çıkıyormu? Yada resim altına Beğen ekleyeyim gibi şeyler geliyormu? Şimdiden teşekkürler.

Edit: Birde arkadaşlar çok soru sordum biliyorum da bu sayfa eklerken CPC diye birşey var 1'den 10'a onda herhangi bir sayıyı seçmemiz bir şey değiştiriyormu? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmachingCube -- 15 Ocak 2014; 23:06:06 >
  • SmachingCube kullanıcısına yanıt
    Hocam yabancı yada türk kendin belirleyebiliyorsun.Hangi ülkeden istersen oradan gelir.Sitede access token olmadığı ıcın, sayfalarınıza hangi herhangi bir bağlantınıza erişmesi mümkün değildir.Gizlilik Politikasını okuyabilirsiniz.

Normal üye iseniz 10 seçin.Vip üye iseniz 15-20-25 seçebilirsiniz.
  • Eskiden manuel begeniliyordu cepten bile sayfa begeniyordum şimdi sistem degişti illa pc den girmek gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.