Şimdi Ara

Limak limra kemer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaz tatili için bu otele rezervasyon yaptırdık otel hakkında bilgisi olan var mıdır?

• Antalya, Kemer-Kiriş'de yer alan Limak Limra Otel ve Tatil Köyü, 7 adet a la carte restoranı, 4.500 m²’lik alana kurulu 4 adet büyük açık yüzme havuzu, 5 adet kaydırağa sahip aquaparkı, 3.515 kişi kapasiteli konferans salonu ve çeşitli spor tesisleri ile misafirlerine hizmet veriyor. 140.000 m2 alana kurulu 867 odalı bir tesistir

Yeme/İçme
    Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde bazı yerli ve yabancı alkollü ve alkolsüz içecekler 10:00-00:00 (discoda saat 02:00'a kadar) saatleri arası ücretsiz. Türk ve Deniz ürünleri A La Carte Restoranlar rezervasyonlu ücretsiz, diğer A La Carte Restoranlar rezervasyonlu ve kuver ücretli.

A La Carte Restoranlar
    BBQ A La Carte Restoran (15 Mayıs itibariyle)
    Deniz ürünleri A La Carte Restoran (15 Mayıs itibariyle)
    İtalyan A La Carte Restoran (15 Mayıs itibariyle)
    Çin A La Carte Restoran (15 Mayıs itibariyle)
    Türk A La Carte Restoran
    Meksika A La Carte Restoran (15 Mayıs itibariyle)

Tesis Olanakları

Alışveriş Merkezi*
    Açık Restoran
    Amfi Tiyatro
    Açık Yüzme Havuzu
    Barlar
    Çamaşırhane Hizmetleri*
    Doktor*
    Kuaför*
    Kapalı Yüzme Havuzu
    Toplantı Salonu*
    Kablosuz İnternet Wifi
    Kaydırak
    Tenis Kortu Aydınlatması*
    Bilardo*
    Dart
    Disco
    Full Animasyon
    Fitness Center
    Hamam
    Jakuz
    iMini Futbol
    Mini Golf
    Masaj*
    Masa Tenisi
    Oyun Salonu*
    Plaj Voleybolu
    Sauna
    Squash Kortu ve Ekipmanları*
    Su Sporları*
    Tenis Kortu
    Voleybol
    Çocuk Bakıcısı*
    Çocuk Animasyonu
    Çocuk Açık Havuzu
    Çocuk Büfesi
    Çocuk Kaydırak
    Çocuk Kulübü
    Çocuk Oyun Parkı

Standart Oda Özellikleri
    Balkon
    Duş
    Halı Kaplı
    Zemin
    Küvet
    Laminant kaplı Zemin
    Merkezi Isıtma ve Soğutma Sistemi
    Merkezi Klima
    Mini Bar
    Müzik Yayını
    Odadan Internet Erişimi
    Saç Kurutma Makinası
    Oda Servisi*
    Telefon*
    Televizyon

* ile işaretli hizmetler ücretlidir

Oda/İpuçları

Tesis odalarına giriş saati 14.00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00'dir. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Balayı paketimizden yararlanacak evli çiftler, evlilik tarihlerinden itibaren bir ay içinde yapacakları konaklamada, check in sırasında evlilik cüzdanı gösterilmesi şartıyla yararlanabilmektedir.
    Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlıdır.
    Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.

Bu Tesisin Standart Balayı Paketi

Giriş günü odaya meyve sepeti ve şarap ikramı İlk sabah odaya kahvaltı servisi Konaklamanın her hangi bir gününde açık olan a la carte restoranlardan bir tanesine ücretsiz rezervasyon

Veriler
     Limak limra kemer
    sitesinden alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 20 Mayıs 2013; 18:36:35 >

• baya bi bilgim var . ne bilmek istiyorsun
    ama bazı şeyler değişmiş olabilir. müdür değişti ocak ayında
  • limaka ait otelleri tavsiye etmem türkiyenin en kalitesiz otel zinciridir
  • Kemer iyidir,tavsiye ederim.Sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum.Akşamları Infeno ve Aura'ya gidersin işte,daha ne istiyorsun.
  • kemer iyidirde hala uygun fiyatlı bi yer bulamadım diğerleri çok para hocam ya :( cok para olmasının yanında kaliteli yerler mesela orange country midir nedir süper ötesi.
  • bizde cok araştırdık çoğu yer bekar konaklama kabul etmiyor mecburen burada karar kıldık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balayı Otel Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gitti görüldü test edildi bilgi almak isteyenlere yardımcı olunur.
  • celocan3458 kullanıcısına yanıt
    Kardeş genel bir bilgi ver, olumlu olumsuz yönleri nelerdir sence?
  • ben özellikle çalışanların tavırları ve yemekleri beğenmedim, daha da gitmem
  • özellikle bazı animatörler cok kıskanç yabancı kızlarla aranızı bozmak ıcın ellerinden gelenleri yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celocan3458

özellikle bazı animatörler cok kıskanç yabancı kızlarla aranızı bozmak ıcın ellerinden gelenleri yapıyorlar.

dostum özel mesaj atılamıyor galiba sana, bir kaç sorum var e-posta adresini gönderir misin? ;)
  • nisan ayının başında kalmıştım ben de bu otelde, kesinlikle kötü bir otel...4-5 gün boyunca ne animasyon ne de benzeri bişey gördük doğru düzgün, gece discoda saçma sapan 7-8 yaşındaki çocukların oynadığı oyunları animasyon diye çakmaya çalışıyorlar bir de son gün bir tanesi gelip abi şunu doldursanıza diye bir anket verdi, ekmek parasıymış da, güzel şeyler yazarsan sevinirim abi falan diye, otelin geneli hakkındaki ankette animasyon bölümlerini zaten kendi doldurmuş diğer yerleri sen kafana göre yaz diyor...yüzsüzlük de tam tavan yani...restoranı tam yemekhane tadında, yemek kalitesi çok düşük, bir ya da 2 öğün hariç akşam yemeğinde içecek alamadık, suyu büfeden alın dediler, bildiğin çeşme suyu resmen, içemedik...uzak durulması gereken bir otel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elturco78

nisan ayının başında kalmıştım ben de bu otelde, kesinlikle kötü bir otel...4-5 gün boyunca ne animasyon ne de benzeri bişey gördük doğru düzgün, gece discoda saçma sapan 7-8 yaşındaki çocukların oynadığı oyunları animasyon diye çakmaya çalışıyorlar bir de son gün bir tanesi gelip abi şunu doldursanıza diye bir anket verdi, ekmek parasıymış da, güzel şeyler yazarsan sevinirim abi falan diye, otelin geneli hakkındaki ankette animasyon bölümlerini zaten kendi doldurmuş diğer yerleri sen kafana göre yaz diyor...yüzsüzlük de tam tavan yani...restoranı tam yemekhane tadında, yemek kalitesi çok düşük, bir ya da 2 öğün hariç akşam yemeğinde içecek alamadık, suyu büfeden alın dediler, bildiğin çeşme suyu resmen, içemedik...uzak durulması gereken bir otel...

haklı yanların var.

• konaklayan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunerkartalova

konaklayan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi acaba
    Çok daha iyi otellerde ve çok daha kötü otellerde kaldım. Limak grubunun en kötü oteli bence, bir daha gitmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer aile ile gitmeyecekseniz Orange County kemer bakabilirsiniz. AnıTurda staj yaparken biraz bakmıştım o otele baya güzel bir otel, aktivite çok fazla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.