Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (844. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.299
Cevap
39
Favori
721.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, kargo hediye çeki olan aarkadaşlar var ise yardımlarınızı bekliyorum. Selam ve sevgi ile kalın.... ozgurbarkcin@gmail.com
  • limango 10 tl yuklu hesap vardır hemen alısverıs yapacak kıssıye verılır
  • acil 20 TL'lik hediye çekine ihtiyacım var, gerekirse ücreti karşılığında yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim..
  • Elimde 10 tl onaylı çek ve kargo çeki var isteyene ücretsiz vereceğim. Hemen kullanılmak koşuluyla 20 tl onaylı hesap var çok uygun fiyattan (3tl) den verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etlik

Elimde 10 tl onaylı çek ve kargo çeki var isteyene ücretsiz vereceğim. Hemen kullanılmak koşuluyla 20 tl onaylı hesap var çok uygun fiyattan (3tl) den verebilirim.
    20 TL çek arıyorum arkadaşlar ücretli ya da ücretsiz farketmez pm'den ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 3 Eylül 2012; 17:50:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limango kargo ceki olan varsa 5 saat icerisinde bana ulastirabilir mi ? tesekkur ederim
  • Merhaba 5 saat icerisinde kullanabilecegim limango kargo ceki olan varsa gonderebilir mi ? tesekkurler
  • Kargoda olup çekte olur, nerminkumbar@hotmail.com
  • kargo da olur, çekte mğnkünse... nerminkumbar@hotmail.com
  • Şehirfırsatı 10 TL yüklü bonus hesabı veriyorum ihtiyacı olan varsa hesabı kullanabilir ;

selimelbistan@yahoo.com.tr şifre ise 6 tane 1 , alan kişi şifreyi değiştirsin eğer kullanacaksa
  • 10 tl onaylı hesap var hemen kullanmak isteyene ücretsiz vereceğim
  • 20 tl çeke ihtiyacım var ücretli veya ücretsiz pm atarsanız sevinirim
  • kargo çeki kullanmak için de telefon onayı istiyormu yaw
  • lımango 10 tl kullanıma hazır cek yuklu hesap ucretsız ....20 tl lık ıstersenız 4 tl verebılırm
  • Merhaba arkadaşlar.. Kargo hediye çeki gönderecek arkadaşlar.... Yardımlarınızı bekliyorum. moonprince_35@hotmail.com
  • kargo çeki olan var mı arkadaşlar yada 10 tl çek ?
  • Limango aynı hesapta kullanılabilecek birden fazla cek alınacaktır.

Acsivrikaya@gmail.com
  • 10 yada 20tl hediye çeki lazım arkadaşlar, pm atarsanız sevinirim.
  • MARKAFONİ KELLOGS KUPONU VARSA LAZIM... İYİ AKŞAMLAR...
  • darty ttnetlilere 200 tl altlimitli 40tl hediye çeki veriyor... faydalanın arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.