Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (845. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.299
Cevap
39
Favori
721.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 843844845846847
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızlıal 25+25 = 50 tl çek veriyor... 100 tl alt limtli bilginiz olsun... google dan taratın linki bulun üyelik açın alın çeki alın...
  • limango 10 tl yuklu hesap ücretsiz pm
  • Elimde 10 tl onaylı çek var isteyene ücretsiz vereceğim. Hemen kullanılmak koşuluyla 20 tl onaylı hesap var çok uygun fiyattan (3tl) den verebilirim.
  • 10 tl lik limango çekini bana yollayabilir misin
  • Kargo hediye çeki gönderebilecek arkadaşlar... Yardımlarınızı bekliyorum. harbi06@gmail.com
  • herhangi bir çek lazım arkadaşlar, 50 20 10 kargo farketmez. gönderene başka bir çek sözüm olsun, elime geçtiğinde.
  • Limangodan alışveriş yapıp elinde kargo çeki olan varsa aktarabilir mi? İsterseniz bir sonraki gelen çeki geri aktarırım...
    freebursasporlu@hotmail.com
  • MORHİPO ÇEK LAZIM... EN AZ 50TL... HESAPTA OLUR... İYİ AKŞAMLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkk82 -- 6 Eylül 2012; 19:27:37 >
  • limango 10 tl yuklu onaylı hesap ücretsiz pm

20 tl onaylı hesap 3 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 6 Eylül 2012; 19:52:27 >
  • lımango 10 tl yuklu hesap alısverıs yapan arkadassa verılır
  • Bu limangodaki çek ve kupon neyse indirimler nasıl kullanılır?

Kendi hesabım vardı, doğum günü olayını yeni öğrendim. 10 tl indirimi yeni hesap açarak aldım.

Şimdi almak istediğim bir ürün var; 324 tl. 10 tl indirim dışında neler kullanabilirim ve nasıl yapılır izah edebilecek var mı?
  • Ard arda cevap oldu kusura bakmayın.

Üstteki mesajımın açıklanmasını beklemek yerine herkesin yaptığını yapayım dedim.

İleride nasıl yapıldığını öğrendiğimde geri vermek kaydıyla;

Sitedeki ürün için 2 gün var umarım birileri yetişebilirim bu mesajıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub_v -- 8 Eylül 2012; 11:47:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irs69

lımango 10 tl yuklu hesap alısverıs yapan arkadassa verılır

çek Sennheiser kampanyasında kulanılabiliyorsa alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 7 Eylül 2012; 22:52:23 >
  • kargo ceki gonderebilecek var mi?
  • ayakkabı alcamda hediye çeki olan gönderebilir mi hiç çek kullanmadım daha kurallarıda pek bilmiyorum

ihtiyacı olmayan verebilirse memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tl yuklu hesap elimde mevcut isteyene hemen yollayabilirim
  • Gün içinde alışveriş yapacağım için yeni açtığım limango hesabıma yüklenebilecek hediye çeki arıyorum.

10-20-30 farketmez, -20 ve üstü olursa daha iyi olur tabi-

Not:Çek için, garanti banka hesabı olana sembolik bir rakam yatırabilirim.(1-2-3 tl gibi)

Pm'den ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TokerCraft -- 8 Eylül 2012; 15:28:14 >
  • limango kargo çek kod lazım help please!
  • bana, limango 10TL'lik çek (hesap değil) ya da kargo çeki gönderebilecek var mı? ÇOK ACİL
    *eğer farketmiyorsa, limango 10TL yüklü hesap vereyim limango 10TL'lik çek ya da kargo çeki alayım, ne dersiniz tuhaf olmaz dimi :D
  • 20TL'lik çek veya hesap arıyorum,olanlar p.m lütfen.karşılığında 15 TL'lik markafoni hesabı veririm. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 9 Eylül 2012; 12:27:39 >
  • 
Sayfa: önceki 843844845846847
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.