Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.299
Cevap
39
Favori
721.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

bu is cok iyi oldu valla herkesin eline saglik

Eminimki bu günkü çek geliş-gidiş trafiği Limangonun dikkatini çekecektir.

daha alisveris yapmadan ban yemeyelim hicte iyi olmaz yedigimiz kargo ucretlerinin ustune

• ne alakası var kardeşim. Limango o hakkı neden veriyo insanlara zarar edecekse?
    bence hareketlenmeden dolayı sevinmeleri lazım, arada üye olmayan vatandaş burdan bişeyler okuyup üye bile oluyo.
    Hatta bu konudaki DH cilere ödül bile düşünmeleri lazım :D
  • 7tl isteyen varsa gönderebilirim.1 saat kaldı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

quote:

quote:

ŞİMDİ AKLIMA BAŞKA Bİ ÇAKALLIK GELDİ, DAHA DENEMEDİM AMA BİRİSİ ELBET DENER.SONUCUNU DA YAZARSA MEMNUN OLURUM.OLAY ŞÖYLE:İLK ÖNCEhttp://www.limango.com.tr/welcome/maximum ADRESİNDEN ÇAKMA Bİ HESAPLA 10 LİRALIK HEDİYE ÇEKİ ALIYORUZ.ONDAN SONRA KENDİ ASIL(KULLANDIĞIMIZ) LİMANGO HESABINDAN BAŞKA Bİ ÇAKMA MAIL ADRESİNE(KENDİMİZİN OLACAK, YANİ KENDİMİZİN OLUŞTURDUĞU ÇAKMA MAIL ADRESİ) DAVETİYE YOLLUYORUZ.ONDAN SONRA DAVETİYE YOLLADIĞIMIZ MAIL ADRESİNE İLK BAŞTA ALDIĞIMIZ 10 LİRALIK HEDİYE ÇEKİNİ AKTARIYORUZ VE ORDAN BİR ALIŞVERİŞ YAPIYORUZ.ONDAN SONRA DA DAVETİYE ETTİĞİMİZ ARKADAŞIMIZ(SÖZDE ARKADAŞ(KENDİMİZ)) ALIŞVERİŞ YAPTIĞI İÇİN KENDİ ASIL HESABIMIZA DA 10 LİRA YÜKLENİYOR.

nasıl teori tutarmı sizce?

Hocam Limangoyu batıracaksın heralde

Güzel fikir, maxsımum adresi ile üye ol 10 lira kazan, sonra asıl mailin ile sana ait olan çakma mail adresine davet yolla, sonra o davet ile üye ol, sonra maxımum adresinden üye olarak kazandığın 10 lirayı çakma mailine yolla ve 10 liralık bedava alışveriş yap, çakma mailden yaptığın alışveriş sayesinde (onu sen davet etmiştin) sana da 10 lira gelsin..:)

Aynen öyle hocam.bence %80 tutar bu deneme.vallahi kendimden utanıyorum varya, mezarcı olduk iki gündürdünde markafoniye bisürü çakallık yaptık tanesi sözde indirimsiz 175 lira olan iki gömleği(indirimli fiyatı 52.80 di) hediye çeki vs kullanarak tanesini 23.90 a aldık, üstüne bide 10 liralık daha hediye çeki kazandık.

Markafoniden 52,80 lik gömleği nasıl 23,90 a aldın merak ettim.

hocam duymuşsundur belki markafoni nin 100 liralık kuponunu grupfoni de 50 liraya sattılar.orda da üye davet edince ilk alışverişinden 10 lira kullanıyosun.işte 4 tane çek aldık biri toplamda 160 liraya geldi.(tanesi 40 liraya yani).2*52,80=105,60 105,80-100=5,80 lira ekstradan ödedik.40+5,80=45,80 45,80/2=22,90(ben kafadan bölerken yanlış bölmüşüm 22,90 a gelmiş aslında banana republic gömlekler)

• quote:

Orijinalden alıntı: evren1514

7tl isteyen varsa gönderebilirim.1 saat kaldı.

hocam PM attım çeke talibim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ŞİMDİ AKLIMA BAŞKA Bİ ÇAKALLIK GELDİ, DAHA DENEMEDİM AMA BİRİSİ ELBET DENER.SONUCUNU DA YAZARSA MEMNUN OLURUM.OLAY ŞÖYLE:İLK ÖNCEhttp://www.limango.com.tr/welcome/maximum ADRESİNDEN ÇAKMA Bİ HESAPLA 10 LİRALIK HEDİYE ÇEKİ ALIYORUZ.ONDAN SONRA KENDİ ASIL(KULLANDIĞIMIZ) LİMANGO HESABINDAN BAŞKA Bİ ÇAKMA MAIL ADRESİNE(KENDİMİZİN OLACAK, YANİ KENDİMİZİN OLUŞTURDUĞU ÇAKMA MAIL ADRESİ) DAVETİYE YOLLUYORUZ.ONDAN SONRA DAVETİYE YOLLADIĞIMIZ MAIL ADRESİNE İLK BAŞTA ALDIĞIMIZ 10 LİRALIK HEDİYE ÇEKİNİ AKTARIYORUZ VE ORDAN BİR ALIŞVERİŞ YAPIYORUZ.ONDAN SONRA DA DAVETİYE ETTİĞİMİZ ARKADAŞIMIZ(SÖZDE ARKADAŞ(KENDİMİZ)) ALIŞVERİŞ YAPTIĞI İÇİN KENDİ ASIL HESABIMIZA DA 10 LİRA YÜKLENİYOR.

nasıl teori tutarmı sizce?

Hocam Limangoyu batıracaksın heralde

Güzel fikir, maxsımum adresi ile üye ol 10 lira kazan, sonra asıl mailin ile sana ait olan çakma mail adresine davet yolla, sonra o davet ile üye ol, sonra maxımum adresinden üye olarak kazandığın 10 lirayı çakma mailine yolla ve 10 liralık bedava alışveriş yap, çakma mailden yaptığın alışveriş sayesinde (onu sen davet etmiştin) sana da 10 lira gelsin..:)

Aynen öyle hocam.bence %80 tutar bu deneme.vallahi kendimden utanıyorum varya, mezarcı olduk iki gündürdünde markafoniye bisürü çakallık yaptık tanesi sözde indirimsiz 175 lira olan iki gömleği(indirimli fiyatı 52.80 di) hediye çeki vs kullanarak tanesini 23.90 a aldık, üstüne bide 10 liralık daha hediye çeki kazandık.

Markafoniden 52,80 lik gömleği nasıl 23,90 a aldın merak ettim.

hocam duymuşsundur belki markafoni nin 100 liralık kuponunu grupfoni de 50 liraya sattılar.orda da üye davet edince ilk alışverişinden 10 lira kullanıyosun.işte 4 tane çek aldık biri toplamda 160 liraya geldi.(tanesi 40 liraya yani).2*52,80=105,60 105,80-100=5,80 lira ekstradan ödedik.40+5,80=45,80 45,80/2=22,90(ben kafadan bölerken yanlış bölmüşüm 22,90 a gelmiş aslında banana republic gömlekler)

Bu kadar indirimin üzerine bir indirim formülü daha bulsan gömlekler bedavaya gelecekmiş.

• Kargo çeki olan varsa eğer alabilirim arkadaşlar.
  • arkadaşlar ya, şu 7 tl'lik kargo indirimi şeysi var mı elinizde?

ben şimdi maximum üzerinden üye oldum, bir de kargo indirimim olsa yaşadım

mail adresimi pm olarak atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: babelfish

arkadaşlar ya, şu 7 tl'lik kargo indirimi şeysi var mı elinizde?

hocam seni üzmek istemezdim ama iki çek aynı anda kullanılmıyor yani boşuna alma.en iyisi 10 liralığı kullanmak sonra gelen kargo çekini de paylaşabilirsin tabi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: babelfish

arkadaşlar ya, şu 7 tl'lik kargo indirimi şeysi var mı elinizde?

hocam seni üzmek istemezdim ama iki çek aynı anda kullanılmıyor yani boşuna alma.en iyisi 10 liralığı kullanmak sonra gelen kargo çekini de paylaşabilirsin tabi.

eheh tamam ya sorun değil, bu daha iyiymiş ki o zaman zaten :) yani 7 tl'lik kargo indiriminden..

• 2 tane hediye çekim var 7 TL degerinde PM atan arkadaşa gönderirim acele edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 16 Ekim 2010; 23:42:26 >
  • Kargo çekim var fazla, isteyene verebilirim
  • Bu olay iyiymiş epeydir limango ile markafoni yi takip ederim,sabahın 7'sinde 7.30 unda kalkar mal seçerim şimdiye kadar bu indirim,çek olaylarına hiç bakmamıştım.şu banana republic gömlekleri 22.90 alma olayına bittim,pazarda bile bi gömlek o fiyat..helal olsun millet iş bitiriyor bende halen daha 30 eylül'de aldığım a.tigers ayakkabıları bekliyom.
  • arkadaşlar son 13 dakika acil bana p.m. atın lazım olanlar. mail adresini ilk gönderen arkadaşıma gönderilecektir.
  • 10 dk içinde alişveriş yapacak arkadasa 7 tl degerinde hediye ceki hadi beyler
  • LİMANGO ÜYELİĞi olana 7 TL hediye çeki veriyorum ama 4 dk kaldı bitmesine çabuk olun çeki PM den limangpo üyelik adresinize hemen alın
  • hediye çekleri an itibariyle silindi.
    ben 2 hesap actim bitanesiyle saolsun @freebursasporlu gönderdigi ceki diger hesabima yolladim. ordan bi alişveriş yaptim. sonra asıl kayıt yaptigimada 10 tl geldi. 3 tane temizlik seti sipariş verdim 2.65 tl ödedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

hediye çekleri an itibariyle silindi.
    ben 2 hesap actim bitanesiyle saolsun @freebursasporlu gönderdigi ceki diger hesabima yolladim. ordan bi alişveriş yaptim. sonra asıl kayıt yaptigimada 10 tl geldi. 3 tane temizlik seti sipariş verdim 2.65 tl ödedim

ama nasıl olur?

2 ayrı hediye çeki 10 TL+10 TL

1 adet çeki kullanabilirisniz,ikisi birden kullanıılmaz diyor
  • hediye kargo çekini kaçırdım diyenler.bugün içinde (17.10) kullanıp gelen hediye kargo çekini başka bir arkadaşına vermek şartını kabul eden 2 arkadaşa yılbaşına kadar geçerli 2 hediye kargo çeki vereceğim.ilk iki p.m atana yollayacağım.zincir devam etsin!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.