Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.299
Cevap
39
Favori
721.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olaylar çok hızlı gelişiyo, hem takip edemiyorum hem de çek veren arkadaşlar başkalarına çeki vermiş oluyor. biri bana biraz tane tane anlatabilir mi? üyeliğim var, başka bir üyelik mi açmam gerekiyor? nedir tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

ŞİMDİ AKLIMA BAŞKA Bİ ÇAKALLIK GELDİ, DAHA DENEMEDİM AMA BİRİSİ ELBET DENER.SONUCUNU DA YAZARSA MEMNUN OLURUM.OLAY ŞÖYLE:İLK ÖNCEhttp://www.limango.com.tr/welcome/maximum ADRESİNDEN ÇAKMA Bİ HESAPLA 10 LİRALIK HEDİYE ÇEKİ ALIYORUZ.ONDAN SONRA KENDİ ASIL(KULLANDIĞIMIZ) LİMANGO HESABINDAN BAŞKA Bİ ÇAKMA MAIL ADRESİNE(KENDİMİZİN OLACAK, YANİ KENDİMİZİN OLUŞTURDUĞU ÇAKMA MAIL ADRESİ) DAVETİYE YOLLUYORUZ.ONDAN SONRA DAVETİYE YOLLADIĞIMIZ MAIL ADRESİNE İLK BAŞTA ALDIĞIMIZ 10 LİRALIK HEDİYE ÇEKİNİ AKTARIYORUZ VE ORDAN BİR ALIŞVERİŞ YAPIYORUZ.ONDAN SONRA DA DAVETİYE ETTİĞİMİZ ARKADAŞIMIZ(SÖZDE ARKADAŞ(KENDİMİZ)) ALIŞVERİŞ YAPTIĞI İÇİN KENDİ ASIL HESABIMIZA DA 10 LİRA YÜKLENİYOR.

nasıl teori tutarmı sizce?

Hocam Limangoyu batıracaksın heralde

Güzel fikir, maxsımum adresi ile üye ol 10 lira kazan, sonra asıl mailin ile sana ait olan çakma mail adresine davet yolla, sonra o davet ile üye ol, sonra maxımum adresinden üye olarak kazandığın 10 lirayı çakma mailine yolla ve 10 liralık bedava alışveriş yap, çakma mailden yaptığın alışveriş sayesinde (onu sen davet etmiştin) sana da 10 lira gelsin..:)

Aynen öyle hocam.bence %80 tutar bu deneme.vallahi kendimden utanıyorum varya, mezarcı olduk iki gündürdünde markafoniye bisürü çakallık yaptık tanesi sözde indirimsiz 175 lira olan iki gömleği(indirimli fiyatı 52.80 di) hediye çeki vs kullanarak tanesini 23.90 a aldık, üstüne bide 10 liralık daha hediye çeki kazandık.

Markafoniden 52,80 lik gömleği nasıl 23,90 a aldın merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

banada cek lutfen

e-mailini pm atarmisin bende gonderebilirim artik yardimci olan arkadaslara cok tskkr ederim tkrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: manoth

olaylar çok hızlı gelişiyo, hem takip edemiyorum hem de çek veren arkadaşlar başkalarına çeki vermiş oluyor. biri bana biraz tane tane anlatabilir mi? üyeliğim var, başka bir üyelik mi açmam gerekiyor? nedir tam olarak?

Burdan bir arkadaş sana 7 tl lik kargo çeki gönderiyor, sende o çeki kullanarak kargo ücreti vermeksizin alışveriş yapıyorsun, alışveriş sonrasında aynı gün kullanılması şartı ile sana da 7 tl lik çek tanımlanıyor, sende o çeki burdan başka arkadaşa gönderiyorsun.

Sabah sağolsun konu sahibi Berkaygen arkadaş bana çek gönderdi, ben o çek ile alışveriş yapıp kazandığım çeki burdan birine verdim, zincir sabah bu şekilde başladı bu saate kadar geldi.

• quote:

quote:

olaylar çok hızlı gelişiyo, hem takip edemiyorum hem de çek veren arkadaşlar başkalarına çeki vermiş oluyor. biri bana biraz tane tane anlatabilir mi? üyeliğim var, başka bir üyelik mi açmam gerekiyor? nedir tam olarak?

Burdan bir arkadaş sana 7 tl lik kargo çeki gönderiyor, sende o çeki kullanarak kargo ücreti vermeksizin alışveriş yapıyorsun, alışveriş sonrasında aynı gün kullanılması şartı ile sana da 7 tl lik çek tanımlanıyor, sende o çeki burdan başka arkadaşa gönderiyorsun.

Sabah sağolsun konu sahibi Berkaygen arkadaş bana çek gönderdi, ben o çek ile alışveriş yapıp kazandığım çeki burdan birine verdim, zincir sabah bu şekilde başladı bu saate kadar geldi.

çok teşekkürler verdiğin bilgi için... o zaman acil bana da bir çek lütfen...

• quote:

quote:

quote:

çok teşekkürler verdiğin bilgi için... o zaman acil bana da bir çek lütfen...

e-mail adresini verirsen gonderebilirim

• ee biri banada versin çek versin , bende alişveriş yapip zincire devam ettirebilirim.
  • arkadaslar cek isteyen ltfen emailini pm atsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

arkadaslar cek isteyen ltfen emailini pm atsin

ben gönderdim sana ama daha gelen giden bişey yok. bu arada limangoya üye olmamamiz gerekiyor dimi. mailimize davetiye mi geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

arkadaslar cek isteyen ltfen emailini pm atsin

ben gönderdim sana ama daha gelen giden bişey yok. bu arada limangoya üye olmamamiz gerekiyor dimi. mailimize davetiye mi geliyor ?

ceki alabilmeniz icin once uye olmaniz gerekiyor sonra alabilirsiniz ceki arkadasa gonderdim malesef sizden once msj atmisti

• @xhellfirex ve @Carter7415 ' e teşekkürler.

Arkadaşlar bendede çek var e-mailinizi pm gönderirseniz kargo indiriminizi aktarayım.
    (ama alışverişten sonra gelen kargo indirimini lütfen bu sayfadaki arkadaşlarla paylaşın)
  • maksimumdan 10tl , kargo cekine gore daha cazip degilmi?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

maksimumdan 10tl , kargo cekine gore daha cazip degilmi?????

Daha cazip ama bu 7 liralık çekin kullanımı bu gece,maximum çekinin kullanımı aralık sonuna kadar.
  • @mccarty
    üye olmak istiyorsan e-mailini pm at. davetiye göndereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freebursasporlu

@xhellfirex ve @Carter7415 ' e teşekkürler.

Arkadaşlar bendede çek var e-mailinizi pm gönderirseniz kargo indiriminizi aktarayım.
    (ama alışverişten sonra gelen kargo indirimini lütfen bu sayfadaki arkadaşlarla paylaşın)

rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

maksimumdan 10tl , kargo cekine gore daha cazip degilmi?????

Üye olacak ikinci bir cep telefon numaran varsa evet daha cazip.. Hem de yıl sonuna kadar kullanabilirsin.
  • bu is cok iyi oldu valla herkesin eline saglik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter -- 16 Ekim 2010; 22:23:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: addicttomango
    quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa
    Dün bu seti Çağrı Market' ten sadecde 1,50TL' ye aldım.
    İçinde fırça, mikrofiber bez ve temizleme sıvısı var.
    Denedim ve daha evvel 10TL verdiğim sıvı ve temizleme bezinden çok daha iyi ve lekesiz temizledi notebookumu.

hangi çağrı'dan aldınız acaba ?

Tümünde geçerli sanırım, insertindede yazıyor çünkü.
    Yarın bulabilirsem almayı planlıyorum.

• quote:

bu is cok iyi oldu valla herkesin eline saglik

Eminimki bu günkü çek geliş-gidiş trafiği Limangonun dikkatini çekecektir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.