Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.299
Cevap
39
Favori
721.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evren1514

anologg adlı arkadaşa teşekkür ederim ipin ucu bende isteyen varsa pm atsın hemen göndereyim.

hocam pm deil de adrenalin69@mynet.com a atar mısın?

tşk ederim..

zincire dewam..
  • P.M den limangoya kayıt yaptırmamış telefon numarasını atana 10 liralık hediye çeki atayım bir kişiye.tabiki tek şartla zinciri devam ettirme şartıyla.yani 10 lirayı kullandıktan sonra kargo çekini başka arkadaşıyla paylaşacak.telefonunuza limango onay kodu gelecek onu tekrar p.m den bana geri yollayacaksınız.istediğiniz limango adresi kayıtlı e-mail inize 10 liralık hediye çeki atacağım.bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaygen -- 16 Ekim 2010; 15:03:55 >
  • hocam yanlış mail diyor üyemisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

ŞİMDİ AKLIMA BAŞKA Bİ ÇAKALLIK GELDİ, DAHA DENEMEDİM AMA BİRİSİ ELBET DENER.SONUCUNU DA YAZARSA MEMNUN OLURUM.OLAY ŞÖYLE:İLK ÖNCEhttp://www.limango.com.tr/welcome/maximum ADRESİNDEN ÇAKMA Bİ HESAPLA 10 LİRALIK HEDİYE ÇEKİ ALIYORUZ.ONDAN SONRA KENDİ ASIL(KULLANDIĞIMIZ) LİMANGO HESABINDAN BAŞKA Bİ ÇAKMA MAIL ADRESİNE(KENDİMİZİN OLACAK, YANİ KENDİMİZİN OLUŞTURDUĞU ÇAKMA MAIL ADRESİ) DAVETİYE YOLLUYORUZ.ONDAN SONRA DAVETİYE YOLLADIĞIMIZ MAIL ADRESİNE İLK BAŞTA ALDIĞIMIZ 10 LİRALIK HEDİYE ÇEKİNİ AKTARIYORUZ VE ORDAN BİR ALIŞVERİŞ YAPIYORUZ.ONDAN SONRA DA DAVETİYE ETTİĞİMİZ ARKADAŞIMIZ(SÖZDE ARKADAŞ(KENDİMİZ)) ALIŞVERİŞ YAPTIĞI İÇİN KENDİ ASIL HESABIMIZA DA 10 LİRA YÜKLENİYOR.

nasıl teori tutarmı sizce?

Hocam Limangoyu batıracaksın heralde

Güzel fikir, maxsımum adresi ile üye ol 10 lira kazan, sonra asıl mailin ile sana ait olan çakma mail adresine davet yolla, sonra o davet ile üye ol, sonra maxımum adresinden üye olarak kazandığın 10 lirayı çakma mailine yolla ve 10 liralık bedava alışveriş yap, çakma mailden yaptığın alışveriş sayesinde (onu sen davet etmiştin) sana da 10 lira gelsin..:)

• yaw kablosuz mouse var, işe yarar mı acaba, 800 dpi diyor. kararsız kaldım onun için

EDİT:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamboochaa -- 16 Ekim 2010; 15:26:14 >
  • @diyapman a 10 liralık hediye çeki gitmiştir.kargo çeki isteyenler kendisine sorabilir.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaygen -- 16 Ekim 2010; 16:07:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

ŞİMDİ AKLIMA BAŞKA Bİ ÇAKALLIK GELDİ, DAHA DENEMEDİM AMA BİRİSİ ELBET DENER.SONUCUNU DA YAZARSA MEMNUN OLURUM.OLAY ŞÖYLE:İLK ÖNCEhttp://www.limango.com.tr/welcome/maximum ADRESİNDEN ÇAKMA Bİ HESAPLA 10 LİRALIK HEDİYE ÇEKİ ALIYORUZ.ONDAN SONRA KENDİ ASIL(KULLANDIĞIMIZ) LİMANGO HESABINDAN BAŞKA Bİ ÇAKMA MAIL ADRESİNE(KENDİMİZİN OLACAK, YANİ KENDİMİZİN OLUŞTURDUĞU ÇAKMA MAIL ADRESİ) DAVETİYE YOLLUYORUZ.ONDAN SONRA DAVETİYE YOLLADIĞIMIZ MAIL ADRESİNE İLK BAŞTA ALDIĞIMIZ 10 LİRALIK HEDİYE ÇEKİNİ AKTARIYORUZ VE ORDAN BİR ALIŞVERİŞ YAPIYORUZ.ONDAN SONRA DA DAVETİYE ETTİĞİMİZ ARKADAŞIMIZ(SÖZDE ARKADAŞ(KENDİMİZ)) ALIŞVERİŞ YAPTIĞI İÇİN KENDİ ASIL HESABIMIZA DA 10 LİRA YÜKLENİYOR.

Güzel fikir, maxsımum adresi ile üye ol 10 lira kazan, sonra asıl mailin ile sana ait olan çakma mail adresine davet yolla, sonra o davet ile üye ol, sonra maxımum adresinden üye olarak kazandığın 10 lirayı çakma mailine yolla ve 10 liralık bedava alışveriş yap, çakma mailden yaptığın alışveriş sayesinde (onu sen davet etmiştin) sana da 10 lira gelsin..:)

Aynen öyle hocam.bence %80 tutar bu deneme.vallahi kendimden utanıyorum varya, mezarcı olduk iki gündürdünde markafoniye bisürü çakallık yaptık tanesi sözde indirimsiz 175 lira olan iki gömleği(indirimli fiyatı 52.80 di) hediye çeki vs kullanarak tanesini 23.90 a aldık, üstüne bide 10 liralık daha hediye çeki kazandık.

• minimum 5 tl ödeme yapmak zorunluymuş.
  • Beyler 7 tl lik çek isteyen varmı..
  • quote:

@diyapman a 10 liralık hediye çekini gitmiştir.kargo çeki isteyenler kendisine sorabilir.teşekkürler

Buradayım hocam. tşk ederim. limango beni sewmedi. hayatımda ilk defa bi sitede bu kadar sorun yaşadım.. şimdi de kartınızda limit yok dior. şaka mı bu ya. yan tarafta banka sayfam açık. deli midir nedir?!

işlemi tamamlayınca hemen zincire döneceğim..
  • isteyen varsa 7 TL'lik hediye çekini yollayabilirim.
  • 7 liralık kargo çeki var isteyen pm den bana limango mail adresini yollasın.

saolsun bana bugün buradan bi arkadaş gönderdi bende ihtiyacı olana vereyim...

keşke çekleri birleştirme imkanı verselerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 16 Ekim 2010; 16:07:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyapman

quote:

@diyapman a 10 liralık hediye çekini gitmiştir.kargo çeki isteyenler kendisine sorabilir.teşekkürler

Buradayım hocam. tşk ederim. limango beni sewmedi. hayatımda ilk defa bi sitede bu kadar sorun yaşadım.. şimdi de kartınızda limit yok dior. şaka mı bu ya. yan tarafta banka sayfam açık. deli midir nedir?!

işlemi tamamlayınca hemen zincire döneceğim..

tamam hocam önemli değil zaten zincir şuan çok güçlü herkes kargo çekini kullandırmak isitiyor.kusura bakmayın sizinde çeki biraz geç gönderebildim.umarım limitinizi açar kullanabilirsiniz.zaten acelesi yok stok bitmediği sürece 19 ekime kadar alabilirsiniz.ayrıca hediye çekiniz günlük değil yılbaşına kadardır.

• Sorun deil hocam. çabanız için tşk ederim. sorun bizden deil limangodan.. banka hesabımda çokça limit mevcut. limango ısrarla limitiniz yok diyor. geyik yapıyorlar heralde.. açtım online banka hesabımı, limitim gayet iyi durumda. Allam ya ne tür bir eşgal bu limüngü... sinir bastı...
  • Arkadaşlar bişey diyeceğim eğer uygun bulursanız.şimdi yarında herhangi bi alışveriş yapsak yada bugün aldıklarımızın aynısını yarında alsak bu kargo hediye çekini bize veriyormu?eğer oluyorsa acelesi olmayanlar ve stokların bitmeyeceğini düşündüğümüz ürünleri 00.00 dan sonra alalım yarında zincire devam ederiz kopmayız gün sonundabilgisi olan varsa yardım etsin olur yada olmaz desin, bende bi alışveriş daha yapacağım ona göre yarına yani 00.00 dan sonra yapabilirim alışveriş.kargo çekini de geleneklere bağlı kalarak birine devrederim.
  • sonunda ya! arkadaşlar taksit seçeneklerine dikkat edin. ben işbank ile 3 taksit girmek istedim. ısrarla limit yok dedi. adamların derdi tek çekimde almakmış parayı. onlara ne ya! 3 lira da olsa. madem sistem izin vermicek nie oraya 12 ye kadar peşin fiyatına taksit koyuyorsun! sinir ediyorlar insanı 2-3 tane sprey için. sıkıcam suratlarına adilerin

isteyen sölesin kargo çeki yollayabilirim. pm'deyim.. ilk yazana vericem etik olsun die.. :)
  • küçük bir detay daha. hem kargo hem normal indirim çekinizi aynı alışverişte kullanamıyoruz!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

Aynen öyle hocam.bence %80 tutar bu deneme.vallahi kendimden utanıyorum varya, mezarcı olduk iki gündürdünde markafoniye bisürü çakallık yaptık tanesi sözde indirimsiz 175 lira olan iki gömleği(indirimli fiyatı 52.80 di) hediye çeki vs kullanarak tanesini 23.90 a aldık, üstüne bide 10 liralık daha hediye çeki kazandık.

biraz önce denedim oldu 6.90 lık çantayı kargo dahil 3.85/9 taksite aldım ayrıca gercek uyelıgıme de 10 lira puan kazandırdım.hedıye kargo ceki isteyen varsa hala p.m atabilir.bir adet boşta var.

• quote:

Orijinalden alıntı: diyapman

küçük bir detay daha. hem kargo hem normal indirim çekinizi aynı alışverişte kullanamıyoruz!!

ah hocam tüm çeklerimizi aynı anda kullanabilsek varya tüm ürünleri bedavaya alırdım.isterse 3000 lira olsun.ilk başta bi kazık yedim düşük miktarlı hediye çeki kullanarak ama sonra, kendimi çok geliştirdim limango çeklerinde.dünde markafonide aynısı olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaygen -- 16 Ekim 2010; 17:59:06 >
  • kargo indirimi verebilecek bir gönüllü arıyorum yokmu arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.